Nieuws

28-01

Voor ons moest eerst de A1 tegen Dalto en daarna waren wij aan de beurt.

Unitas/Perspectief 2 had niks te verliezen, want Dalto staat namelijk 1e in de poule. Zo gingen we de wedstrijd dan ook in, ze zijn goed maar wij hebben ook goede wedstrijden gespeeld. Duidelijk was wel dat we alles zouden moeten geven om de punten weer terug te nemen naar Harderwijk.

Dit liep helaas iets anders… Dalto begon erg scherp aan de wedstrijd, waardoor wij met 3-0 achter kwamen. Wij kwamen nog even terug tot 4-3 maar Dalto wist daarna weer makkelijk de korf te vinden, waardoor zij weer uitliepen. Het was 9 -3 toen er een time-out door de kant van Unitas werd genomen. De koppen werden bij elkaar gestoken en iedereen werd even op scherp gezet. Dit had helaas niet echt veel effect en daardoor was het helaas 19-9 bij rust.

In de rust werd afgesproken om de 2e helft te gaan knallen en het beter te gaan doen. Voor ons zou de stand weer even 0-0 staan en hopen dat de 2e helft beter zou gaan.

Maar al snel bleek dat we Dalto niet onder controle kregen, want zij bleven maar raak schieten. Uiteindelijk gingen we zelf iets vrijer spelen waardoor er minder druk op zat en we meer de korf gingen vinden. Helaas was het te laat en niet genoeg om Dalto te verslaan. De 2e helft was het uiteindelijk 17-15 en dus beter helft dan de 1e helft.  De eindstand was echter dus 36-24 en werd er ruim verloren.

Zaterdag speelt Unitas/Perspectief 2 tegen Skf 2 om 19.30 in Veenendaal. De vorige keer speelde we de zelfde uitslag als tegen Dalto alleen in ons voordeel. Deze week weer lekker trainen en gaan we voor weer leuke pot tegen SKF 2!