Nieuws archief van juli 2019

26-07

Beste ouders,

Zojuist hebben alle ouders van kinderen tot en met de B-jeugd een mail ontvangen met daarin het verzoek om vrijwilligersvoorkeuren door te geven voor het seizoen najaar 2019. Wij willen jullie graag vriendelijk verzoeken de mail goed te lezen en de voorkeur door te geven, zodat we ook komend jaar onze kantine weer schoon kunnen houden en de barbezetting kunnen rondkrijgen.

LET OP: NIET VAN ALLE OUDERS STAAT HET MAILADRES CORRECT IN ONS SYSTEEM. ATTENDEER ELKAAR EVEN OP DE MAIL EN HELP ELKAAR HERINNEREN.

Mocht je de mail niet hebben ontvangen, dan kun je deze onder de knop 'LEES VERDER' alsnog zien.

Bij voorbaat dank voor de medewerking!

De Vrijwilligerscommissie


Lees verder

20-07

De JTC is er even tussenuit i.v.m. de vakanties. We zijn vanaf 12 augustus weer bereikbaar via mail/telefoon.

Fijne zomer allemaal!


20-07

Wil je alvast weten wanneer je gaat trainen volgend seizoen? Kijk dan even hieronder in het schema.


Lees verder

20-07

We hebben nog een paar trainers nodig voor het nieuwe seizoen; twijfel niet, maar neem contact op met de JTC, via Lara Kreikamp: 06-42135537. We hebben nog 6 open plekken:

B4: 1x

E6: 1x

E7: 1x

E8: 2x

 


20-07

De teamindeling voor het nieuwe seizoen, mèt de namen van de trainers, vind je in onderstaand schema. Met een update per 15-9-2019.


Lees verder

17-07

Goed nieuws, morgenavond ( donderdag) is het clubhuis geopend. Je kan dus gezellig een balletje komen schieten, aan je conditie werken, gezellig ouwehoeren of je sponsorkleding inleveren voor als je dat nog niet gedaan had! Tot morgen! 


08-07

Vanaf volgende week vrijdag (19 juli) start de zomervakantie ook voor de lagere scholen in Harderwijk. De meeste middelbare scholieren genieten dan al van hun vakantie en degene die examen hebben gedaan zijn er allang mee begonnen. Ook de activiteiten bij Unitas staan een paar weken op een laag pitje. Geen trainingen geen wedstrijden en dus echt vakantie!

Namens het bestuur wil ik iedereen een hele fijne zomervakantie wensen. Ik hoop dat iedereen even lekker kan uitrusten en vanaf eind augustus weer volle bak om een nieuw seizoen te gaan knallen.