Nieuws archief van mei 2017

31-05

Beste Unitassers,

Het is ook weer tijd om alle sleutels (ballenkastjes en kantine) in te leveren, zodat wij alles weer compleet kunnen maken en volgend seizoen weer uit kunnen delen.

Jullie kunnen de sleutels inleveren bij:

Henk van der Spoel, Gruttomeen 118 of Jaco Reijgersberg, Robbenzand 20

Sleutels die niet voor 17 juni zijn ingeleverd worden vervangen en in rekening gebracht bij degene die de sleutel aan het begin van het seizoen in ontvangst heeft genomen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking. Ik ben zaterdagmiddag ook aanwezig bij Unitas.

Met vriendelijke groet, Jaco Reijgersberg 


31-05

Beste Unitassers,

Helaas hebben we te weinig aanmeldingen voor de wedstrijd tegen en met Unitas 1. 
Zo fanatiek als wij zijn willen we niet stil zitten aanstaande zaterdag en hebben we een alternatief bedacht voor de jeugd! 
Durf jij het aan om ons uit te dagen? Een wedstrijdje 1 tegen 1 (jij tegen iemand van het eerste of tweede) of misschien wel 2 tegen 2, samen met een vriendje of vriendinnetje? 
Wij zijn vanaf 15.45uur tot 16.45uur aanwezig achterop het eerste veld! 

Tot morgen! 

Groetjes, 

Selectie Unitas/Perspectief 


31-05

Beste Unitassers, ,

Het einde van het seizoen is alweer daar. Dat betekent dat wij alle shirts en sponsorkleding weer graag willen innemen om te checken of alles nog compleet is. 

Voor alle teams die enkel shirts hebben is het mogelijk om de shirts op vrijdag 2 juni vanaf 19.00 en zaterdag 3 juni (de hele dag) langs te brengen in het clubhuis. In het clubhuis maak ik een hoekje waar de shirtjes-tassen neer gezet kunnen worden. 

Voor de teams die ook tassen en/of trainingspakken hebben is het dit jaar iets anders. Per team is er gevraagd of 1 iemand alles wil verzamelen. Ik zou graag willen weten wie dit is per team. Dan bespreek ik met die persoon een nader te bepalen tijd/datum af. 

Weet je nu al dat er iets mist of stuk is? Meld dit van te voren aan Ante Huijberts door een mailtje te sturen naar antehuijberts@gmail.com
Vermeld hier duidelijk is om welk team het gaat en wat er mist en/of stuk is.


30-05

Nu het korfbalseizoen er op zit, mogen we ook weer een aantal veldkampioenen verwelkomen.


Lees verder

30-05

3 Juni is de jaarlijkse afsluitingsdag.  Ook dit jaar zal er weer een heerlijk buffet voor u klaar staan. U dient zich hier voor wel even aan te melden zodat we weten voor hoeveel personen er gekookt diet te worden. Dit kunt u via de site doen of via de lijsten in de kantine. 


29-05

De STC is afgelopen weken bezig geweest met de teamindeling van de senioren voor het seizoen 2017/2018. Aan de hand van de inventarisatieformulieren en nieuwe aanmeldingen is de volgende voorlopige teamindeling tot stand gekomen.

Mis je iemand of heb je vragen, richt je dan tot de Senioren Technische Commissie, via tc@ckvunitas-perspectief.nl


Lees verder

29-05

Beste Unitassers!

Unitas/Perspectief en Kok Carwash hebben de handen ineen geslagen en komen speciaal voor jou, je vader, moeder, ooms, tantes, opa’s, oma’s en alle andere mensen die een auto hebben met een ludieke actie!


Lees verder

27-05

Hieronder staat de teamindeling voor het volgende seizoen. Bij deze indeling is gekeken naar het functioneren dit jaar, de ontwikkeling en de potentie van de individuele spelers. Hierbij is gebruik gemaakt van de beoordelingen van de trainers en de JTC en de selectietrainingen.
Zoals elk jaar is er ook dit jaar een inloopspreekuur waarin iedere speler of ouders eventuele vragen kwijt kunnen naar aanleiding van deze teamindeling. Deze avond zal worden gehouden op donderdag 8 juni tussen 19:00 en 20:00 in het clubhuis.
 


Lees verder

27-05

Op vrijdagavond 2 juni start ons afsluitingsweekend met het stratenkorfbal/  Bedrijventoernooi. Opgeven kan nog steeds via stratenkorfbal@ckvunitas.nl
Om klokslag 20:00 uur begint onze A1 met het 24 uur schieten ter gelegenheid  van Unitasbouwt. Meer informatie over het 24 uur schieten vindt u hier.   Wat er zaterdag 3 juni te doen is aan 't Slingerbos houden we nog  even geheim. Wel is er 's middags een sponsorloop voor de jeugdleden. Ook kunnen wij jullie mededelen dat er rond de klok van 18:00 uur  weer een overheerlijk Indisch buffet word voorgeschoteld. Voor slechts € 11,- kunt  u hier van genieten. Aanmelden voor het buffet is noodzakelijk en dat kan


Lees verder

26-05

beste kinderen, ouders, onze sponsor Tactief en natuurlijk mijn mede kampbegeleiders,

net thuis en meteen maar even de computer aangezet om jullie te bedanken. 

wat een top dagen hebben we gehad tijdens het 1e Unitas/Tactief jeugdkamp (dat r nog maar velen mogen volgen.)

en wat een prettige verrassing dat er zoveel ouders en kinderen hun handen uit de mouwen staken om ons te helpen

om het kampterrein weer op te ruimen en alle spullen weer te verhuizen naar harderwijk. Natuurlijk ook dank voor alle mensen 

die in de afgelopen dagen / weken hebben geholpen om er een succes van te maken.

Ik heb in ieder geval goed nieuws, want we hebben besloten om vanaf nu elk jaar een jeugdkamp te organiseren en we zijn er super blj mee

dat ook dat kamp het Unitas/Tactief jeugdkamp mag heten. Dat beloofd weer leuke en uitdagend activiteiten.

binnenkort zal ik zeker nog meer schrijven, maar voor nu ga ik moe maar voldaan nagenieten en weer opladen voor de korfbal dag van morgen.

nogmaals super bedankt allemaal en tot volgend jaar zullen we maar zeggen.

ik heb nog een belangrijk verzoek aan u allen

WILT U GOED CONTROLEREN OP TEKEN

groet,

Ton Tönjes

 

 


26-05

Ons vijfde team is met spoed op zoek naar een scheidsrechter voor hun wedstrijd as. zaterdag om 13.45. Wie helpt ze uit de brand? Laat het even weten via liesvanlaar@hotmail.com of 06-41494656

 


24-05

Voor alle ouders (die spullen moeten komen brengen/halen) en zodat jullie weten waar jullie kinderen zijn, het adresvan de kamp locatie:

Terrein de Abbert

Stobbenweg 13 Dronten


23-05

Deze week was een week waarvan je echt energie krijgt…..verschillende sponsoracties zijn namelijk van start gegaan (dus kom op: Koop de KOK wasbonnen, daag de A1 uit of geef je op voor de sponsorloop!!). Daarnaast hebben we een zeer goed gesprek gehad met de voorzitter van de handbal. Maar misschien wel het leukste van deze week: de sfeerimpressiefoto’s die we gekregen hebben van de architect Johan Hofman..........


Lees verder

23-05

Na vier gewonnen wedstrijden kon Unitas/Perspectief 6 tegen De Meeuwen 5 het kampioenschap binnenhalen.


Lees verder

21-05

Aanstaande woensdag is het dan eindelijk zover, we gaan op kamp!

Alle kangoeroes, F- en E-jeugd verzamelen om 14:45 bij Unitas en vertrekken om 15:00 met de auto naar onze locatie.

De kinderen uit de D, C, B en A-jeugd vertrekken in verschillende groepen op de fiets.

Om 14:00 verzamelen: Sven, Aniek, Tom, Lobke, Damian, Lars Aikema, Sam Spijkerboer, Esmay, Wendela, Rafa, Rutger, Fleur, Nina, Floor, Sanne Jonker, Olivia, Gydio & Jasper. Zij vertrekken vanaf 14:15 in groepen met een begeleider.

Om 16:45 verzamelen: Sanne van Deenen, Jonne, Joran, Denise, Simone, Tirza Tempelman, Zhen, Ramin, Michel, Linda, Thomas, Ruben, Tessa, Ilse Wiegersma, Lois, Marit, Isabelle, Lars den Hartigh, Mike, Julia, Anouk, Marilyn, Ilse Wilkeshuis, Kjell, Danella, Sandy, Twan, Ismay, Sam Scharft, Leah, Jeanne, Joel & Jay. Zij vertrekken vanaf 16:50 in groepen richting de kamplocatie.

 

Maar waar gaan we nu heen op kamp? Vooruit, de laatste hint.......

De plaats waar we heen gaan telde op 1 oktober 2016 28.013 inwoners. RARA WAAR GAAN WE HEEN?

 

 


21-05

Vrijdagavond 2 juni is het zover, CKV Unitas/Perspectief organiseert wederom het stratenkorfbal / bedrijventoernooi. Vanaf 19:15 uur zullen de eerste poulewedstrijden van start gaan. Welk team mag zich uiteindelijk kronen tot winnaar? Vorig jaar won onze hoofdsponsor Perspectief de titel. Er is plek voor 16 teams, geef je team snel op vóór 26 mei via stratenkorfbal@ckvunitas-perspectief.nl


Lees verder

21-05

Na het goede vertoonde spel van vorige week en de daarop volgende overwinning had Unitas/Perspectief 2 zaterdag 20 mei de kans om zich definitief veilig te spelen. Winst op SKF 2 was daarvoor noodzakelijk. Tegen de ploeg uit Veenendaal had men bovendien nog wat goed te maken. Een totale off-day eerder dit veldseizoen resulteerde in een ruime nederlaag.


Lees verder

21-05

voor het Unitas Kamp ben ik nog op zoek naar 4 mensen die op de 2 tussenstops op weg naar het kamp

drinken willen schenken voor de fietsers.

beschikbaarheid vanaf 15.00

graag aanmelden via kamp@ckvunitas-perspectief.nl of via 06-25272788 (nummer Ton Tönjes)


21-05


19-05

Zaterdag 20 mei wordt er weer vis gerookt. rond 15:00 zullen de eerste visjes klaar zijn ( We hebben vers gerookte : Zalm, paling, haring, makreel, forel en rode poon.
En voor de gene die geen vis lust, zijn er kipkluifjes verkrijgbaar. )


19-05

Er is weer een forse stap in de goede richting gezet voor onze nieuwe accommodatie. De subsidie die vorig jaar door ons is aangevraagd bij de Gemeente is volledig overgenomen in de kadernota:

""[...]Vorige week lekte in deze krant al uit dat Scouting Harderwijk voor de ontwikkeling van haar bosterrein met nieuwe groepsaccommodaties en een kampeerterrein mag rekenen op 345.000 euro. Korfbalvereniging Unitas krijgt een kwart miljoen voor de bouw van een nieuw clubgebouw dat 675 duizend euro moet gaan kosten.""

De kadernota moet uiteraard nog wel door de gemeenteraad definitief vastgesteld worden maar een enorme boost om de koers vol kracht vooruit te zetten! Lees het volledige artikel hier: http://hetkontaktharderwijk.nl/lokaal/college-iedereen-krijgt-geld-240399


18-05

Martijn kan helaas zaterdag niet de kampioenswedstrijd van Unitas / Perspectief 6  fluiten. Wie o Wie wil deze wedstrijd van hem overnemen?
Zaterdag Unitas/Perspectief 6   -  De Meeuwen 5  om  12:30.  mailen kan naar Huijbertsmartijn@gmail.com 

als we Erik niet hadden...


17-05

Lisa Muntingh is dringend op zoek naar een scheidrechter voor de C4 zaterdag om 13.00.

Deze kan ze zelf niet fluiten wie kan er helpen?

 

 


17-05

Op de jaarlijkse vrijwilligersavond van afgelopen vrijdag is Jelmer van der Beek verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Jelmers jarenlange inzet voor de vereniging, zijn actieve rol binnen de kantinecommissie en nooit te beroerd om wat extra's te doen of bij te springen in geval van nood (zoals dit jaar trainer/coach bij de B1) werden als reden aangevoerd voor Jelmers uitverkiezing. Namens de hele vereniging nogmaals van harte gefeliciteerd met de Michiel Wilhelm beker, dubbel en dwars verdiend!


16-05

Ooit al eens tegen of met de spelers van Unitas 1 (en 2) willen spelen? Op zaterdag 3 juni is je kans!

De spelers van de selectie zoeken een tegenstander voor een wedstrijd van 2 x 25 minuten. De eerste helft zal het eerste het opnemen tegen het All-Star team. De tweede helft worden de teams gemixt (vooraf bekend wie in welk team komt).

Voor 15 euro per persoon zit jij in het All-stars team dat onder leiding staat van Frans Aartsen. Het eerste team wordt gecoacht door … De wedstrijden staan onder leiding van scheidsrechter … Jij hebt dan de kans om tegen en met de mannen en vrouwen van Unitas 1 en 2 te gaan spelen.


Lees verder

16-05

WIE O WIE KAN ONS HELPEN

voor de woensdag avond zijn we op zoek naar iemand die een schotel atenne heeft (bijvoorbeeld van een caravan)

of digitenne van KPN

Veel kinderen en begeleiders willen AJAX kijken, maar op het terrein is maar beperkt internet. 

Mocht u ons kunnen redden, dan horen we het graag 

via kamp@ckvunitas-perspectief.nl of via 0625272788 (telefoon nummer Ton Tönjes)


15-05

Aanstaande vrijdag vinden de laatste selectietrainingen voor de A1, B1, C1, C2 en D1 plaats. Tijdens de selectietrainingen hebben de spelers van verschillende mensen training gekregen. Aanstaande vrijdag wordt niet direct na de training bekend gemaakt wie er zijn geselecteerd. 

  • Voor de A1 zal volgende week duidelijk worden welke spelers mee mogen doen met de selectietraining na de zomer;
  • Voor de B1, C1, C2 en D1 zal volgende week de voorlopige teamindeling voor volgend seizoen op de site worden geplaatst. Vanzelfsprekend zullen dan ook de andere teams hierin worden vermeld;

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons vinden op jtc@ckvunitas-perspectief.nl of tc@ckvunitas-perspectief.nl.


15-05

De afgelopen weken waren voor John Jonker en de zijnen geen pretje als het gaat om resultaat. In de eerste speelweek werd De Hoeve 2 eenvoudig opzij gezet, maar in de weken daarop stokte met name de doelpuntenproductie aan Harderwijkse zijde en dat resulteerde in onnodige verliespartijen. Afgelopen zaterdag herpakte de ploeg zich echter tegen Nic./Alfa College door met 21-17 te winnen. Handhaving is nu dichtbij.


Lees verder

15-05

De volgende personen staan op de lijst om aanstaande vrijdag 19 mei te helpen met de schoonmaak van het clubhuis:

- Ouder(s) Iris Bartels
- Ouder(s) Katja Admiraal
- Ouder(s) Sanne Jonker
- Ouder(s) Marit Hamberg

We zien jullie graag aanstaande vrijdag om 10:00 uur in het clubhuis. Alvast bedankt voor jullie medewerking!
P.S.: Er zal een begeleider aanwezig zijn.


14-05

Het is bijna zover, nog anderhalve week en dan gaan we eindelijk op kamp! Hoog tijd voor de bijbehorende informatie zodat jullie weten wat het programma is, wanneer jullie waar worden verwacht en nog belangrijker: wat je allemaal moet meenemen.

Via deze link kan je het informatieboekje bekijken: Informatieboekje

Lees het goed door en voor vragen kan je altijd mailen: kamp@ckvunitas-perspectief.nl

Er zijn al heel veel mensen die betaald hebben, maar nog niet iedereen. Vergeet dit niet te doen!

Inmiddels is het informatieboekje ook per mail naar iedereen gestuurd.

 

voor het kamp ben ik nog op zoek naar de volgende dingen:

- tafel model koelkast

- pallets of houtblokken voor ons kampvuur

mocht u ons kunnen helpen dan graag een mailtje naar bovenstaand mail adres

 

 

 


12-05

Beste Scheidsrechters, 

Afgelopen week op het JAM-schoolkorfbaltoernooi waren onze scheidsrechters goed te herkennen aan de shirts van onze sponsor BijJuut! 

Fluit je morgen een wedstrijd in de competitie en heb je al een shirt van BijJuut? Er wordt verwacht dat je deze dan draagt. 
Heb je nog geen shirt? Achter de bar liggen de shirts, en kan je er een komen ophalen. Je mag hem uiteraard om hem bij de volgende wedstrijd weer te kunnen dragen! 

Alvast bedankt! 

Sponsorcommissie


12-05

Vanavond start om 19:30 de vrijwilligersavond. Tevens wordt de Michiel Wilhelm beker uitgerijkt aan de vrijwilliger van het jaar.


11-05

Unitassers, de volgende teams zijn met spoed op zoek naar een scheidsrechter voor hun wedstrijden:

D1 om 12 uur
D3 om 10 uur

Help jij ze uit de brand? Laat het even weten via liesvanlaar@hotmail.com


11-05

De stembussen zijn geoepend. Vanaf heden kunt u stemmen op de vrijwilliger van het jaar. De winnaar krijgt tijdens de vrijwilligersavond op 12 mei de Michiel Wilhelm beker .

Noteer dus gelijk in de agenda; 12 mei: vrijwilligersavond in het clubhuis

[update] U kunt tot vanavond 23:59 stemmen


10-05

HET WINNENDE LOTNUMMER VOOR DE FIETS...........

0222!!

De prijzen kunnen morgenavond vanaf 18.30 uur opgehaald worden in de kantine van Unitas/Perspectief. Ook zaterdag (overdag) is er mogelijkheid om de prijzen op te halen. Jullie kunnen je even melden bij de bar.


10-05

WINNENDE LOTNUMMERS:
van de Velde: 0555, 0017, 0191, 0696
Foto van der Leij: 0505, 0418, 0996
Pos deuren en zonwering: 0333, 0361, 0860
Kok Carwash: 0788, 0040, 0711, 0724, 0041
Beaumetica: 0506, 0430, 0837, 0544
Trendz: 0718, 0223, 0959, 0963
Bij Juut: 0381, 0436, 0341, 0584, 0847, 0120

DE TREKKING VAN DE FIETS IS BIJNA! 


10-05

De volgende personen staan op het rooster om a.s. vrijdag 12 mei de kantine schoon te maken:

- Ouder(s) Tirza Tempelman
- Ouder(s) Nienke Streefkerk
- Ouder(s) Emma van den Bor
- Ouder(s) Luna Schilderman
- Ouder(s) Isabelle Vrijhof

Graag zien we jullie vrijdagochtend om 10:00 uur in het clubhuis.
Vragen? vrijwilligers@ckvunitas.nl of 06-12240925 (tel nr. Roy van Boven)


09-05

Dag 1 van het Jam schoolkorfbaltoernooi bij Unitas/Perspectief zit erop! 

Een overzicht van de halve finales voor morgen! Start: 19.00 uur! 
Groep 5; Het Startblok 15 - Het Baken 5 en De Wegwijzer 8 - De Brug 7
Groep 6: Het Baken 3 - Willem Alexander 3 en De Wegwijzer 5 - De Brug 4
Groep 7: Alfons Ariens 5 - De Schakel 5 en De Wegwijzer 3 - De Triangel 3
Groep 8: De Wegwijzer 1 - Het Startblok 1 en De Schakel 1 - Dominicus Savio 1

De poulewinnaars van vandaag nog even op een rijtje! 
Groep 5: Het Baken 6, Alfons Ariens 22, Het Kompas 5 , Het Startblok 18, De Bron 11, Het Startblok 19, De Wegwijzer 10 en Het Startblok 20. 

Voor alle foto's van vandaag ga je naar onze facebookpagina! Jam Unitas/Perspectief schoolkorfbal. 
Alle informatie voor morgen vind je op www.schoolkorfbal.info!

Tot morgen! 


09-05

Ergens in augustus 2016 is het A1 team, de staf ( en de vele invallers) begonnen aan een groot project. Nu vijfentwintig wedstrijden verder is de tweede bokaal van dit seizoen voor de A1 binnen.
Na het kampioenschap in de zaal is drie wedstrijden voor het einde van het veldseizoen jl. zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Drachten A1 het tweede kampioenschap een feit geworden.
De A1 werd niet zoals andere sportploegen, bevangen door de kampioensstress of door de hitte. Het cliché dat finales vaak niet mooi zijn, werd bewaarheid. Edoch enkel het resultaat telt op zulke momenten.
Het hele seizoen laten de toppers van de A1 zien dat welke international of anderszins geselecteerde het team ook heeft dat tegen hen speelt, het nooit genoeg was om Unitas A1 als team te verslaan.
Werd het kampioenschap in de zaal nog ontsierd door de zware knieblessure van Daan, nu scheen alleen de zon, overheerste grote tevredenheid en kon er gefeest gaan worden.
Het past zeker om naast de spelers en de staf alle invallers te noemen en te bedanken die in de loop van het seizoen hebben meegedaan, mee zijn gereisd en reserve hebben gestaan.
Op naar de hoofdklasse in het volgende seizoen. De A1 neemt afscheid van Mandy en die lange, Bjarne die nu echt naar de grote mensen moeten en doorgaan naar de senioren.

De A1 in het seizoen 2016-2017 : het is een mooi stelletje


08-05

Wellicht heb je het sponsorbord al langs het veld zien hangen. Sinds de voorjaarscompetitie is Univé sponsor bij Unitas!

“N.a.v. de goede contacten met Peter Wijnholds van Perspectief en vervolgens de sponsorcommissie, hebben wij de sponsormogelijkheden van Unitas aan een selecte groep van onze leden (= Regioteam) ter beoordeling voorgelegd. Eigenlijk was ik zelf direct enthousiast en het is mooi om te zien dat onze leden Unitas ook een warm hart toe dragen en dus akkoord gingen met sponsoring,” aldus Monique Holtkamp – van de Weitgraven, vestigingsmanager Harderwijk & Putten.


Lees verder

07-05

Onze vereniging organiseert op zaterdag 3 juni om 14.15 uur een sponsorloop voor #UnitasBouwt. We roepen alle kinderen en ouders om met de actie zoveel mogelijk geld op te halen om onze nieuwe accommodatie te kunnen realiseren. Met de opbrengst van onze sportieve prestaties komen we weer een stapje dichterbij een nieuwe kantine!  
De kinderen lopen een rondje van ongeveer 100 meter en hebben 15 minuten de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen.


Lees verder

05-05

Na het succes van de rommelmarkt (1300 euro!) staat alweer de volgende activiteit voor #Unitasbouwt op het programma, namelijk 24 uur schieten. 7 koppels staan 24 uur lang klaar om uitgedaagd te worden voor een wedstrijdje schieten. Een koppel uitdagen kost minimaal 10 euro, win je, dan krijg je een leuk prijsje en 5 euro terug, verlies je, dan is het gehele bedrag voor de nieuwe accommodatie. Zie je de uitdaging niet zitten tegen deze 12 toppers, kun je er ook voor kiezen om gewoon een potje te schieten voor 5 euro. Deze 5 euro gaat dan ongeacht winst of verlies naar de nieuwe accommodatie. Een potje duurt 13 minuten en je kan alleen of met z´n tweeën de uitdaging aangaan.


Lees verder

05-05

Beste scheidsrechters,

Ook dit jaar hebben we weer ontzettend veel vrijwilligers nodig die alle wedstrijden in goede banen zullen leiden als scheidsrechter tijdens het JAM schoolkorfbaltoernooi.
Omdat onze scheidsrechters van grote waarde zijn tijdens dit toernooi zijn wij achter de schermen bezig geweest om ervoor te zorgen dat alle scheidsrechters in eenzelfde tenue de wedstrijden fluiten.

Voor elke scheidsrechter die dinsdag en/of woensdag fluit is er een bedrukt shirt! De shirts worden gesponsord door een van onze sponsoren, namelijk Bij Juut!
Bij Juut is een woonwinkel gevestigd in de Smeepoortstraat nummer 3. Zij verkopen allerlei leuke woondecoraties.


Lees verder

03-05

Het is hoogtijd voor een update over onze bouwplannen. Het is inmiddels alweer even geleden sinds we onze Ledenvergadering hebben gehad waarin we onze plannen m.b.t. de bouw en stichting kenbaar hebben gemaakt. Het heeft veel losgemaakt binnen de vereniging, wij als bouwgroep worden vaak aangesproken over de plannen, over goede acties en gedachten om geld te werven of om mee te helpen in de diverse commissies. DANK HIERVOOR!! We mogen met ons allen trots zijn op zo’n actieve vereniging, neemt niet weg dat we dit ook zeker nodig hebben. Er is namelijk op velerlei fronten actie nodig. Mede hiervoor heeft de bouwcommissie zich opgesplitst in diverse werkgroepen, zo hebben we:


Lees verder

03-05

Op vrijdag 5, 12 en 19 mei van 19.30 uur tot 21.00 uur vindt er een voorselectie plaats voor de A1. De selectietrainingen worden gebruikt door de trainers van Unitas A1 om te kijken welke spelers in augustus selectie mogen gaan doen voor Unitas A1. In augustus wordt dan wederom geselecteerd om te kijken welke spelers uiteindelijk in de A1 zullen gaan spelen.

De spelers die hiervoor zijn geselecteerd, hebben vorige week een uitnodiging per email ontvangen. Wanneer je niet aanwezig kunt zijn, moet je je afmelden op het emailadres van de TC (tc@ckvunitas.nl).

Na de lees verder vind je een overzicht van de spelers die zijn uitgenodigd.


Lees verder

03-05

De vrijwilligersavond is dit jaar op vrijdag 12 mei. Starttijd: 19.30. Dan reikt het bestuur namens de vereniging traditiegetrouw de Michiel Wilhelm beker uit voor de vrijwilliger van het jaar. Wie volgt dit jaar onze topvrijwilliger van vorig jaar, Erik Schuiling, op? De scheidsrechters, barmedewerkers, commissieleden, trainers, coaches, materiaalmannen, ijsglijbaanhelpers, leden van de jurytafelÂ… kortom iedereen die zich belangeloos inspant voor het wel en wee binnen de vereniging maakt kans op deze uitverkiezing en jij kunt ze nomineren!

Wie van al deze Unitasvrijwilligers verdient volgens jou deze eretitel? Geef je nominatie dan door via vvhj@ckvunitas-perspectief.nl . Nomineren kan tot en met 4 mei as.


03-05

Er hebben zich 77 kinderen opgegeven voor het Unitas/Tactief jeugd kamp!

24, 25 en 26 mei is al bijna!!

Om jullie meer informatie te geven over de plek waar we heen gaan, hierbij de volgende hint:

3 Unitas teams zitten in een poule van de plaats waar we heen gaan......

Voor de kinderen die opgegeven zijn maar nog niet betaald hebben:

Betalen kan naar NL67RABO0354690213 t.n.v. CKV Unitas-Perspectief o.v.v. voor- en achernaam kind zoals opgegeven

De kampkosten zijn 45 euro. Het 2e kind uit 1 gezin dat mee gaat betaald 35 euro.