Nieuws

13-06

De TC is blij om te kunnen melden dat na de contractverlenging van Jan Kok voor Unitas/Perspectief 3, ook de staf voor Unitas/Perspectief 4 rond is. 


Komend seizoen zullen de heren De Ruigh en Boer het trainerschap op zich nemen. Boer: “Een ontzettend mooie uitdaging met een flink verjongde groep. Het vertrek van ervaren spelers als Jan-Willem Boer en Chantal Houtman geeft de ruimte aan jonge talenten om zich te laten zien”. Naast het aantrekken van een nieuwe heer van Amicitia, speelt Unitas/Perspectief 4 ook met oud-spelers van onder andere Rohda, Telstar en Exakwa. Boer: “Een gemixte groep. Het zal niet gemakkelijk zijn om ervaren smaakmakers Boer en Houtman te vervangen, maar gelukkig staat het grootste gedeelte van de groep alweer klaar voor de start”.


Eigenaar van Café Ome Co en tevens sponsor van Unitas/Perspectief 4 Merijn van de Beek is tevreden met het aanstellen van beide heren: “Deze jongens zijn doorzetters. Zelfs op respectabele leeftijd proberen ze altijd tot het gaatje te gaan en resultaat te boeken. Dit waardeer ik enorm aan deze gasten”. Ook komend seizoen zal Café Ome Co weer op de wedstrijdkleding prijken. Afgelopen seizoen kon de ploeg bijna wekelijks rekenen op een extra glaasje water na de wedstrijd van Van de Beek. “Het is belangrijk om goed te hydrateren, vooral op warme dagen en na een wedstrijd. Ik zorg graag goed voor mijn gasten.”

De Ruigh (rechts op de foto) wenst anoniem te blijven en is niet beschikbaar voor zijn eerste reactie.