Nieuws archief van april 2017

30-04

Bij dezen presenteert Unitas/Perspectief met trots haar nieuwe sponsor: TACTIEF!

Allereerst wat over Tactief als bedrijf. In 2008 is Tactief gestart met het geven van training in weerbaarheid op zowel fysiek als mentaal gebied. In januari 2017 is Tactief officieel een VOF geworden (voorheen eenmanszaak). Inmiddels geeft men trainingen en workshops op vier verschillende gebieden, namelijk: natuur, avontuur, fysieke uitdaging en programma op maat.
Tactief bestaat uit Tom Foppen (40 jaar) en Robin Edelman (45 jaar). Tom kwam in contact met Unitas, omdat zijn zwager Jan Hop hem had benaderd. De vonk sloeg al snel over, dus wilde men graag een bijdrage leveren aan de club.


Lees verder

29-04

 

laatste 2 dagen om je in te schrijven voor het 

 

Unitas/Tactief Jeugdkamp 2017

Geef je NU op!

 


25-04

Vanaf volgend seizoen start de sponsorcommissie met het succesvolle sponsorconcept Het Unitas Sponsordoek. Het sponsordoek hangt gedurende het hele jaar, het veld- en zaalseizoen, op onze vereniging. Het sponsordoek biedt een podium voor sponsoren die graag hun naam en logo willen vermelden op het doek. Dit kost €100,- per jaar. Met deze relatief kleine bijdrage doet de sponsor ons een groot plezier!

Verzoek aan onze leden: Kennen jullie bedrijven of ondernemers die een (kleine) financiele bijdrage willen doen aan onze vereniging? Vraag ze dan voor ons sponsordoek! Neem voor meer informatie contact met ons op via sponsoring@ckvunitas-perspectief.nl


25-04

Ik heb 2 weken gelden mijn schoenen laten staan in de kleedkamer. Ik weet dat ze gevonden waren maar waar zijn ze nu gebleven???

Als je wat weet graag berichtje naar 

Liselotte 0641494656

Ze zijn gevonden bedankt voor de reacties.


24-04

Wij hebben inmiddels ontzettend veel leuke spullen ontvangen, waarvoor dank! Je kan nog tot uiterlijk dinsdagavond spullen voor de rommelmarkt naar Unitas brengen.

Waar kan je ons nog mee helpen?
Wij zijn te vinden aan de Grote Poortstraat nummer 35, je kan ons herkennen aan een groot spandoek en de Unitas vlag! Vertel dit ook aan je familie en vrienden, misschien zit er nog wel wat leuks tussen. We hebben spullen in alle soorten en maten, van kinderboeken tot een surroundsound set, een mobiele telefoon en zelfs een fiets!

#UnitasBouwt


23-04

UNITAS / TACTIEF Jeugdkamp 2017

LET OP LET OP LET OP LET OP LET OP LET OP LET OP LET OP

er zijn nog maar 8 dagen te gaan om je in te schrijven voor het Jeugd Kamp

Op het moment dat ik dit schrijf hebben we 75 inschrijvingen.

We missen nog een paar teams, vooral uit de A, maar ook vanuit andere jeugd teams

we hebben goede hoop dat ook deze nog aansluiten.

Stiekem hopen we dat ook de laatste 25 plekken worden benut, dus meld je aan of stel een vraag via 

kamp@ckvunitas-perspectief.nl 

Zoals we al eerder vermeld hebben is er speciaal voor de jongste leden van de F en de kangaroes een

tent geregeld waar begeleiding bij slaapt.

Geef je NU op!

 

 

 


23-04

Beste D,C, B en A junioren,

 

Op 24 juni 2017 wordt er een jaarlijks terugkerend beachkorfbal toernooi gehouden aan het Henschotermeer in Woudenberg. Op diverse niveaus wordt er gestreden om de eerste plaats door verschillende verenigingen. Er is een vrije inschrijving. Unitas C1 doet al mee. Wie volgt?

 

Per team zijn er minimaal 6 personen nodig. Onderstaande link geeft je de benodigde informatie. Geef je snel op. Vol = vol.

https://www.kvwoudenberg.nl/990/beachkorfbal/


22-04

Op vrijdag 5, 12 en 19 mei zullen er selectietrainingen plaatsvinden voor de A1, B1, C1, C2 en D1 voor het komende seizoen. 

Deze selectietrainingen worden gebruikt door de JTC om te bepalen wie er volgend seizoen in onderstaande teams gaan spelen. De training duurt van 18:30 - 20:00. We verwachten dat je tijdens de selectietrainingen aanwezig zult zijn. Het is de bedoeling dat na de laatste training bekend wordt gemaakt welke spelers uiteindelijk geselecteerd zijn.

Wanneer je niet aanwezig kunt zijn, moet je je afmelden op het emailadres van de JTC (jtc@ckvunitas.nl). Hier kun je ook eventuele vragen en/of opmerkingen kwijt.

Voor de selectie training van de A1 verschijnt nog een apart bericht van de TC. De selectietraining voor de A2 zal na de zomer plaatsvinden. Na de Lees Verder een overzicht van de spelers die zijn uitgenodigd.


Lees verder

19-04

Voor iedereen die het gemist had, tijdens de informatieavond over het kamp was er een powerpoint met heel veel nuttige informatie er in. Deze is vanaf nu te downloaden.


18-04

Zaterdag 15 april speelde Unitas/Perspectief haar eerste thuiswedstrijd na de hervatting van het veldseizoen. Op bezoek kwam de nummer 7 uit Oldeholtpade, SCO 2. Na de winst van vorige week in De Hoeve, kon Unitas/Perspectief zich nagenoeg veilig spelen. Echter werd deze gedachte meegenomen door de harde wind in Harderwijk.


Lees verder

16-04

HARDERWIJK – Unitas/Perspectief miste tegen SCO maar liefst vijf basisspelers, maar wist met de invallers bijna SCO te verrassen. De eerste helft bleef Unitas in de wedstrijd en na rust werd er twee keer een voorsprong van twee punten genomen. Unitas kon echter niet doordrukken en in de eindfase was SCO net wat slimmer: 15-16.


Lees verder

16-04

Nog 38 dagen te gaan en het Unitas / Tactief Jeugdkamp gaat van start.

Gisteren hebben we officieel het sponsorcontract getekend met Tactief en we zijn als organisatie 

erg blij met de samenwerking met Tom Foppen en Robin Edelman rondom het kamp.

Inmiddels is het aantal aanmeldingen opgelopen naar 69 en daar zijn we heel blij mee.

Als organisatie hopen we nog steeds dat we de 100 aanmeldingen gaan halen.

Dus LET OP want er zijn nog maar 14 dagen te gaan om je op te geven.

Ik weet dat er nog jeugdleden zijjn die mee willen, dus er zullen zeker nog aanmeldingen komen.

Hoe eerder wij weten hoeveel jeugdleden er mee gaan en met welke leeftijden we dan te maken 

krijgen hoe beter. We kunnen dan bezig met het definitieve programma en dat aanpassen waar nodig.

 

Voor de ouders en kinderen van de F en de kangaroes het volgende.

om het wat minder spannend te maken, voor de jongste jeugdleden en hun ouders hebben we er voor gekozen  

om voor de kinderen van de F en de Kangaroe een grote gezamelijke tent te organiseren. In deze tent zal ook 

begeleidng blijven slapen om het voor de kinderen zo prettig mogelijk te maken. Annemieke van Laar,

Mirjam den Hartog en Geraldine Boel zullen naast de andere begeleiders extra aandacht aan deze groep 

besteden.


13-04

Wie o Wie zou deze wedstrijd willen fluiten?? 

Graag reactie naar Liselotte

 


11-04

Afgelopen zaterdag mocht het tweede van Unitas/Perspectief naar Friesland afreizen om de wedstrijd tegen De Hoeve 2 te spelen. Unitas/Perspectief zou de 2e helft van het veldseizoen op een 4e plaats beginnen met 7 punten. De Hoeve begon deze wedstrijd als hekkensluiter met 2 punten. Het was dus noodzakelijk om deze wedstrijd te winnen om niet naar beneden te hoeven kijken de rest van het veldseizoen, maar dat we bovenin mee kunnen doen.


Lees verder

11-04

UPDATE: VERGEET NIET DE KLEURPLAAT ONDER 'LEES VERDER' TE DOWNLOADEN EN DE KIDS HEM TE LATEN INKLEUREN. DE LEUKSTE KLEURPLATEN MAKEN KANS OP MOOIE PRIJSJES!

OPGEVEN KAN OOK NOG STEEDS BIJ DE TRAINER(S) VAN UW KIND!

Hallo allemaal!

Op 15 april verstopt de paashaas een heleboel paaseieren in het bos achter Unitas. Kom jij ons ook helpen zoeken? Van 13.30 tot 15.00 uur zijn alle kangoeroes, F, E en D spelers welkom!
Meld je even aan bij jouw trainer, om 13.15 uur starten we in het clubhuis. 


Lees verder

11-04

De volgende vrijwilligers staan op het rooster om aanstaande vrijdag 14 april te helpen met het schoonmaken van het clubhuis:
Ouder(s) Levi Alberts
Ouder(s) Anouk Reimink
Ouder(s) Floor van Gelder
Ouder(s) Rutger Palsgraaf

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met Roy van Boven (06-12240925 / vrijwilligers@ckvunitas-perspectief.nl


10-04

Nadat onze A1 dit zaalseizoen overtuigend kampioen werd in de Overgangsklasse – en dus volgend zaalseizoen Hoofdklasse mag gaan spelen – zijn de coaches op zoek gegaan naar versterkingen voor het komende jaar. Het veldseizoen is inmiddels weer begonnen en de A1 heeft haar eerste wedstrijd overtuigend gewonnen van DVO/Accountor A2 (12-27). Ook op het veld heeft men uitzicht op promotie naar de Hoofdklasse.

Ondertussen is duidelijk geworden dat men er in geslaagd is om een tweetal Ermeloërs aan te trekken voor volgend seizoen. Na meerdere gesprekken en een enkele training hebben Sabine Verhoef en Tom van den Berg toegezegd volgend jaar voor de A-jeugd van Unitas/Perspectief uit te willen komen. Zowel Sabine als Tom spelen dit jaar voor Dindoa A1.


Lees verder

10-04

Op vrijdag 5,12 en 19 mei zullen er selectietrainingen plaatsvinden voor de A1, A2, B1, C1, C2 en D1 voor het komende seizoen. Wij zullen zo spoedig mogelijk de selecties hiervoor plaatsen op de site.

De JTC had de selecties rond alleen heeft de bond nu de nieuwe leeftijdsbepalingen toch weer aangepast waardoor we het opnieuw moeten bekijken. Hierdoor zijn wij iets later dan we zelf hadden gewild.


09-04

Afgelopen dinsdag was de informatie avond voor het Unitas/Tactief kamp, gehouden op 24, 25 en 26 mei 2017.

De avond werd druk bezocht.

Wil je de powerpoint zien of terugkijken die we dinsdag gebruikt hebben, of heb je vragen over het kamp? Neem contact op met de kampleiding. kamp@ckvunitas-perspectief.nl

Ondertussen zitten we op 61 aanmeldingen waarbij de 1e kangoeroe ook opgegeven is!

Er kunnen zich maximaal 100 kinderen opgeven. Opgeven doe je hier!

De kosten voor het kamp zijn 45 euro. Voor het 2e of 3e kind uit 1 gezin is het 35 euro.

Betalen kan naar NL67RABO0354690213 t.n.v.CKV Unitas-Perspectief o.v.v. voor- en achternaam kind.

 

Eerder stond op de website: het 1e team dat zich compleet opgeeft EN betaald wordt als VIP ontvangen.

En dit team is al bekend................Unitas C1 is op het kamp VIP!


09-04

Zoals jullie waarschijnlijk al wel gezien hebben staat er sinds twee weken een speeltoestel op onze accommodatie aan ‘t Slingerbos. Dit speeltoestel is mede mogelijk gemaakt door timmerbedrijf Stam en schilderbedrijf Kooy uit Harderwijk. Wij zijn ontzettend blij dat onze jeugdleden zich weer kunnen vermaken tussen de  korfbalwedstrijden door.

Helaas hebben wij dit weekend al moeten concluderen dat de babyschommel door verkeerd gebruik kapot is gegaan en deze niet meer te gebruiken is. Laten we met elkaar voorzichtig omgaan met alle spullen en spreek elkaar erop aan als je iets ziet, zodat onze jeugd nog lang kan genieten van dit schitterende speeltoestel.

Bij deze het verzoek aan de teams die als laatste de wedstrijden spelen of als je nog ziet dat de schommel(s) aan het speeltoestel hangen en er aan het eind van de dag niemand meer speelt; de schommel(s) opbergen in het materialenhok.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.


04-04

Voor aanstaande vrijdag staan de volgende personen op de lijst om schoon te maken:

- Ouder(s) Gerwin van de Werfhorst
- Ouder(s) Isabelle Vrijhof
- Ouder(s) Sandy Klomps
- Ouder(s) Sophie van de Mars
- Ouder(s) Danella van Drunen

Voor vragen kunnen jullie altijd terecht bij Roy van Boven (06-12240925)


04-04

Vanwege het aftreden van een aantal mensen komen er binnen het jeugdwedstrijdsecretariaat binnenkort enkele vacatures. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Ben je ouder van een jeugdlid of draag je op een andere manier Unitas een warm hart toe, lees dan verder....


Lees verder

03-04

Dit is een oud schema. een up 2 date schema volgt zsm! 

Na de leesverder het schema voor de bardiensten voor de 2e helft van het veld seizoen


Lees verder

02-04

Unitas / Tactief Jeugdkamp 2017

Wisten jullie dat:

- we vandaag de 50e inschrijving binnen hebben

- we erg blij zijn met dit aantal, maar dat we hopen dat er nog veel meer jeugdleden met ons mee gaan

- we komende woensdag om 19.30 een informatie avond houden voor ouders

 

- er op dit moment jeugdleden van 16 teams mee gaan

- we nog wachten op jeugdleden van de overige 10 teams

- jullie nog 28 dagen hebben om je in te schrijven

- dat de begeleiders staan te springen om een leuk kamp voor jullie te organiseren