09-10

De één na laatste veld wedstrijd van dit jaar stond op het programma. De tegenstander was Groen Geel en zij stonden 1 punt boven ons. Dit was een wedstrijd die gewonnen moest worden. Met meer punten de 1e helft veld afsluiten is namelijk wel belangrijk om niet onderaan te blijven hangen in de stand.

Door het slechte weer werd er in de eerste helft weinig gescoord en liep de wedstrijd daardoor ook gelijk op. Ruststand was uiteindelijk 7-7 wat verdedigend niet slecht is maar aanvallend wel beter zou kunnen.

Aan het begin van de 2e helft werd er ook nog niet veel gescoord en ging de wedstrijd ook nog gelijk op. Voornamelijk in 1 vak kwam men moeilijk tot scoren maar uiteindelijk doorbrak Youri deze doelpuntloze periode. Dit was ook gelijk de opmaak voor de uiteindelijke overwinning, want vanaf hier liep Unitas 2 uit op de tegenstander. Noemenswaardig is misschien ook nog dat 20 minuten voor tijd Mirjam erin kwam die terugkomt van haar blessure en die ook snel een strafworp mee kreeg.

De uiteindelijk eindstand was 16-12 waarmee het 2de de benodigde punten binnenhaalde.

Aanstaande zaterdag speelt Unitas/Perspectief 2 hun laatste veldwedstrijd tegen SCO 2 zij staan 2e in de poule met 3 punten boven ons. Als deze wedstrijd gewonnen wordt doen wij goede zaken en kunnen met een goedgevoel de zaal in.