Nieuws archief van juni 2017

26-06

Zoals je in de teamindeling van de jeugdteams kunt zien hebben we nog niet voor alle teams trainers gevonden. Met name voor de B teams is het erg lastig om mensen te vinden die deze teams training en coaching zouden willen geven.

Daarom hierbij de oproep aan iedereen om van je laten horen wanneer je hierin iets voor deze teams zou kunnen betekenen. Laat dit even weten via jtc@ckvunitas-perspectief.nl

Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar mensen die een aantal trainers willen ondersteunen. Zie ook de vraagtekens in de teamindeling. Wanneer je hier graag in mee wilt helpen, horen we dat ook graag.


26-06

Nadat een aantal weken geleden de concept indeling was geplaatst van de jeugdteams, hebben we diverse reacties gekregen. Dit varieerde van mededelingen dat iemand verkeerd was geplaatst omdat we de geboortedatum niet juist hadden geregistreerd tot en met opzeggingen omdat men het niet eens is met de teamindeling. Daartussen zaten allerlei verzoeken bijvoorbeeld plaatsing bij vriendjes/vriendinnetjes en verzoeken tot plaatsing in andere teams.

Ook hebben we afgelopen weken geprobeerd om voor elk team geschikte trainers te vinden. Dit is nog niet in alle gevallen gelukt en daarvoor zijn we nog hard op zoek. Dus wanneer iemand graag een team onder zijn hoede zou willen nemen, horen we dit graag.

We hebben in de uiteindelijke teamindeling geprobeerd om zoveel mogelijk te voldoen aan deze verzoeken maar we hebben, zoals jullie zullen begrijpen, niet overal gehoor aan kunnen geven. De teams zijn nu als volgt ingedeeld:


Lees verder

22-06

Tijdens de afsluitingsdag hebben bijna 40 kinderen mee gedaan met de sponsorloop. Waarvoor grote dank! 

Nu, enkele weken later, is al het geld opgehaald, geteld en gestort op de rekening van UnitasBouwt. 

We hebben €2000 opgehaald samen!!! Een ongelofelijk groot bedrag, waar we als vereniging super trots op mogen zijn! 

Bedankt allemaal! 

 


14-06

Juni 2017

TC Nieuwsflits: Met deze nieuwsflits hopen we een ieder te informeren over lopende zaken binnen de TC. Zijn er vragen en/of opmerkingen, horen we die graag.


Lees verder

13-06

Hierbij de senioren teamindeling met toevoeging van de selectie A1.

Mis je iemand of heb je vragen, richt je dan tot de Senioren Technische Commissie, via de website te bereiken.


Lees verder

12-06

Wij zijn als TC al meerdere jaren druk bezig met de uitdaging om de trainersposities van deze 2 teams ingevuld te krijgen. Sommige jaren is dit met succes gelukt, maar vaak lijkt het echt een zeer lastige klus te worden. Wij als TC zijn in contact geweest met een heleboel mensen om voor komend seizoen invulling te krijgen, maar tot op heden is het niet gelukt iemand te motiveren om deze bal op te pakken. Daar dit jonge ploegen zijn vinden wij als TC het erg belangrijk dat hier wel een trainer voor de ploeg staat.

Hierbij hebben wij dan ook de concrete hulpvraag aan al onze leden (daar een vereniging toch staat en valt dmv zijn leden): Kent u nog iemand die deze ploegen zou kunnen begeleiden komend seizoen, meldt u zich dan dan bij de TC.

 

Alvast bedankt,

Mede namens Unitas 4 en Unitas 5


12-06

Heb je onderhoud laten uitvoeren bij Broekhuis? Of misschien je buurman of tante? Wellicht een nieuwe auto gekocht? Geef het dan nu door aan de sponsorcommissie!
Voor diegene die nog niet weten hoe het werkt, hieronder nog een keer de uitleg.


Lees verder

08-06

Voor alle spelers, trainers en coaches,

Afgelopen zaal en veld seizoenen is het bij aanvang weer een heel gepuzzel geweest om trainingsschema rond te krijgen. Het aantal beschikbare zaaluren zorgt voor de onmogelijke opgave het iedereen naar het zin te maken. Individuele toezeggingen over specifieke trainingsavonden en tijden en het beroep op ‘garanties uit het verleden’ leidde er afgelopen seizoen ook nog eens toe dat de beschikbare uren niet optimaal in werden gezet.

Het kan niet zo zijn dat wij enerzijds bij de gemeente meer uren claimen en anderzijds niet de momenten optimaal benutten die we toegewezen hebben gekregen. Om hier komende seizoen niet weer last van te hebben willen we duidelijk maken dat elke vorm van toezegging of garantie uit het verleden niet langer geldt.

Het trainingsschema wordt door de JTC en TC in gezamenlijk overleg optimaal opgesteld. Uiteraard kunnen voorkeuren aangegeven worden, deze zullen echter niet altijd gehonoreerd worden. Deze luxe is er simpelweg niet. Houdt er dus rekening mee dat je in de zaal op een andere dag op een andere tijd kunt trainen dan op het veld.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,
Hessel


07-06

Unitassers,

Ook dit seizoen zijn er weer een aantal kledingstukken achtergebleven. Hieronder vind je de gevonden voorwerpen.
Zie je jouw verloren artikel tussen deze lijst staan en wil je die graag terug hebben, stuur dan vóór vrijdag 16 juni een mailtje naar royvanboven@gmail.com en dan gaan we overleggen wanneer het kledingstuk opgehaald kan worden.
Alle kledingstukken die niet worden opgehaald gaan naar het Leger Des Heils.

De volgende voorwerpen liggen klaar om opgehaald te worden.

- Zwart Lotto broekje maat 152
- Zwart Adidas trainingsbroek maat 140
- Oranje Hummel trainingsjas maat 142
- Trainingsjasje België maat 128
- Zwart lang V-hals shirt maat L
- Koningsspelen 2013 shirt maat L
- Blauw Hoodie maat L
- Kinderhoodie '32' maat 118
- Trui 'Hunk' maat 158-164
- Trainingsbroekje maat 176
- Leggingbroek H&M maat 164
- 'Nosy' shirt maat S
- Trainingsbroek Hummel maat M
- Trainingsbroek Dutchy maat M
- Kinderhemdje maat 116


05-06

Beste sponsorlooptoppers.

Aanstaande woensdag 7 juni heb je de mogelijkheid om tussen 18.00 en 19.30 uur het geld van de sponsorloop in te leveren. Ante Huijberts zal voor jullie klaar zitten in de kantine.

Mocht het niet lukken om dan het geld in te leveren, mail dan graag zo spoedig mogelijk naar Ante: antehuijberts@gmail.com

Bij voorbaat dank en tot woensdag!


05-06

De thermometer is weer flink gestegen! De verkoop van de lootjes tijdens het veldseizoen heeft € 588,- opgeleverd.
En tijdens de afsluitingsdag hebben onze A-junioren een geweldige prestatie geleverd door 24 uur te schieten voor de nieuwe accommodatie. Zij hebben maar liefst € 1.190,- bij elkaar geschoten!

Verder hebben onze jeugdleden zich in het zweet gewerkt tijdens de sponsorloop. Hoe succesvol deze actie is geweest horen jullie zodra alle bedragen bij elkaar zijn opgeteld.

Vergeten jullie de komende maanden ook de Kok Wasactie niet?

De bouwcommissie