Nieuws

30-01

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, de eerste Snertactie van CKV Unitas/Perspectief. Zonder enige ervaring en met een hoop vraagtekens (maar een goede voorbereiding) werd er 1000 liter snert en 250 rookworsten ingekocht bij Slagerij Beert Karssen.


De actie werd vol enthousiasme opgepakt door leden, trainers, ouders en overige Unitasliefhebbers. Van alles werd er bij gehaald; Zorgcentrums, bedrijven, supermarkten en bovenal de wijkverkoop. Mede door deze overtuiging kunnen we trots vermelden dat wij aan het einde van de dag helemaal waren uitverkocht!  Er is maar liefst voor €5787,- verkocht en wij zijn daar echt hartstikke trots op.

De uiteindelijke winnaar met de verkoop in de wijken en gedurende de dag leidde tot een spannende strijd, maar liefst 5 teams wisten meer dan €300,- te verkopen:  Unitas/Perspectief D5, C1, C2, F1 en de kangoeroes. Uiteindelijk wist de F1 het meest te verkopen met een bedrag van: €617,80!
De F1 wordt zaterdag natuurlijk nog even in het zonnetje gezet.

Uiteindelijk heeft dit geleid tot een winst van maar liefst €2000,- !

Ook via deze weg willen wij iedereen van harte bedanken, wat geweldig om op zoveel enthousiasme en clubgevoel te mogen rekenen. Samen komen wij er wel!

Groeten,

Pieter, Frans & Jesse.