Verslagenarchief van september 2017

25-09

Unitas/Perspectief 2 heeft haar vierde wedstrijd na een slechte 70 minuten niet weten te winnen. Na een zeer matige start wist het tweede team zich wel te verbeteren maar na het laatste fluitsignaal stond een negatieve uitslag op het scorebord. Helaas opnieuw geen twee punten deze week. De felicitaties gingen naar de uitploeg, KVS / Maritiem die na een prima wedstrijd de twee verdiende punten mocht meenemen.

Lees verder

19-09

Unitas/Perspectief 2 wint haar derde wedstrijd niet in een wedstrijd waar men een voorsprong had van vijf doelpunten met rust. Het spel van de eerste helft was niet terug te zien in de tweede helft waardoor Wageningen 2 op een gelijke stand kon terugkomen aan het eind van de wedstrijd. Waar Unitas/Perspectief een punt heeft verloren, heeft Wageningen een punt gewonnen op basis van de tweede helft.

Lees verder

18-09

Afgelopen zaterdag mocht Unitas/Perspectief aantreden in Middelburg. Tegen Swift moesten de 1e punten gepakt worden in de competitie, nadat de 1e 2 wedstrijden met 1 punt verschil verloren waren gegaan.

Lees verder

10-09

Zaterdag 9 september was de tweede competitie wedstrijd voor het tweede team van Unitas. Zij moesten het thuis opnemen tegen Nieuwerkerk 2.
De start van de thuisploeg was wat moeizaam. Vooral verdedigend hadden de harderwijkers het lastig tegen Nieuwerkerk dat goed druk zette.

Lees verder

10-09

HARDERWIJK - Unitas/Perspectief wacht na twee duels nog op de eerste punten in de overgangsklasse B. Na de nipte 26-25 nederlaag bij SKF, werd ook tegen Nieuwerkerk de laatste minuut de Harderwijkers fataal: 22-23.

Lees verder

05-09

Na een oefenperiode met wisselende resultaten mocht het achttal van Daniël de Bruijne afgelopen zaterdag haar kunsten vertonen in de Overgangsklasse tegen SKF.

Lees verder

03-09

Na een oefenperiode waarin Unitas/Perspectief 2 alle wedstrijden wist te winnen, stond het team van John Jonker afgelopen zaterdag voor haar eerste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen SKF 2 in Veenendaal. Een tegenstander waar Unitas/Perspectief 2 het vorig jaar twee keer erg moeilijk mee kreeg, bleek ook dit keer aan het langste eind te trekken.