Nieuws

18-06

Wat was het weer een geslaagde afsluitingsdag gisteren, een echt UNITAS-dagje.

De selectie legde twee prima wedstrijden tegen Groen Geel af waarbij de ploegen uit Wormer er met de winst van door gingen.
Bij de selectie namen twee toppers afscheid: Youri & Mees. Mees gaat in september zijn korfbalschoenen inwisselen voor een backpack, ga er van genieten! Youri doet, na jarenlang actief te zijn geweest in de selectie, een stapje terug en gaat in het derde spelen. Fijne mannen om in de selectie te hebben en wat hebben wij van jullie genoten! Vervolgens was het tijd voor de uitreiking van de NYP Speler van het jaar. Gelukkig veel toppers om uit te kiezen, maar er kon er maar één de winnaar zijn... Mike van Boven! Om half 7 was het weer tijd voor de Kampioenenparade.. Mirjam wist er weer een fantastisch en energiek moment van te maken!

Daarna was het tijd om te genieten van een heerlijke BBQ en een kids Menu. Met ruim 270 inschrijvingen voor de BBQ en het Kids-menu weer een hele organisatie, petje af! Funitas speelde weer een belangrijke rol door de gehele dag en organiseerde s'avonds weer een herlijk feestje waarbij de zomerse temperaturen het thema geheel evenaarde. DJ Niels zorgde de gehele dag voor feestelijk muziek, wat een sfeertje! 

Kortom: Wat een organisatie weer, kantinecommissie, Funitas en Facility: TOP gedaan! Al met al een topdag als afsluiting. Een aantal commissie's zijn nog druk in de afronding. Maar nogmaals: Bedankt voor jullie inzet dit jaar en ga GENIETEN van de aankomende vakantie periode.

Tot na de zomer!

Bestuur
Jan, Margreet, Jan, Jesse, Frank, Jan-Tonny & Jesse