Nieuws

13-11

Wij verwelkomen Marcel Zakonski en zijn bedrijf CloudSource als nieuwe sponsor bij onze vereniging! CloudSource, de naam zegt het al, is hét aanspreekpunt voor professionele cloud  diensten.

"Als betrokken specialist adviseren wij bedrijven over efficiënte online diensten die optimaal aansluiten bij de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een online werkplek, CRM pakket of back-up van data, maar ook aan het tijdelijk huren van hardware." Clouddiensten maken een grote groei door. Applicaties moeten steeds vaker altijd en overal te gebruiken zijn. "Medewerkers moeten kunnen werken waar en wanneer ze maar willen.  Een bedrijf kan onze diensten per gebruiker afnemen. Daarnaast bieden we ook trainingen en scholing aan voor medewerkers over cloud applicaties." CloudSource onderscheid zich van andere aanbieders door haar unieke één loket functie.

Marcel is al 25 jaar een betrokken Unitasser. `Mijn zus speelde bij Unitas, hierdoor ben ik ook gaan korfballen. Zo heb ik in de A-jeugd mijn vrouw leren kennen en inmiddels spelen ook onze kinderen actief in de D- en F-jeugd. Mijn vrouw en ik spelen op dit moment samen in de Midweek en daarnaast ben ik actief bij de supportersvereniging".  Sinds 2009 is Marcel zelfstandig ondernemer en nu Unitas in nieuwe shirts werd gestoken was dit voor hem een aanleiding om actiever te sponsoren. 

http://www.cloudsource.nl/