Nieuws

03-05

Het huidige veldseizoen is nog niet afgerond maar de Technische Commissie is alweer bezig met volgend jaar. Een belangrijke taak aan het begin van het seizoen is de teamindeling.

In het verleden hebben wij wel eens de vraag gehad of er een mogelijkheid is om een eigen seniorenteam op te richten bij Unitas-Perspectief. Dit werd de afgelopen jaren niet gerealiseerd om verschillende redenen. Hier komt voor komend jaar verandering in. De belangrijkste reden is dat wij graag onze seniorenleden willen behouden voor de vereniging. Wij denken met deze stap een behoefte in te vullen in onze vereniging. Het klinkt misschien makkelijk maar dat is het zeker niet. Hoe werkt het? Dat lees je hier:

  • Het team moet minimaal bestaan uit 5 heren & 5 dames. Het team bestaat maximaal uit 9 heren & 9 dames. Bij de opgave van het team worden alle namen opgegeven bij de TC.
  • Het oprichten van een eigen seniorenteam mag niet ten koste gaan van onze huidige seniorenteams. Niet elk opgegeven team wordt daadwerkelijk geaccepteerd als dit zorgt voor problemen bij onze andere seniorenteams. We gaan op dat moment in gesprek.
  • Vooraf is de indeling bij de KNKV op het gewenste korfbalniveau niet te garanderen.
  • De Technische Commissie heeft altijd het mandaat om een dame of heer naar eigen inzicht toe te voegen aan het opgegeven seniorenteam.
  • Vanzelfsprekend is dat spelende leden in de senioren ook als vrijwilliger worden ingezet en bij andere seniorenteams (indien nodig) kunnen worden gevraagd.

Heb je interesse of wil je nog meer aanvullende informatie, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de Technische Commissie via tc@ckvunitas.nl