Wedstrijdverslagen

12-11

HARDERWIJK - Unitas/Perspectief deed bij de start van een nieuw seizoen in de hoofdklasse zaal lang mee met AW.DTV, maar kon de degradant uit de Korfbal League niet van de winst afhouden: 22-27. De thuisploeg kon op belangrijke momenten de aansluiting niet maken, waardoor de Amsterdammers nooit echt onder druk kwamen te staan.


Lees verder

09-10

De één na laatste veld wedstrijd van dit jaar stond op het programma. De tegenstander was Groen Geel en zij stonden 1 punt boven ons. Dit was een wedstrijd die gewonnen moest worden. Met meer punten de 1e helft veld afsluiten is namelijk wel belangrijk om niet onderaan te blijven hangen in de stand.


Lees verder

02-10

Het is ook in de 5e competitieronde van de overgangsklasse Unitas/Perspectief niet gelukt te overtuigen. Dit maal bleek ook Valto een sta-in-de-weg voor Unitas. Via een gelijkopgaande 1e helft welke afgesloten werd op een stand van 14-14, waarbij Valto continu de leiding nam speelde Unitas uiteindelijk met 27-27 gelijk. Het mocht met het resultaat niet eens klagen, gezien de laatste seconden waarin Valto een vrije bal niet meer wist te benutten.


Lees verder

02-10

Afgelopen zaterdag 30 september was het een regenachtige en grijze dag, de vijfde competitie wedstrijd voor Unitas/perspectief 2. Unitas 2 mocht aantreden tegen Nic 2 uit Groningen.


Lees verder

25-09

Unitas/Perspectief 2 heeft haar vierde wedstrijd na een slechte 70 minuten niet weten te winnen. Na een zeer matige start wist het tweede team zich wel te verbeteren maar na het laatste fluitsignaal stond een negatieve uitslag op het scorebord. Helaas opnieuw geen twee punten deze week. De felicitaties gingen naar de uitploeg, KVS / Maritiem die na een prima wedstrijd de twee verdiende punten mocht meenemen.


Lees verder

19-09

Unitas/Perspectief 2 wint haar derde wedstrijd niet in een wedstrijd waar men een voorsprong had van vijf doelpunten met rust. Het spel van de eerste helft was niet terug te zien in de tweede helft waardoor Wageningen 2 op een gelijke stand kon terugkomen aan het eind van de wedstrijd. Waar Unitas/Perspectief een punt heeft verloren, heeft Wageningen een punt gewonnen op basis van de tweede helft.


Lees verder

18-09

Afgelopen zaterdag mocht Unitas/Perspectief aantreden in Middelburg. Tegen Swift moesten de 1e punten gepakt worden in de competitie, nadat de 1e 2 wedstrijden met 1 punt verschil verloren waren gegaan.


Lees verder

10-09

Zaterdag 9 september was de tweede competitie wedstrijd voor het tweede team van Unitas. Zij moesten het thuis opnemen tegen Nieuwerkerk 2.
De start van de thuisploeg was wat moeizaam. Vooral verdedigend hadden de harderwijkers het lastig tegen Nieuwerkerk dat goed druk zette.


Lees verder

10-09

 

HARDERWIJK - Unitas/Perspectief wacht na twee duels nog op de eerste punten in de overgangsklasse B. Na de nipte 26-25 nederlaag bij SKF, werd ook tegen Nieuwerkerk de laatste minuut de Harderwijkers fataal: 22-23.

 


Lees verder

05-09

Na een oefenperiode met wisselende resultaten mocht het achttal van Daniël de Bruijne afgelopen zaterdag haar kunsten vertonen in de Overgangsklasse tegen SKF.


Lees verder