Nieuws

01-11

Er is mij gevraagd om mij even voor te stellen. Ik ben Jasper Keizer, 38 jaar oud en woon achtend in Kampen met mijn vrouw Annet en 3 kinderen. Korfbal is al vanaf mijn jeugd een groot onderdeel van mijn leven geweest. Vanaf mijn 10de ben ik begonnen met korfbal en heb dat helaas maar tot mijn 23ste kunnen doen. Door blessures kon ik deze prachtige sport helaas niet meer beoefenen. Ondanks dat ik al een paar jaar jeugdtrainer was, ben ik mij eigenlijk vanaf dat moment echt bezig gaan houden met dit prachtige vak. Ik ben bij diverse clubs hoofdtrainer geweest en meer dan 4 jaar de selectie van Oost onder de 17 trainen gegeven. Tussendoor heb ik de KT3 en KT4 gevolgd wat erg goed is voor je ontwikkeling als trainer. Naast mijn trainerschap ben ik ook docent bij de KNKV. Ik geef onder andere de opleidingen KT2 en de KT3. Zo dus ook vorig jaar de KT2 bij Unitas. Ook dit jaar zal ik 10 keer aanwezig zijn om gezamenlijk met jou als trainer te kijken naar de manier van trainen geven. Het doel is om de inhoud van je training steeds meer richting een wedstrijd vorm te krijgen met als resultaat dat de spelers continu bezig zijn zichtzelf te ontwikkelen. Een voorbeeld is om bij elke oefenvorm jezelf de volgende vragen te stellen: Loopt het, Lukt het, Leeft het en leert het. Deze vragen leveren je mooie antwoorden en wellicht discussies op.

Ik zal niet bij alle teams aanwezig zijn. In overleg met Unitas is er gekeken waar we ons dit jaar op gaan richten.  

Heb je vragen over je trainingsstof, kijk dan wanneer ik aanwezig ben en kom gerust langs.

 

In overleg met de JTC hebben we een aantal data vastgesteld. Jasper komt volgende week maandag 6 november voor het eerst bij de F-jes, D1/D2 en A3. 

Als JTC zijn we verder bezig om trainingsstof te borgen. Hoe we dit gaan doen weten we nog niet precies. 

Als je vragen hebt over trainingsstof, zorg dat je deze vragen ook stelt. Dit mag altijd bij de JTC, en natuurlijk bij Jasper als hij aanwezig is.