Nieuws archief van januari 2019

29-01

Zoals u ook al in het programma hebt kunnen zien, worden de wedstrijden zaterdag niet in de Sypel gespeeld maar in de Bogen


28-01

Ook dit jaar hebben we weer tijdens de Quiz de rond "Het geluid"

Luister en kijk goed naar onderstaande video en wie weet heb jij alvast de eerste punten voor de quiz te pakken.


28-01

Na de nederlaag vorige week tegen LDODK A1 wilde Unitas A1 haar tanden laten zien. Maar waar vooraf gedacht werd aan een stunt, bleek de uitslag desastreus. Na een dramatische start was het Dalto dat de punten in Driebergen wist te houden. Met een 30-8 uitslag liet Dalto A1 niets heel van Unitas.


Lees verder

28-01

Voor ons moest eerst de A1 tegen Dalto en daarna waren wij aan de beurt.

Unitas/Perspectief 2 had niks te verliezen, want Dalto staat namelijk 1e in de poule. Zo gingen we de wedstrijd dan ook in, ze zijn goed maar wij hebben ook goede wedstrijden gespeeld. Duidelijk was wel dat we alles zouden moeten geven om de punten weer terug te nemen naar Harderwijk.


Lees verder

24-01

Onderstaande wedstrijden worden zaterdag 26 januari in Sypel 2 gespeeld:

15.00 uur Unitas/Perspectief C3-De Meeuwen C5

16.00 uur Unitas/Perspectief A3-Sparta(N) A2

17.10 uur Unitas/Perspectief 5-Spirit 4

Alle overige wedstrijden vinden plaats in Sypel 1.


23-01

Hallo leuke, slimme en grappige Unitassers,

Na het succes van vele voorgaande jaren, komt de AC ook dit jaar weer met een quiz. De quizmaster gaat jullie verrassen met verschillende vragen. We gaan dit jaar logo's raden , muziek herkennen en nog veel meer. Noteer dus alvast in je agenda: vrijdag 8 februari 2019 om 20:00 uur in het clubuis: De grote Unitas quiz 2019

Ook dit jaar wordt er weer gestreden in teams van 4 personen. De opzet is het zelfde, alle teams spelen tegelijk.

Ook als je niet meedoet en gewoon wilt komen kijken, ben je natuurlijk van harte welkom op 8 februari 2019 om 20:00 uur in het clubhuis.

Namens de AC, veel succes!

Tip: variatie in leeftijd geeft je meer kans op de glorieuze eindzege.

Aanmelden doe je via https://www.ckvunitas-perspectief.nl/site/quiz 


22-01

Afgelopen zaterdag was het voor de reserves van Unitas/Perspectief tijd om de strijd aan te gaan voor de tweede plek in de reserve hoofdklasse B. Om de tweede plek steviger te gaan bezetten was het zaak om DSC 3 te verslaan. DSC, dat al eerder had bewezen dat zij het Unitas/Perspectief lastig konden maken was dan ook gebrand om de dure punten terug mee naar Eindhoven te nemen.
 


Lees verder

19-01

Ook uw tweewekelijkse columnist wenst u uiteraard een gelukkig nieuwjaar! Het is wat laat, de drie koningen hebben de plaat al lang en breed gepoetst en de kerstbomen zijn immers ook al opgehaald. Toch: dit is de eerste keer dat we elkaar zien in De Sypel, dus bij dezen. Ik hoop dat u een mooie jaarwisseling had, met alle vuurwerkpret van dien.


Lees verder

17-01

Hoi allemaal, hij is er weer! Je favoriete rubriek, waar je met smart op heeft zitten wachten: vrijwilliger in het zonnetje! Nu hoor ik u denken: “Dit heette toch anders?” Dat klopt, we hebben besloten om de naam van de rubriek te veranderen naar “vrijwilliger in het zonnetje”. Om onduidelijkheden te voorkomen, deze rubriek staat los van vrijwilliger van het jaar of hoeveel die vrijwilliger deze maand heeft gedaan. De bedoeling is dat er maandelijks een vrijwilliger wordt uitgelicht die veel voor de vereniging doet.

Maar goed, we gaan beginnen.

Voor deze maand heb ik Gerrit van der Beek weten te strikken. Gerrit is een van de oude vedettes van Unitas/Perspectief. Wel import van Dindoa, maar goed, niet iedereen weet gelijk de beste club er uit pikken. Hij is al 34 jaar lid en al 30 jaar vrijwilliger bij Unitas.


Lees verder

15-01

Het was zaterdag 12 januari aan het uiterste einde van de middag toen het arbitrale duo de wedstrijd DVO A1 – Unitas/Perspectief A1 in gang zette. Wie naar de ranglijst keek zag dat het voor de thuisploeg uit Bennekom een koud kunstje moest zijn om te winnen van Unitas A1, maar wederom doet de uitslag anders vermoeden dan de wedstrijd daadwerkelijk gegaan is. Met strijd, werklust en veerkracht maakte Unitas het de thuisploeg tot een kwartier voor tijd nog ontzettend moeilijk. Helaas duurde de wedstrijd een kwartier te lang om een goed resultaat over te houden aan de wedstrijd.


Lees verder

10-01

Beter laat dan nooit is een mooi spreekwoord. Daarom alsnog het verslag van de algemene ledenvergadering van afgelopen 31 oktober.


Lees verder

07-01

Komende zaterdagen zijn er weer wedstrijden in beide zalen van De Sypel. Onderstaande wedstrijden worden gespeeld in Sypel 2:

Unitas/Perspectief D4-Sparta D3

Unitas/Perspectief C3-Spirit C3

Unitas/Perspectief B3-Synergo B3

Unitas/Perspectief A3-Sparta(Zw) A3