Nieuws

21-01

In het kader van beter laat dan nooit, hierbij de samenvatting de ALV van vorig jaar. Ruim een maand geleden hebben we in ons clubgebouw onze jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Een goed gevulde kantine was getuige van onder andere de presentatie van de cijfers en de huldiging van een flink aantal jubilarissen. Deze keer kon de penningmeester ons een positief resultaat laten zien. Er is het afgelopen jaar hard gewerkt door de financiële commissie om onder andere de contributie inning in betere banen te leiden. Samen met nog een aantal andere zaken heeft dit geleid tot een gunstig resultaat voor de vereniging. De begrotingen voor het huidige seizoen en de meerjarenbegroting worden goedgekeurd.

Harold Guljé neemt afscheid van het bestuur en laat door middel van een presentatie zien wat het FOCUS programma de afgelopen jaren heeft bereikt. Uiteraard worden de activiteiten van het FOCUS programma de komende jaren doorgezet binnen de vereniging en Harold blijft op een aantal zaken nog actief.

We vieren samen met Dinie Fokkema haar 50-jarig lidmaatschap, een unicum in de geschiedenis van onze vereniging en een heel bijzonder moment. Pauline van de Greijn, Henry Poel, Erik Schuiling en Mark van de Greijn werden voor hun 25 jaar lidmaatschap in het zonnetje gezet.

Dit is ook het moment dat we Harold Guljé, Hans Olofsen en Mark van de Greijn bedanken voor hun inzet in het bestuur van de vereniging,  zij treden af en zijn niet herkiesbaar. Uiteraard zijn we verheugd om te kunnen melden dat Jesse de Ruigh (Sponsor Commissie) en Marc Houtman (Technische Commissie) toetreden tot het bestuur. Hessel van der Bij gaat nog 1 jaar door als voorzitter, volgend jaar zal Jos Aikema voorgedragen worden als opvolger.

Bij de rondvraag geeft Nol Peeters aan dat hij erg blij is met het bord waarop de ereleden en leden van verdienste gepresenteerd worden maar geeft aan dat het nog niet volledig is. Het bestuur neemt de voorgestelde aanpassingen van Nol mee en zal het bord aanpassen.

We sluiten de vergadering om 21.00. Als bestuur kijken we terug op een goed bezochte ALV en bedanken iedereen voor hun komst en bijdrage.