Nieuws archief van december 2020

29-12

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij tot nu toe bijna 2000 heerlijke verse oliebollen gaan bezorgen op donderdag 31 december!
Om ervoor te zorgen dat u die heerlijke verse oliebollen van Hop’s Taartenshop zo snel en vers mogelijk in huis heeft, zijn de volgende zaken belangrijk:

Wanneer bezorgen we?
We hebben als doel de oliebollen te bezorgen tussen 9.30 en 12.30 uur. We zouden het uiteraard fijn vinden als u dan thuis bent. We bezorgen met 3 auto’s en rijden voor ons een zo gunstig mogelijke route. Wilt u dat we uw huis zo snel mogelijk kunnen vinden? Hang dan wat oranje/Unitas-attributen voor het raam!

Hoe betaalt u?
Aan de deur kunt u ter plekke een Tikkie betalen aan de hand van het scannen van een QR-code. Dit gaat simpel: U scant de QR-code met uw mobiel en komt direct op de betaalpagina. Ook contant betalen is mogelijk, dan graag gepast betalen. Onze voorkeur gaat uit naar het betalen via onze QR-code.

Social media
Heeft u de heerlijke verse oliebollen in huis? Maak dan een foto en tag @ckvunitas in uw bericht. Zo creëren we voor één dag oliebollen-éénheid en gaan we fantastisch het nieuwe jaar in, het jaar dat de opening van ons nieuwe hol werkelijkheid gaat worden!

Tot de 31e!

Groetjes,

De olliebollencrew

Mees Andreae, Mark Kreikamp, Jesse Aartsen, Jesse de Ruigh en Youri Aartsen


28-12

Update: Eén-na-laatste besteldag voor de oliebollen! Er zijn al ruim 1700 oliebollen besteld, bedankt voor de bestellingen!  Wil jij nou ook heerlijke oliebollen van de bakker gratis thuisbezorgd krijgen? Bestel de oliebollen dan uiterlijk morgen via de website!


Lees verder

27-12

Update: opgeven kan nog tot morgen!


18-12

De eerste oliebollen van de oliebollenactie zijn donderdagochtend op diverse locaties langsgebracht.
Arnoud van Sportcafé de Sypel ging nog een stapje verder, hij doneerde 150 oliebollen aan Zorgcentrum Randmeer!
Een fantastisch gebaar naar deze groep mensen en onze vereniging! Ook via deze weg hartelijke dank!:)
Ondanks Covid 19, proberen we zo echt nog iets van de actie te maken!  Er zijn al ruim 1000 oliebollen verkocht, alle bestellingen zijn welkom:)

#unitasbouwt


Lees verder

17-12

[UPDATE] Laatste kans. Meld je team voor vrijdag 18:00 uur aan.

Op vrijdag 18 december is het zover, de eerste Funitas online PubQuiz! Om 20:00 uur barst het quizgeweld los en zullen de teams strijden voor die felbegeerde eer.. winnaar van de Funitas online PubQuiz! 


Lees verder

15-12

De toespraak van de regering zal niemand ontgaan zijn. Helaas mogen de trainingen zoals die nu gegeven worden niet meer doorgaan. Vanaf vandaag zijn er dus geen trainingen meer in de zaal, in ieder geval tot en met de kerstvakantie. Het bestuur is in samenspraak met de JTC aan het inventariseren of er vanaf 4 januari wel weer mogelijkheden zijn. Verdere informatie hierover volgt nog.

Vanuit het bestuur wensen wij iedereen in ieder geval goede en vooral gezonde feestdagen toe!


12-12

O wat willen we graag weer gaan sporten en dan met name vanuit de nieuwe kantine. Wat wordt het mooi mensen. De afgelopen week is de vloer boven in de kantine erin gelegd en zijn de vloeren mannen al een heel stuk verder met de kleedkamers en de gangen beneden. Deze 2 weken kunnen we daarom ook niet in het gebouw.


Lees verder

10-12

Het zijn voor zowel bedrijven, sportverenigingen, maar ook zeker personeel van bedrijven rare tijden geweest. Gelukkig is de bouw van onze nieuwe accommodatie goed doorgegaan! Om het nieuwe complex echt helemaal af te maken hebben een aantal vrijwilligers nog iets moois bedacht, de oliebollenactie is weer terug van weggeweest! De oliebollenactie staat dit jaar gepland op oudejaarsdag en de voorbereidingen van de oliebollenactie zijn alweer in volle gang. De oliebollen worden vers gebakken in samenwerking met Hop Taartenshop! Wilt u met uw bedrijf wellicht ook een aantal oliebollen inkopen? Graag!
  


Lees verder

06-12

Ook dit seizoen zijn er weer veel trainers actief binnen onze mooie vereniging. Week in week uit staan zij op het korfbalveld om de jeugd weer veel plezier te geven en te laten ontwikkelen!

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de trainers zelf ook plezier hebben en zich weten te ontwikkelen. Begin dit seizoen is er ook een KT2 trainerscursus gestart. Maar liefst 10(!) train(st)ers doen hier aan mee vanuit Unitas! Vanuit het KNKV is er een ‘docent’ die de cursus leidt. Spelers leren korfballen door het spel te spelen. Tijdens de trainerscursus wordt er aandacht aan besteed hoe je dit voor elkaar kan krijgen als trainer. Er wordt gewerkt aan de hand van de vier inzichten over trainerschap. Tijdens de KT2 cursus wordt er aandacht besteed aan het lesgeven, de didactiek en de kernkwaliteiten van de trainer.


Lees verder