10-12

Zaterdag 7 december, tijd voor competitieronde nummer 3. Unitas Perspectief 1 reisde af naar Dronten voor een vroege zaterdagmiddagwedstrijd. De tribune was goed gevuld en er was veel unitaspubliek meegereisd.

Unitas 1 komt al snel 3-1 voor en op 2-8 vlucht ASVD in de eerste time-out. Hierna herpakt ASVD zich al snel, maar mede door veel rake schoten van Thomas Hoekstra liep Unitas Perspectief voor rust nog uit naar 12-19. In de rust werd gesteld dat de oranjehemden door moesten gaan met doelpunten maken in de tweede helft. Unitas breidde de voorsprong prima uit en de tweede helft is niet meer spannend geweest.
Uiteindelijk kwam er daardoor nog ruimte voor wat wissels en wisten invallers Linda Slot en Robin van Meerveld hun debuut ook nog te bekronen met een doelpunt. Laatste genoemde bepaalde dan ook de eindstand op 21-37. Een degelijke overwinning met veel doelpunten in competitieronde 3.

Komende zaterdag wacht Wit-Blauw Kampen in de Sypel om 20:40. Unitas Perspectief 1 kan jullie steun weer goed gebruiken en zien jullie graag weer met grote getallen op de tribune. Op naar ronde 4!