Nieuws archief van juli 2018

12-07

vanavond zal rond 19:30 het clubhuis weer geopend zijn.

 

tot straks


10-07

De vakanties zijn begonnen, dus is het de hoogste tijd om de sleutels in te leveren. Omdat ik mijn taak als materiaalman ga overdragen is het belangrijk dat ik voor 17 juli alle sleutels in mijn bezit heb.

Vanavond van 19 uur tot 19.45 uur kunnen jullie bij Unitas terecht. Mocht dit niet lukken, dan kunnen jullie de sleutels bij mij thuis langsbrengen.

Bedankt voor jullie medewerking en zeg het voort!

Jaco Reijgersberg, Robbenzand 20 Harderwijk


04-07

Het KNKV heeft in het najaar als regel ingevoerd, dat vanaf 1 september 2018, alle spelers in de senioren in het bezit moeten zijn van een spelregelbewijs. Als vereniging vinden wij het spelregelbewijs belangrijk. Mocht je daarom als speler of speelster in de senioren per 1 september 2018 niet beschikken over het spelregelbewijs ben je niet speelgerechtigd voor competitiekorfbal bij onze vereniging.

 

De reden van dit alles is dat alle sportbonden - hierin gestimuleerd door NOC/NSF - enerzijds de spelregelkennis willen bevorderen en daarmee anderzijds ook in de hand willen werken, dat er minder problemen met en om scheidsrechters zijn, doordat de spelers veel beter beseffen en begrijpen waar het om gaat. Bij onder andere basketbal, volleybal en handbal wordt dit ook gedaan.

Wat en hoe nu verder? Via onderstaande link kan je aan de slag. Met het programma heb je toegang tot een oefenprogramma en een digitaal pamflet genaamd Spelregels in Heldere Taal. Daar kun je oefenen zoveel je wilt. https://www.korfbalmasterz.nl/spelregels.

Als je eraan toe bent om de toets te doen, dan kun je een activatiecode aanvragen, waarmee je digitaal examen kunt doen. Dat doe je door een mailtje te sturen naar Wendy Groen via blauwoog85@hotmail.com.

Hierbij roepen we alle seniorenleden op om vóór september 2018 in actie te komen en dit spelregelbewijs in bezit te hebben. 

Meer informatie:
http://www.knkv.nl/nieuws/1/Home-nieuws/vragen-omtrent-de-invoering-van-het-spelregelbewijs/

Veel succes!

Namens het bestuur

Marc Houtman


04-07

Morgenavond ( Donderdag 05-07) is het clubhuis geopend vanaf 19:30. Je kan dus een balletje komen schieten of een sapje drinken ..