Verslagenarchief van september 2019

29-09

Unitas/Perspectief mocht aantreden tegen Ovvo in Maarsen. Dankzij de goede verdedigende druk van beide ploegen en de harde wind was het geen doelpuntrijke wedstrijd. Pas na 4 minuten viel het eerste doelpunt voor Unitas van Mike van Boven. Deze voorsprong bouwde zich uit tot 0-3 door o.a. een lastig af te maken doorloopbal van Sabine. Helaas kon deze voorsprong niet vastgehouden worden, omdat de kansen te dichtbij werden weggegeven (5-5). De laatste seconden voor rust scoorde Ovvo nog een knap afstandsschot, wat de ruststand op 6-5 bracht.

Lees verder

23-09

Zaterdagochtend 21 september 2019 ging voor iedereen de wekker weer .. YES het is weer zaterdag, de leukste dag van de week; MATCHDAY!
Ondanks dat de temperatuur afgelopen week afnam en de lange mouwen shirts tevoorschijn kwamen, was het een zonnige dag. Zowel Unitas 1 als 2 namen het op tegen GKV/Enomics. Het tweede wist na een zenuwslopende fase de punten mee naar huis te nemen.

Lees verder

16-09

Op een zonnige middag nam zowel Unitas 1 als 2 het op tegen KVS/Maritiem. Tijdens de wedstrijd van de reserves werd duidelijk dat het met KVS een opportunistische tegenstander zou treffen. Aan Unitas dus de taak om geduldig te spelen en zo de twee punten uit het vuur te slepen.

Lees verder

11-09

Een nieuw seizoen!

Het korfbalseizoen is weer begonnen. Eind vorig jaar kwam de poule-indeling ons ter oren met daarin een aantal bekende tegenstanders maar ook verenigingen waar we de afgelopen jaren niet tegen gespeeld hebben. Toeval wil dat alle herkenbare teams in de eerste speelronde de punten mee mochten nemen.

De voorbereiding begon dit jaar op een zaterdag met een trainingsdag. Een beetje korfbal, kijken hoe fit iedereen uit de zomer kwam en uiteindelijk afgesloten met een potje regenachtig beachvolleybal. Daarna werd er vervolgens geoefend tegen.....