Nieuws archief van augustus 2020

31-08

Hallo Allemaal,

Vandaag is na vele veranderingen de planning weer klaar.

Mocht je niet kunnen fluiten dan graag zelf een ander zoeken en dit dan  aan mij  doorgeven zodat ik het kan aanpassen in Sportlink.

Met sportieve groet

Marjelle Koornwinder (0630615616)


30-08

Beste teams,

Hierbij het rooster voor de schoonmaak door teams in het najaar van 2020:

 

In het begin van de week van 31 augustus S5
    7 september S6
    14 september MW en S2
    21 september Recreanten
    28 september S1
    5 oktober S3 en A3
    12 oktober A1 en A2
    19 oktober S4
       
ALS JE ALS TEAM NIET KAN GRAAG ZELF ONDERLING RUILEN!

Achter de lees verder vinden jullie foto's (die ook in het clubhuis hangen), met wat er gedaan moet worden.

Bij voorbaat dank voor jullie hulp weer!


Lees verder

27-08

De vakantie ligt inmiddels weer achter ons, we zijn op sommige gebieden nog niet opgestart maar toch zijn er al weer een hoop activiteiten gedaan tijdens en na de vakanties. Zoals je kan zien krijgt het gebouw aan de achterzijde zijn afwerkingsmateriaal. De achtergevel platen worden erop gezet, daarna kunnen de kozijnen geplaatst worden zodat ook deze zijde afgesloten is.


Lees verder

26-08

Update: De DEEN jeugdsponsoractie is al halverwege! We staan momenteel derde met 634 munten, de actie duurt nog tot volgende week zaterdag!
Doe dus nog snel je boodschappen bij de DEEN en sponsor onze vereniging! #UNITASBOUWT

Het is al weer een aantal jaar geleden, maar onze vereniging mag dit jaar weer mee doen met de DEEN Jeugdsponsoractie! De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. Er zijn twee DEEN supermarkten in Harderwijk, Unitas doet mee aan de actie bij de DEEN in de binnenstad. 'Bij DEEN vinden we het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij ons kunt doen, maar ook dat we ons steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van onze filialen. Daarom sponsoren we graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Door de coronacrisis merken wij dat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom hebben wij besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren. Het belooft wederom een mooie actie te worden waarbij € 400.000,- ten goede komt aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van onze winkels.'


Lees verder

24-08

Ook dit jaar kan je jezelf weer inschrijven voor de bardiensten. In onderstaand schema staan de diensten die we moeten invullen. Tot 31-8 kan je inschrijven. Dit door het sturen van een e-mail naar jelmervanderbeek@hotmail.com
Na 31-8 gaan we de openstaande diensten invullen volgens de verplichte vrijwiligersdiensten
 


Lees verder

21-08

Zaterdag 22 augustus worden de eerste oefenwedstrijden al weer gespeeld op onze sportcomplex. Vanuit het bestuur dit bericht met daarin een aantal extra maatregelen tijdens deze wedstrijden:

  • Op het sportpark geldt eenrichtingsverkeer. Je mag alleen met de klok mee om veld 1 heenlopen.
  • De normale ingang wordt gebruikt als ingang en de uitgang is ter hoogte van veld 1.
  • Op de stoep zijn pijlen aangebracht en de in en uitgang zijn ook aangegeven met verkeerstekens (zie foto's)
  • Wanneer je in de kantine wilt plaatsnemen, verzoeken we je om je gegevens achter te laten. Dat kan door het scannen van een QR-code waarna je op een pagina komt waarbij je je gegevens kunt achterlaten.
  • Team besprekingen kunnen plaatsvinden in de kleedkamer waarbij alleen de basisspelers en de trainer aanwezig zijn. Indien een team meerdere spelers (reserves) in de teambespreking wil betrekken, moet de teambespreking buiten plaatsvinden.


21-08

Beste allemaal,

Zoals het er nu uitziet kunnen we dit weekend eindelijk weer gaan korfballen! Maar dit kan natuurlijk niet zonder jullie wedstrijdshirts.

In de bestuurskamer staan twee stellingen vol met alle shirtjestassen. Jullie als trainers mogen zelf de tas pakken van jouw team.  Kijk goed dat je de juiste tas pakt. Op de zijkant staan de teamnamen.

De teams die ook trainingspakken en/of tassen hebben, ik neem contact op met de trainers! Pak voor de oefenperiode alleen de wedstrijdshirts!

Mocht je een shirt missen, extra shirts nodig hebben of mis je iets anders? Graag een mailtje naar antehuijberts@gmail.com

Veel plezier en geniet weer van het korfballen samen!

Ante


19-08

Na een bewogen halfjaar hebben wij in juni de draad weer opgepakt. Veel bedrijven hebben nog last van de Corona crisis en het eind is ook nog niet inzicht. Wij beseffen ons dat maar al te goed. Moeten we nog af blijven wachten of toch stappen naar voren zetten is dan de grote vraag. Wat ons betreft is dat het laatstgenoemde en dat heeft tot op heden gerealiseerd tot 26 sponsors voor de sponsordoeken! Er zijn echter nog een paar plekjes op het sponsordoek! Verzoek aan onze leden: Kennen jullie bedrijven of ondernemers die een (kleine) financiele bijdrage willen doen aan onze vereniging? Vraag ze dan voor ons sponsordoek! Neem voor meer informatie contact met ons op via sponsoring@ckvunitas-perspectief.nl

Het sponsordoek blijft een enorm succes en hier zijn wij uiteraard super blij mee. Tijdens de veldcompetitie hangt het doek langs de sportvelden van het Slingerbos en tijdens de zaalcompetitie wordt het doek opgehangen in de sporthal waar de wedstrijden van Unitas-Perspectief worden gespeeld.

2020-2021
De kosten zijn € 100,00 en wordt begin van het seizoen gefactureerd. U zit dus niet vast aan een langdurig contract.


18-08

De bouw vordert zich steeds verder en dat zullen we ook binnen de vereniging gaan merken. Er gaan een aantal klussen gedaan moeten worden waar we vele handen bij nodig hebben en we hopen dat jullie (leden en ouders van leden) ons willen helpen om het mooie gebouw vorm te geven.

 

Wat hebben we nodig:

Komende vrijdag 21 augustus moet er zand verplaatst worden naar de tribune. Hier hebben we een aantal vrijwilligers voor nodig! Ook hebben we hier scheppen en kruiwagens bij nodig. We rekenen op jullie hulp. We beginnen om 18.30. We hopen je te zien. Geef even aan bij Henk of Kars of je wil komen helpen.

 

Komende maandag 24 augustus moeten er tegels naar de kleedkamers gesjouwd worden. Hier hebben we ook armen voor nodig. We beginnen om 19.00 en kunnen alle hulp gebruiken.

 

Samen maken we er een mooie accommodatie van, dus we rekenen op jullie hulp!

Laat aan Henk vd Greijn (0615012739) weten of je komt.

Alvast bedankt!


17-08

Er zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot het trainingsschema. Trainingstijden zijn aangepast voor de D1/D2, C1/C2, B2 en S3/S4. Ook trainen sommige teams op een ander veld dan in het eerdere gepubliceerde schema. Zoals eerder vermeld starten de trainingen in de week van 24 augustus tenzij anders is afgestemd met de trainers. Heel veel succes allemaal!


17-08

Op maandag 24 en 25 augustus wil ik de ballensleutels uitdelen aan alle trainers.
Ik ben daarvoor aanwezig van 17:30 tot 19:30.
Voor de selectieteams A en B ben ik er dinsdagavond 18 augustus ook, mocht je als trainer van een ander team denken de 18e komt mij beter uit?
Van 18:15 tot 19:15 ben ik op de club.

Maarten
0646393341


16-08

Binnenkort start het nieuwe korfbalseizoen. We hopen dat iedereen weer met veel plezier kan gaan sporten en supporteren. Om dit goed te laten verlopen spreken we iedereen aan zich aan de geldende coronarichtlijnen te houden. Graag brengen we alle geldende richtlijnen naar aanleiding van het coronavirus onder jullie aandacht. Mochten er nieuwe richtlijnen volgen vanuit de overheid, dan zullen we die met jullie communiceren.

Voor iedereen geldt:
• blijft thuis bij klachten en laat je testen
• gebruik je gezonde verstand en help elkaar met het houden aan de regels

Spelers t/m 12 jaar:
• hoeven geen onderlinge afstand te houden tot elkaar en tot anderen, zoals trainers en ouders

Spelers, trainers en scheidsrechters van 13 t/m 17 jaar:
• hoeven voor, tijdens en na het sporten geen onderlinge afstand te houden tot elkaar
• moeten voor en na het sporten 1,5 meter afstand houden tot iedereen die 18 jaar of ouder is

Spelers, trainers en scheidsrechters vanaf 18 jaar:
• hoeven tijdens het sporten geen onderlinge afstand te houden tot elkaar
• moeten voor en na het sporten 1,5 meter afstand houden tot iedereen die 13 jaar of ouder is

Ouders en toeschouwers:
• hoeven geen afstand te houden tot kinderen t/m 12 jaar
• moeten 1,5 meter afstand houden tot iedereen die 13 jaar of ouder is

Afspraken in de kantine:
• qua afstand houden gelden bovenstaande regels
• in de kantine is zichtbaar hoe afstand gehouden kan worden
• in de kantine zijn tafels en stoelen geplaatst waarmee niet geschoven mag worden
• iedereen die in de kantine zit, moet ook een zitplaats hebben  
• er mag niet op de tafels gezeten worden

Richtlijnen vervoer:
• volgens het advies van de overheid is het de bedoeling, dat er een mondkapje gedragen wordt in de auto wanneer er gereisd wordt met mensen buiten je huishouden
• ouders, trainers en kinderen vanaf 13 jaar moeten zorgen dat ze een mondkapje bij zich hebben (alleen kinderen t/m 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen)

Laten we samen de verantwoordelijkheid nemen om er een gezond en sportief veldseizoen van maken!


15-08

Hierbij het trainingsschema van het veldseizoen 2020/2021. De selectietrainingen van de A en B jeugd starten in de week van 17 augustus 2020. Alle andere teams beginnen met trainen in de week van 24 augustus 2020.


Lees verder