Nieuws

24-12

Update: as zaterdag is de laatste afhaalmogelijkheid vor de artikelen van de Jumbo Actie.
De bestelde artikelen liggen van 10:00 uur tot circa 15:00 uur in twee dozen in Sporthal de Sypel bij de jurytafel in de hal.

Update: Voor de mensen die vorige week zaterdag de slippers niet hebben ontvangen  en de mensen die vorige week niet geweest zijn: In sporthal Sypel 1 liggen de bestellingen vanavond vanaf 18:00 uur en zaterdag vanaf 10:00 uur in twee dozen op jullie te wachten. Op de afhaalbevestiging staat een ordernummer (van 1 t/m 112), de bestellingen liggen per nummer klaar in ene tasje.

 De productie en het verpakken van de gepersonaliseerde artikelen is in volle gang. Door alle clubs samen zijn er een hoop artikelen besteld.

In overleg met Jumbo is besloten om de uitgifte op zaterdag 7 december op een externe locatie, de aula van RSG Slingerbos (Eisenhowerlaan 59, 3844 AS, Harderwijk), plaats te laten vinden. Er is iemand van Unitas aanwezig van 09:30 tot 11:00 uur, de organisatie zou het fijn vinden dat de meeste mensen dan komen. Eventueel is het tussen 11:00 en 15:30 ook nog mogelijk, maar dan niet is er niemand van Unitas aanwezig. Het kan zijn dat het dan iets langer duurt.


Webshop

webshop logo

only korfbal logo

Archief

Reclame