Nieuws archief van mei 2019

24-05

morgen is het weer tijd voor de jaarlijkse Loempia / Pangsit actie.

De opbrengst wordt gebruikt voor ons Unitas/POS zonwering kamp

Loempia's

€1,00 per stuk

€1,50 per 2

 

Pangsit

6 stuks voor €2,00

de verkoop start rond 15.00

 

WIE MAAKT ONS LOS


22-05

Vrijdag 17 mei was het weer zo ver, het jaarlijkse recreantentoernooi bij MIA!

Een altijd goed georganiseerd toernooi met veel gezelligheid en niet geheel onbelangrijk voor de Recreanten; de schaal bitterballen na afloop van het toernooi.
Aan het toernooi deden dit jaar 9 teams mee. Na het winnen van de poulewedstrijden belandden we in de finalepoule. In de finalepoule werden we na twee gewonnen wedstrijden eerste van het toernooi! 


21-05

Nog een week, en dan gaan we lekker op kamp!

Lees verder voor de LOCATIE (Ja, hij is geraden!!) en alle info verzamelt in een kampboekje.


Lees verder

20-05

Dinsdagavond komt het blessurespreekuur te vervallen.


19-05

We kunnen met z'n allen terugkijken op 2 fantastische dagen. We willen alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Iedereen die op wat voor manier dan ook heeft meegeholpen: Bedankt!

Het was mooi om te zien dat er zelfs scheidsrechters uit de C-jeugd aan het fluiten waren, met speciale vermelding voor onze jongste scheidsrechter: Fiona Enklaar uit de D2. Er was even een noodoproep voor nodig, maar uiteindelijk hebben we het gered en was er voor elke wedstrijd een scheidsrechter.

Wil iedereen die normaal niet op zaterdag fluit, zijn BijJuut-shirt weer inleveren bij Ante. Er wordt een doos/tas neergezet in de kantine of achter de bar voor de shirts.

Team Schoolkorfbal


17-05

Aankomende dinsdagavond 21 mei vindt er een grote informatiebijeenkomst plaats op het sportpark Slingerbos voor de bewoners van de wijk. Samen met de gemeente willen de stichting en de beide verenigingen aan alle naaste bewoners van de wijk volledige uitleg geven van de ontwikkelingen die er zijn op het sportpark. De inloop is vanaf 19.30 uur en de avond duurt tot 22.00 uur. Dat betekent dat de kantine vanaf een uur of 6 volledig wordt ingericht voor het doen slagen van deze avond.

Helaas is het dan ook niet mogelijk voor de teams om gebruik te maken van de kantine. Kleedkamers zijn uiteraard wel bereikbaar, maar ook daarvoor geldt om in alle rust snel om te kleden. Het zou fijn zijn dat we deze avond op een goede wijze rekening met elkaar kunnen houden. Er is uiteraard alles eraan gelegen om de bewoners op een nette manier te ontvangen. 

Bedankt  voor jullie begrip.

Bestuur CKV Unitas/Perspectief 
 


16-05

We zijn aan het aftellen voor het kamp, nog minder dan 2 weken te gaan!

Druk op lees meer voor nieuwe informatie over het kamp, een nieuwe hint en een aantal weetjes.


Lees verder

14-05

Het einde van het seizoen nadert en achter de schermen wordt al flink gewerkt aan de teamindeling voor het seizoen 2019/2020.
Mocht het zo zijn dat je komend seizoen niet ingedeeld wil worden, geef dit dan z.s.m. en in elk geval vóór 1 juni door via ledenadministratie@ckvunitas.nl. Behalve dat het voor het indelen van de teams van belang is, is het ook de deadline voor het wel of niet betalen van de contributie voor het seizoen 2019/2020.

Het afmelden via de site werkt momenteel niet, hier wordt aan gewerkt, maar tot die tijd dus afmelden via: ledenadminstratie@ckvunitas.nl Afmelden kan via dit formulier

JTC / TC Unitas/Perspectief


13-05

Beste trainers en spelers, i.v.m. het schoolkorfbaltoernooi morgen en overmorgen (14 en 15 mei) gaan ALLEEN de trainingen na ongeveer 20.30 uur door; de overige trainingen komen te vervallen (maar kom gerust kijken; gezellig!).


12-05

Er zijn een aantal wijzigingen in het scheidsrechters programma. Omdat er war fouten in zaten.

Kijk dus goed wanneer je moet, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


12-05

De indeling van de scheidsrechters is gemaakt en terug te vinden op https://www.schoolkorfbal.info/

Je weet voor welk dagdeel je jezelf hebt opgegeven. Graag minimaal een kwartier voor aanvang van je eerste wedstrijd aanwezig zijn.

 

Graag je BijJuut shirt en een fluitje meenemen als je deze hebt.

Voor diegene die zowel woensdagmiddag EN woensdagavond fluiten is er eten (patat/snacks) in de kantine.

 

Veel succes met fluiten!!


10-05

Vandaag erachter gekomen dat wegens een fout met indelen we zaterdag 3 scheidsrechters missen. 

Het gaat om de

F1 om 11:00 Is opgelost

D5 om 11:00

E7 om 10:00 Is opgelost 

Wie helpt deze teams uit de brand. 

 


10-05

Na de eerder verschenen uitnodiging, hierbij nogmaals de oproep:

De bijeenkomst start om 18:00 in het clubhuis.

We gaan een gezamelijke training voorbereiden, deze training vervolgens geven  en weer evalueren.

Om 20:00 hopen we af te sluiten.

 

Het thema van de avond is: 'Leren in de praktijk'.

Voor alle trainers van de kangoeroes, F-, E- en D-jeugd.

Tot vanavond in sportkleding!


10-05

Ook dit jaar hebben we weer ontzettend veel scheidsrechters nodig tijdens het JAM Schoolkorfbaltoernooi.
Heb je je nog niet opgegeven? Doe dit dan bij Jesse Roozeboom (06-37470174).

We willen net als voorgaande jaren graag alle scheidsrechters in het inmiddels bekende Bij Juut shirt laten fluiten, zodat zij goed herkenbaar zijn!

Heb je al een shirt? Draag deze dan tijdens het toernooi.
Heb je nog geen shirt? Meld je voordat je gaat fluiten bij het wedstrijdsecretariaat of bij Ante.
Heb je een shirt thuis, maar fluit je ook op zaterdags geen wedstrijden meer? Lever het shirt dit weekend in, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat iemand anders dit shirt kan gebruiken. Achter de bar wordt een doos klaargezet waar ze in kunnen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

 04-05

Hoi allemaal,

14 en 15 mei is het JAM Schoolkorfbal toernooi. We hebben ontzettend te kort aan scheidsrechters. Als er niet meer mensen zich opgeven om te fluiten kan het toernooi niet doorgaan en moeten we 1500 kinderen teleurstellen.... Geef je alsjeblieft op om te fluiten. Trainers, ouders, spelers vanaf de C-jeugd help ons!!

In de kantine hangen lijsten om je op te geven of stuur een appje naar Jesse Roozeboom 06-37470174.

Bedankt!


03-05

Het huidige veldseizoen is nog niet afgerond maar de Technische Commissie is alweer bezig met volgend jaar. Een belangrijke taak aan het begin van het seizoen is de teamindeling.

In het verleden hebben wij wel eens de vraag gehad of er een mogelijkheid is om een eigen seniorenteam op te richten bij Unitas-Perspectief. Dit werd de afgelopen jaren niet gerealiseerd om verschillende redenen. Hier komt voor komend jaar verandering in. De belangrijkste reden is dat wij graag onze seniorenleden willen behouden voor de vereniging. Wij denken met deze stap een behoefte in te vullen in onze vereniging. Het klinkt misschien makkelijk maar dat is het zeker niet. Hoe werkt het? Dat lees je hier:

  • Het team moet minimaal bestaan uit 5 heren & 5 dames. Het team bestaat maximaal uit 9 heren & 9 dames. Bij de opgave van het team worden alle namen opgegeven bij de TC.
  • Het oprichten van een eigen seniorenteam mag niet ten koste gaan van onze huidige seniorenteams. Niet elk opgegeven team wordt daadwerkelijk geaccepteerd als dit zorgt voor problemen bij onze andere seniorenteams. We gaan op dat moment in gesprek.
  • Vooraf is de indeling bij de KNKV op het gewenste korfbalniveau niet te garanderen.
  • De Technische Commissie heeft altijd het mandaat om een dame of heer naar eigen inzicht toe te voegen aan het opgegeven seniorenteam.
  • Vanzelfsprekend is dat spelende leden in de senioren ook als vrijwilliger worden ingezet en bij andere seniorenteams (indien nodig) kunnen worden gevraagd.

Heb je interesse of wil je nog meer aanvullende informatie, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de Technische Commissie via tc@ckvunitas.nl


03-05

Hallo allemaal!

Mei is begonnen en dat betekent dat er een vrijwilliger in het zonnetje gezet gaat worden. Het staat al bovenaan; Kars Pos is aan de beurt!

 

 

 

 

 

 


Lees verder