Nieuws

02-02

We beginnen met leuk nieuws, er heeft zich afgelopen tijd een nieuwe trainersbegeleider uit zichzelf aangemeld: Pauline van de Greijn.

Pauline begeleidt momenteel de E7 en vult gaten op waar andere trainersbegeleiders niet aan toe komen. Met Pauline erbij hebben we nu 5 trainersbegeleiders op de kangoeroes, F, E en D-jeugd!

We zien dat jeugdtrainers zichtbaar stappen maken! Wat een verschil ten opzichte van het begin van het seizoen! TB zijn zeer tevreden en merken progressie. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering, maar we mogen ook trots zijn op onze jeugdtrainers dat zij zich zo ontwikkelen in een seizoen!

 

We kwamen tot de conclusie dat elke trainer andere verantwoordelijkheden voelt. De 1 staat bijvoorbeeld een kwartier van te voren alle spelers op te wachten, zet alle spullen ruim op tijd klaar en is continu met de kinderen bezig. Zo zien wij het uiteraard graag! We zien ook trainers waar dit nog niet helemaal gebeurt. We hebben dit aangegeven bij de JTC met de vraag; wat kunnen wij hieraan doen? Zij hebben een format gemaakt voor trainers. 

Trainers weten soms niet goed wat ze in hun leeftijdscategorie nou wel of niet moeten trainen. Ook dit hebben we aangegeven bij de JTC en zij hebben samen met de TC een beleidsplan van Unitas geschreven.

Een deel van dit beleidsplan hebben wij gebruikt en verder vorm gegeven om met trainers te delen. Dit hopen we zo snel mogelijk te kunnen doen. 

Waar gaan wij de komende tijd mee bezig:

  • Inventariseren welke trainersbegeleiders blijven en wie er nog meer TB wil worden.
  • Uitdelen van het format 'Handvatten voor trainers'
  • Trainersformat jeugd laten controleren door de JTC en vervolgens delen met alle jeugdtrainers
  • Een trainersavond organiseren voor de C, B en A trainers. Dit wordt maandag 4 maart om 18.00 uur in de Sypel. De uitnodiging naar trainers volgt snel. 

Eerdere updates over TB:

#1: https://www.ckvunitas-perspectief.nl/site/nieuws/bekijk/3964/trainersbegeleiding_2018-2019_meer_plezier_voor_trainers_en_spelers

#2: https://www.ckvunitas-perspectief.nl/site/nieuws/bekijk/4006/trainersbegeleiding

 

Wil jij nu trainersbegeleider worden, of wil je meer informatie over trainersbegeleiding? Zoek even contact met Mirjam Postma: mirjam1990@hotmail.com