Nieuws

11-10

Prioriteiten competitie 2016/2017

 

Doel:

Om onduidelijkheden voor competitie 2016/2017 zoveel mogelijk te voorkomen, hebben we in goed overleg als TC de volgende prioriteiten c.q. afspraken vastgelegd.

 

Afspraken:

Eerste prioriteit ligt bij handhaving van Unitas /Perspectief 1 in de hoofdklasse zaal en veld.

De trainer krijgt bij thuis- en uitwedstrijden tenminste de beschikking (naar eigen keuze) over 1 speelster en 1 speler van het tweede.

 

Tweede prioriteit ligt bij handhaving van Unitas/ Perspectief 2 in hoofdklasse zaal en veld.

De trainer heeft voor de benodigde spelers bij uitwedstrijden de beschikking over 1 speler en 1 speelster uit S3 (naar eigen keuze) óf de A1(indien mogelijk). Voor wissels ben je aangewezen op de wissels uit een lager team.

 

Derde prioriteit ligt bij Unitas / Perspectief A1 voor het meestrijden om het kampioenschap in de overgangsklasse in de zaal en het veld. In overleg wordt het team aangevuld met wissels uit andere teams.

 

Vierde prioriteit ligt bij handhaving van Unitas / Perspectief 3 in de reserve overgangsklasse zaal en veld. De trainers hebben de beschikking over 4 dames en 4 heren uit Unitas/ Perspectief 3.

De trainer heeft voor de benodigde spelers bij uitwedstrijden de beschikking over 1 speler en 1 speelster uit S4 of een ander team (naar eigen keuze) óf de A1(indien mogelijk). Voor wissels ben je aangewezen op de wissels uit deze teams. Hier geldt dat spelers uit de A1 (indien mogelijk) voor gaan op de beschikbare algemeen reserves.

 

Vijfde prioriteit ligt bij handhaving van Unitas / Perspectief 4 in de reserve 2e klasse zaal en veld. Het team heeft bij benodigde spelers de keuze uit heren en dames (indien mogelijk) uit Unitas / Perspectief 5 en beschikbare algemeen reserves.

 

Zesde prioriteit ligt bij handhaving van Unitas / Perspectief 5 in de reserve 3e klasse zaal en veld. Het team heeft bij benodigde spelers de keuze over beschikbare algemeen reserves.

 

Opmerkingen:  

- Wanneer je na een selectie procedure afvalt als speler/speelster naar een lager team, probeer daar sportief mee om te gaan. Je hebt er zelf voor gekozen om de selectie aan te gaan.

- Spelers en speelsters die wedstrijd korfbal spelen (dus Unitas 1, 2, 3 ,4, 5 en de A1) worden geacht zich beschikbaar te stellen voor een ander team. 

- Trainers zullen in alle redelijkheid ook de belangen van de overige teams in het oog houden.

- In die gevallen waarin bovenstaande uitspraken niet voorzien, zal de TC een bindende uitspraak doen.