Nieuws archief van juli 2017

27-07

Donderdagavond, 27 juli , is het clubhuis geopend vanaf +/- 20:00 uur.
Je kan dus komen schieten, aan je conditie werken of gewoon voor de gezelligheid een drankje komen drinken.

Tot dan!



16-07

Unitas bouwt: dit keer aan een gezonde structuur. In Maart van dit jaar hebben we in de ingelaste ledenvergadering het voorstel gedaan om een Stichting op te richten van waaruit we de accommodatie gaan beheren. Afgelopen week is de Stichting Sportpark Slingerbos daadwerkelijk opgericht; een belangrijke mijlpaal in het bouwtraject. De stichting heeft als doelstelling het beheren en exploiteren van de nieuw te bouwen accommodatie en velden. Vanuit de stichting zullen we contracten met onze derde partijen (voor verhuur slingerbos) aangaan. Daarnaast zal vanuit de stichting de nieuw te bouwen accommodatie worden beheerd. De komende tijd zullen we samen met de vereniging Unitas/Perspectief gaan bekijken hoe het verenigingsbestuur en het stichtingsbestuur samen de vele uitdagingen aangaan om tot een gezonde werkverhouding te komen.

De bestuurders van de stichting zijn:

Mark van de Greijn
Jan Tonny Visser
Jan Hop

De komende 2 jaar zullen we vanuit de stichting met name bezig zijn met de realisatie van de nieuwbouw en het opnieuw inrichten van het Sportpark Slingerbos

Fijne vakantie


06-07

Zoals je hebt kunnen lezen in de teamindeling van de jeugdteams hebben we moeten besluiten om 14 spelers (we hebben al een opzegging binnen gekregen) in te delen in de A3. Hierbij zouden nog 1 of 2 afvallers vanuit de A2 kunnen komen. We begrijpen dat dit veel spelers zijn en hebben hier vragen over gekregen. Dit willen we graag toelichten.

Dit zijn te weinig spelers om hier een A3 en een A4 van te maken. Ook omdat we nog niet duidelijk hebben of er daadwerkelijk spelers overkomen vanuit de A2. Graag willen we elke zaterdag een team van 8 spelers hebben staan bij een wedstrijd en dat zou niet lukken wanneer we ook een A4 hadden ingedeeld. 

We hebben een aantal spelers gevraagd of ze alvast door zouden willen stromen naar de senioren. Tot op heden heeft daar nog niemand gebruik van gemaakt. Wanneer je bent ingedeeld in de A3 en je zou (eventueel samen met anderen) door willen stromen naar de senioren, kun je dat laten weten via jtc@ckvunitas-perspectief.nl