Nieuws

11-01

TC Nieuwsflits:
De Technische Commissie kijkt vooruit en is bezig om de selectie en de staf voor volgend seizoen rond te maken. Trots kunnen we laten weten dat onze hoofdtrainer, Daniël de Bruijne, zijn contract met een jaar heeft verlengd. We vertrouwen erop dat hij met zijn enthousiasme en inzet het team een stap hogerop kan brengen.

John Jonker heeft na 2 jaar Unitas / Perspectief 2 te hebben getraind, besloten onze club te verlaten. Waar hij volgend jaar aan de slag gaat is op dit moment nog niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat we hem dankbaar zijn voor zijn inzet en dat we hem veel succes wensen met zijn ambities als korfbaltrainer.

Op dit moment is het nog onbekend wie de opvolger van John Jonker wordt. De TC heeft al in een vroeg stadium een profielschets gemaakt en hoopt een geschikte kandidaat te vinden voor ons talentvolle 2e team. Wij houden jullie op de hoogte en zullen jullie laten weten wanneer er duidelijkheid is over de invulling.

Ook Marc Houtman en Evert Peters hebben aangegeven hun trainerstaak bij de A1 neer te leggen aan het eind van het seizoen. Ook deze mannen verdienen lof en dank voor hun inzet bij ons hoogste jeugdteam en een succeswens voor de toekomst.

Tot zover de Nieuwsflits!

Sportieve groeten,

De TC