Nieuws

18-01

UPDATE: DROMEN WORDEN WERKELIJKHEID! HET KNKV HEEFT TOEGEZEGD TEAMNL KORFBAL OP 8 EN 9 MEI NAAR HARDERWIJK TE LATEN KOMEN!

Een definitieve inrichting van de twee dagen volgt nog, maar het is zeker dat er allerlei clinics en wedstrijdjes worden georganiseerd, dus zorg dat je deze dagen vrij houdt in de agenda! Op dinsdagavond speelt TeamNL Korfbal een wedstrijd in De Sypel. Tegen wie het team speelt en hoe laat de wedstrijd van start zal gaan is nog niet duidelijk, maar dit wil je natuurlijk niet missen! Uiteraard zal de mogelijkheid er zijn om handtekeningen te verzamelen en foto's te maken met de supersterren van de Korfbal League.

Woensdag zullen er trainingen worden verzorgd door TeamNL voor de jeugd van Unitas/Perspectief.

Dit wordt natuurlijk een grootschalig evenement dat nogal wat voeten in de aarde zal hebben. Momenteel bestaat de organisatie uit Henk van de Greijn, Jesse Aartsen, Jan van de Velde en Roy van Boven, maar we zijn nog op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om je steentje bij te dragen? Neem dan even contact met ons op via:

- Jan: 06 54 94 02 13 (jan.velde@live.nl)
- Jesse: 06 55 95 15 94 (jesseateha@hotmail.com)

Tot slot: onze trouwe hoofdsponsor Perspectief heeft al aangegeven voor dit grote evenement ook de hoofdsponsor te willen zijn. Wij zijn hier uiteraard super blij mee en willen dat langs deze weg nog even laten blijken.

Dames en heren. Noteer 8 en 9 mei in uw agenda, want TeamNL Korfbal komt naar Harderwijk en we gaan er een feest van maken zoals dat alleen bij Unitas/Perspectief kan!