Nieuws archief van december 2019

28-12

Op 10 januari wordt er in de kantine aan het Slingerbos een feestavond georganiseerd. Vanuit het bestuur hebben we de nieuwjaarsreceptie en de vrijwilligersavond met elkaar gecombineerd. Daarom zal de avond van 20:00 in het teken staan van het nieuwe jaar. Hiervoor zijn ook mensen van buiten de vereniging uitgenodigd zoals bijvoorbeeld gemeenteraadsleden en sponsoren. We zullen met elkaar toasten op het nieuwe jaar.

Om 21:00 zal de uitslag worden bekend gemaakt van de vrijwilliger van het jaar verkiezing. Je kunt hier nog steeds op stemmen. Aan wie zullen we dit jaar de Michiel Wilhelm beker uitreiken?

Vanaf 21:15 zal de nieuwe AC het stokje overnemen en voor een leuke voortzetting van de avond zorgen. De drankjes tijdens deze avond worden tot 21:30 door het bestuur betaald, daarna mag je weer zelf afrekenen.


24-12

Update: as zaterdag is de laatste afhaalmogelijkheid vor de artikelen van de Jumbo Actie.
De bestelde artikelen liggen van 10:00 uur tot circa 15:00 uur in twee dozen in Sporthal de Sypel bij de jurytafel in de hal.

Update: Voor de mensen die vorige week zaterdag de slippers niet hebben ontvangen  en de mensen die vorige week niet geweest zijn: In sporthal Sypel 1 liggen de bestellingen vanavond vanaf 18:00 uur en zaterdag vanaf 10:00 uur in twee dozen op jullie te wachten. Op de afhaalbevestiging staat een ordernummer (van 1 t/m 112), de bestellingen liggen per nummer klaar in ene tasje.

 De productie en het verpakken van de gepersonaliseerde artikelen is in volle gang. Door alle clubs samen zijn er een hoop artikelen besteld.

In overleg met Jumbo is besloten om de uitgifte op zaterdag 7 december op een externe locatie, de aula van RSG Slingerbos (Eisenhowerlaan 59, 3844 AS, Harderwijk), plaats te laten vinden. Er is iemand van Unitas aanwezig van 09:30 tot 11:00 uur, de organisatie zou het fijn vinden dat de meeste mensen dan komen. Eventueel is het tussen 11:00 en 15:30 ook nog mogelijk, maar dan niet is er niemand van Unitas aanwezig. Het kan zijn dat het dan iets langer duurt.


23-12

Zaterdag 28 december staat voor CKV Unitas/Perspectief in het teken van het traditionele korfbalspektakel; Het Mixtoernooi!

Beste Unitassers, voetballers, basketballers, volleyballers, man, vrouw, kortom iedereen! Het komt er waar aan dit jaar, het mixtoernooi 2019. 's Middags zal het korfbalgeweld va de C- t/m seniorenteams (& uiteraard vrienden en familie) losbarsten!


Lees verder

23-12

Heb jij altijd al een keer willen korfballen met en tegen jouw idolen uit de selectie?! Op zaterdag 28 december 2019 organiseert de selectie van Unitas/Perspectief een clinic voor alle jeugdleden van F-E en D-jeugd van Unitas/Perspectief. De clinic duurt van 10.00 uur tot 11.30 uur en zal worden gegeven door, onze hoofdtrainer Daniël Beekmans en een aantal selectie leden.

Aanmelden kan hieronder... Dus geef je snel op!

We hopen op veel aanmeldingen.

Tot dan! Selectie 1 en 2


19-12

Hallo leuke, slimme en grappige Unitassers,

Na het succes van vele voorgaande jaren, komt de AC ook dit jaar weer met een quiz. De quizmaster gaat jullie verrassen met verschillende vragen. We gaan dit jaar logo's raden , muziek herkennen en nog veel meer. Noteer dus alvast in je agenda: vrijdag 14 februari 2020 om 20:00 uur in het clubuis: De grote Unitas quiz 2020

Ook dit jaar wordt er weer gestreden in teams van 4 personen. De opzet is het zelfde, alle teams spelen tegelijk.

Ook als je niet meedoet en gewoon wilt komen kijken, ben je natuurlijk van harte welkom op 14 februari 2020 om 20:00 uur in het clubhuis.

Namens de AC, veel succes!

Tip: variatie in leeftijd geeft je meer kans op de glorieuze eindzege.

Aanmelden doe je via https://www.ckvunitas-perspectief.nl/site/quiz 


18-12

Gisteren bereikte ons het geweldige nieuws dat onze hoofdsponsor Perspectief is uitgeroepen tot Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2019. Wim en Peter ontvingen de prijs uit handen van olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband. Wij zijn super trots op onze hoofdsponsor: het toonbeeld van vitaliteit op de werkvloer in Nederland!

Lees hier meer!


17-12

Zaterdag 14 december stond de laatste wedstrijd van dit jaar op het programma voor de thuisploeg. De tegenstander was Wit-Blauw uit Kampen waar een oude bekende van Unitas Perspectief actief is als coach: Marc Houtman.
Unitas kon dan ook een doordacht plan verwachten van de gasten uit Kampen.


Lees verder

16-12

De voorbeschouwing op de wedstrijd van afgelopen zaterdag: Unitas/Perspectief-Wit Blauw

Normaal gesproken vindt u hier een beschouwing over de actualiteit, op sluwe of snaakse manier gekoppeld aan onze club en de wedstrijd van vanavond. Omdat we vanavond een clubicoon te gast hebben, neem ik eenmalig de vrijheid om onze club even de club te laten; ik hoop dat u het me niet euvel duidt.


Lees verder

12-12

Tijdens het zaalseizoen worden veel wedstrijden door Unitas gespeeld in sporthal de Sypel. Het mooi om te zien dat deze wedstrijden vaak worden bijgewoond door veel mensen die op de tribune plaatsnemen om de verschillende teams aan te moedigen.

De Sypel heeft een aantal huisregels waaraan gebruikers en ook bezoekers zich dienen te houden. In deze huisregels staat ook dat het verboden is om alcohol mee te nemen en te gebruiken op de tribune. Namens het bestuur wil ik een ieder vragen zich aan deze regels te houden en indien nodig de aanwijzingen van het personeel van de Sypel op de volgen.


11-12

Op 10 januari 2020 zal het bestuur samen met de AC een vrijwilligersavond en nieuwjaarsreceptie organiseren. Tijdens de avond zal ook de vrijwilliger van het jaar worden gekozen. Daarom nu de gelegenheid om mensen voor te dragen voor deze titel. Uit de genomineerden zal het bestuur drie kandidaten kiezen. Tussen deze kandidaten zal dan een verkiezing worden gehouden waarvan de uitslag op de vrijwilligersavond zal worden bekend gemaakt.

Meld je kandidaten aan voor deze vrijwilliger-van-het-jaar verkiezing via een email naar voorzitter@ckvunitas.nl. Geef hierbij ook een korte motivatie waarom je hem of haar wilt nomineren. Kandidaten kunnen worden aangemeld tot en met vrijdag 20 december 2019.


10-12

Zaterdag 7 december, tijd voor competitieronde nummer 3. Unitas Perspectief 1 reisde af naar Dronten voor een vroege zaterdagmiddagwedstrijd. De tribune was goed gevuld en er was veel unitaspubliek meegereisd. 


Lees verder

10-12

Voor alle coaches en scheidsrechters zijn er een paar aandachtspunten vanuit de bond tav de competitie.


Opstellingen: zorg ervoor dat alle informatie goed in het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) is ingevuld (opstellingen EN wissels).

Invoeren wissels: vul alle wissels goed in. Een basisspeler die ingebracht wordt, iemand die zichzelf vervangt of iemand die wissel staat er uit gehaald wordt. Let bij het invullen van het DWF goed op in welk tabblad je van het DWF zit. 

Invoeren scheidsrechters: voer van te voren de scheidsrechter in! Op de wedstrijddag zelf kan het alleen nog door een van de teamleden van de thuisvereniging in de app. 

Invoeren opstellingen: Verenigingen moeten zelf de opstellingen invoeren. De scheidsrechter kan dit ook altijd afhandelen i.s.m. de coach. Zorg er voor dat de opstelling altijd ingevoerd is, als het zelf niet lukt doe dit dan samen met de scheidsrechter .

Fotocontrole: de scheidsrechter controleert de pasfoto’s en kan de legitimatie ook afkeuren! De volgende mogelijkheid om foto’s te wijzigen is tussen de zaal- en veldcompetitie, de foto’s kunnen dus nu al verzameld worden. Let er op dat het duidelijke, gelijkende foto’s zijn, een scheidsrechter moet de persoon goed kunnen herkennen. DIT VERLOOPT BIJ UNITAS ALTIJD VIA DE ledenadministratie@ckvunitas.nl

Heb je nog vragen? Je kunt deze stellen via je wedstrijdsecretariaat.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!


05-12

Onze hoofdsponsor Perspectief is in de race voor de titel Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Dit heeft de jury onder leiding van Pieter van den Hoogenband en Louise Gunning bekendgemaakt. De 3 bedrijven behoren tot de absolute top van Nederland op vitaliteitsgebied. Zij scoren het best als het gaat om het investeren in het energieniveau van hun medewerkers en in een duurzaam succes voor de toekomst.


Lees verder

02-12

Zaterdag 30 november, een datum die bij veel mensen omcirkeld in de agenda stond. Dé derby van de Veluwe: De Meeuwen 1 – Unitas/Perspectief 1. Het doel is duidelijk uitgesproken, na 14 wedstrijden wil Unitas/Perspectief 1 de lijstaanvoerder zijn. Nu op deze zaterdag, pas de tweede wedstrijd van de zaalcompetitie, werd er al een concurrent voor deze positie getroffen.


Lees verder