Nieuws

27-03

Afgelopen vrijdagavond is er tijdens de ingelaste ALV veel gebeurd. Nadat Hessel de aanwezigen welkom heeft geheten en met name de financiële commissie en bouwcommissie bedankt heeft voor de bergen werk die zij de afgelopen tijd hebben verzet zijn de volgende belangrijke punten besproken en/of besloten:

Robert den Hartog is met ingang van seizoen 2016/2017 unaniem gekozen als penningmeester in het bestuur. Hij vertegenwoordigt hiermee de financiële commissie die ook nog bestaat uit Jan Kok en Elske Maas.

De contributiestructuur is aangepast en er is een voorstel voor een algemene verhoging besproken. De belangrijkste verandering is dat leden nu gaan betalen op basis van het team waarin ze spelen en er is een aparte contributiegroep in het leven geroepen voor onze algemene reserves (de leden die wel speelgerechtigd zijn maar niet ingedeeld in een team). De leden hebben ingestemd met het voorstel van het bestuur.

Jan Hop heeft namens de bouwcommissie een uitgebreide toelichting gegeven op de plannen met betrekking tot de bouw van een kantine met kleedkamers en eventueel een sporthal aan het Slingerbos. Om deze plannen te kunnen realiseren is het voorstel gedaan om een stichting op te richten. Tevens is er door het bestuur een aanvullende contributieverhoging gevraagd om financieel spek op de botten te krijgen. Samen met de 6 euro toeslag op de contributie voor de bouw is de oprichting van deze stichting in stemming gebracht. Ook hiermee hebben de leden unaniem ingestemd!

We mogen super trots en blij zijn op de ondersteuning van onze leden op de gevraagde besluiten. De unanieme steun is een blijk van waardering dat we op de goede weg zijn en we kunnen dus vol energie verder met het realiseren van een prachtige nieuwe accommodatie.

Uiteraard wordt een ieder via onze site op de hoogte gehouden van de vorderingen betreffende de bouw aan het Slingerbos!

Namens het hele bestuur,
Hessel