23-05

Na vier gewonnen wedstrijden kon Unitas/Perspectief 6 tegen De Meeuwen 5 het kampioenschap binnenhalen.

De Meeuwen had twee punten minder dan wij en had dus ook nog kans op de eerste plek. Van dit team hadden we dit seizoen al drie keer gewonnen, dus was het vertrouwen in een goede afloop groot.

De wedstrijd was net begonnen of we kregen een wolkbreuk over ons heen van stortregen en hagel. Het team uit Putten had hier meer last van dan wij. Unitas speelde een goede eerste helft en met goed spel en een solide verdediging werd een 8-2 voorsprong en een 11-3 ruststand bereikt.

De voorsprong van acht punten mocht de tweede helft niet meer worden weggegeven. Hoewel De Meeuwen nog een goede invaller uit een hoger team inbracht, kon hij het alleen ook niet rechtzetten. De zon ging schijnen, maar de tweede helft was minder van niveau. We lieten De Meeuwen niet meer dichterbij komen en wonnen met 17-9.

Het kampioenschap werd gevierd met champagne. Unitas/Perspectief 6 wil de invallers, het publiek en de fotograaf bedanken en niet in de laatste plaats trainer/coach Henk Jan, die ons dit seizoen heeft getraind en er mede voor gezorgd heeft dat we met elkaar een leuk jaar hebben gehad.

Volgend seizoen zal dit team dan ook nog een jaar doorgaan en dat zelfde geldt voor de trainer.