Nieuws

03-08

Beste ouders van jeugdleden,

In juli ontvingen jullie allen als het goed is onderstaande brief met daarin het verzoek om voorkeuren voor vrijwilligerswerk in het najaarsseizoen van 2017 door te geven.
Er zijn al een heleboel mails binnengekomen, maar nog niet iedereen heeft gereageerd. Graag willen wij erop wijzen dat u nog tot morgenavond 23:59 uur heeft om uw voorkeuren door te geven. Voor meer info, zie de brief hieronder.

______________________________________________________________________________________________________________________

Beste ouders van kinderen tot en met de B-jeugd,

Net als een half jaar geleden wil ik u vragen uw voorkeur door te geven voor wat betreft het vrijwilligerswerk voor het komende veldseizoen, dat qua trainingen vermoedelijk half augustus van start gaat (zie brief 1 juli 2016, met referentie aan Algemene Ledenvergadering). Het devies is hetzelfde. Geeft u vóór vrijdag 4 augustus 23:59 uur uw voorkeur door, dan kunnen wij deze naar alle waarschijnlijkheid honoreren. Laat u niets weten, dan kan u willekeurig worden ingedeeld voor bardienst en/of schoonmaakwerk. Net als het afgelopen seizoen kunt u rekening houden met drie tot vijf uur vrijwilligerswerk, het komende halfjaar. Het afgelopen veldseizoen resulteerde deze aanpak in veel nieuwe vrijwilligers, die met plezier hun uurtjes hebben gemaakt. Wij hopen dan ook weer op jullie inzet en zien er naar uit het komende veldseizoen ook een schone kantine, met voldoende mensen achter de bar te kunnen leveren. Immers, uw kinderen kunnen niet bij onze mooie club spelen zonder alle waardevolle vrijwilligers!

Bent u nieuw als ouder van een jeugdlid bij Unitas/Perspectief en heeft u vragen over dit beleid, schroomt u dan vooral niet om contact op te nemen met de vrijwilligerscoördinatoren via onderstaande gegevens.

Kortom, laat vóór vrijdag 4 augustus 23:59 uur weten of u liever bardienst of schoonmaakwerk draait en welke dagen/tijdstippen uw voorkeur hebben. Dit kan, net als het afgelopen seizoen, via het mailadres vrijwilligers@ckvunitas-perspectief.nl. Voor vragen kunt u terecht bij ditzelfde mailadres, of bij 06-12240925.

Wij zien uw respons graag tegemoet!

Met sportieve groet,

De Vrijwilligerscommissie.