Nieuws

26-09

Beste Unitas jeugdtrainers,

Op woensdagavond 27 september a.s. vindt er een trainersbijeenkomst plaats voor alle trainers van de kangoeroes tot en met A-jeugd. Deze bijeenkomst vindt plaats in de kantine en is van 19:00 tot 21:00.

Het thema van de trainersbijeenkomst is: Train de trainers.

Vorig jaar hebben we een begin gemaakt door met elkaar te sparren over de inhoud van een training. Deze bijeenkomst gaan we meer praktisch aan de slag. Dus kom in sportkleding. In de praktijkvoorbeelden, onder leiding van onze hoofdtrainer Daniel de Bruijne en trainer van Oranje onder 17, Kim Senneker, mag je vragen stellen en zal er uitgelegd worden waarom bepaalde keuzes gemaakt worden en zullen oefeningen uitgebouwd worden.

Het programma zal er als volgt uit komen te zien:

  1. - Welkom
  2. - Korte terugblik op de trainersbijeenkomst van vorig jaar
  3. - Hoe gaan we om met spelenderwijs verbeteren?
  4. - In 2 groepen uiteen het veld op
  5. - Terugkoppeling en discussie
  6. - Afsluiting

De trainers hebben al een uitnodiging per mail ontvangen. Is dit niet het geval, dan hebben we je emailadres niet. Wil je je emailadres dan mailen naar het mailadres van de JTC?

 

Deze bijeenkomst is VERPLICHT. We verwachten alle jeugdtrainers dan ook 27 september. We willen heel graag dat alle trainers aanwezig zijn omdat we het belangrijk vinden om het met elkaar eens te hebben over de inhoud van een training. Het is waardevol om andere meningen te horen, voorbeelden te zien en na te denken waarom je eigenlijk kiest voor een oefening en hoe je iets trainbaar maakt. 

Kun je echt niet? Stuur een mail naar jtc@ckvunitas.nl met motivatie.

Groet,

Jeugd Technische Commissie