Nieuws

31-12

RTC de Randmeren <13 begon donderdag met een aantal poule wedstrijden. Zij wonnen al deze wedstrijden en mochten aantreden in de finale tegen Den Haag. Vlak voor tijd stond De Randmeren, met Sanne van der Velde in de basis, een punt achter, 11-12. Een aantal seconden voor tijd maakte Sanne met een kort schot de 12-12 waardoor deze spannende finale werd verlengd. Hierin scoorde RTC de Randmeren de golden goal en mag zich een jaar lang het beste districtteam <13 van Nederland noemen. Ruben & Sanne, gefeliciteerd!

RTC de Randmeren <15 begon vrijdag met hun wedstrijden. Ook zij wonnen hun poule wedstrijden en ook zij mochten naar de finale. Deze finale werd gespeeld tegen RTC Oost - de Vallei. Annelie en Boaz mochten deze wedstrijd beide spelen. Helaas was de Vallei een maatje te groot en verloor Randmeren deze wedstrijd. Toch mogen Annelie en Boaz trots zijn op een mooie 2e plaats.

De wedstrijden van Oost <17 werden verdeeld over 2 dagen. Woensdag werd er gespeeld tegen Zuid, Tjechië, Duitsland en Zuid-West. Alle 4 de wedstrijden werden gewonnen. Kjell mocht de wedstrijd tegen Duitsland spelen en speelde een prima pot. De halve finale verloor Oost van West met 17-23. En dus mochten zij aantreden voor plek 3/4. Hierin was Noord de tegenstander. In een ware thriller was het 12-12 gelijk. Hierin werd er verlengd en scoorde noord uiteindelijk de golden goal. Oost <17 eindigde dus op een 4e plaats.

Vrijdag en zaterdag werden de wedstrijden van Oost <19 gespeeld. Vrijdag werden er 4 wedstrijden gespeeld, 3 gewonnen en 1 verloren. Zo eindigde Oost op de 2e plek in de poule en mocht zaterdag de halve finale spelen. Deze halve finale werd gespeeld tegen Noord-West. Na een gelijkopgaand begin trok Oost het 2e deel de wedstrijd naar zich toe. Deze wedstrijd wonnen zij met 10-17. Dit betekende dat zij de finale mochten spelen. Tegenstander was Zuid-West. Mike, Nena & Floor startte alle 3 in de basis, bij elkaar in het vak. De 2 teams gaven elkaar weinig toe. Zuid-West stond met 10-12 voor. Matte mocht invallen en maakte direct 11-12. Helaas bleef het hierbij en moet Oost genoegen nemen met een nette 2e plaats.