Nieuws

11-11

Ook dit nieuwe zaalseizoen zal CKV Unitas/Perspectief entree gaan heffen bij de thuiswedstrijden van Unitas/Perspectief 1. Toegang is voor Unitassers  gratis op vertoon van een seizoenskaart.
Zonder seizoenkaart zal entree betaald moeten worden. Neem dus bij de thuiswedstrijden van het 1e je seizoenkaart mee.
Uiterlijk deze week worden de Seizoenkaarten voor de thuiswedstrijden van de selectie uitgedeeld. Elk spelend lid ontvangt één seizoenskaart. Overige leden en vaste supporters kunnen bij de eerste thuiswedstrijd een seizoenskaart afhalen bij de entree. Entreegeld is uitsluitend bedoeld voor het uitpubliek of publiek zonder directe link naar de vereniging. ( ouder, lid, scheidsrechter, vrijwilliger, etc.)

Indien je niet in het bezit bent van een seizoenkaart kost het 3 euro om binnen te komen. Personen van 16 jaar of jonger kunnen gratis, en zonder seizoenkaart, naar binnen. 
Ben je na de eerste thuiswedstrijd nog niet in het bezit van een seizoenskaart maar wel supporter van CKV Unitas/Perspectief, dan kunt je contact opnemen met de sponsorcommissie: sponsoring@ckvunitas-perspectief.nl

De entreeprijs is door de KNKV vastgesteld.
Voor niet-leden bedraagt de entree:
kinderen van 0 t/m 16 jaar                   gratis
vanaf 16 jaar en ouder:                        € 3,00
Daarvoor krijgt men een toegangskaartje en het programmaboekje.

We zijn blij om te vermelden dat ook dit jaar weer een loterij zal worden georganiseerd voor de zaalwedstrijden! Er staan weer leuke prijzen op u te wachten...