Nieuws

28-11

We zijn verheugd om vandaag de nieuwste aanwinst in onze TC te verwelkomen: Niels van Vliet.  Samen met Gert-Jan krijgt Niels de verantwoordelijkheid over de selectie van CKV Unitas/Perspectief.

Niels is voor de meeste Unitassers geen onbekende en is al enkele jaren betrokken in diverse vrijwilligersfuncties bij onze vereniging. Zijn dochters Sterre en Fae zijn actieve korfballers bij Unitas, waar Sterre uitkomt in de C1 en Fae in de D3 speelt. Als korfballiefhebber speelt Niels zelf ook in het 7e team sinds het begin van dit jaar. Daarnaast doet hij aan hardlopen, triatlons, volleybal & zaalvoetbal. In zijn jeugd behoorde Niels als talentvolle verspringer tot de top van Nederland en ook als badmintonner kwam hij tot landelijk niveau. Een echte sportman dus!

Gedurende de week brengt Niels zijn dagen door als business consultant bij WAUW Digital Agency, met kantoren in Harderwijk en Amersfoort en praat hij met ondernemers over effectieve marketing(strategieën).

De vereniging heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld en geprofessionaliseerd op het gebied van topsport. Er zijn steeds meer mogelijkheden en faciliteiten. Iets wat natuurlijk fantastisch is, maar wel de nodige aandacht en expertise vereist om de kernwaarden van de vereniging te behouden. 

Bovenstaande punten maken Niels een welkome toevoeging voor onze TC op het gebied van Topkorfbal.  “Laten we samen streven naar meer successen op en naast het veld!”

Lijkt het jou ook leuk om deel uit te maken van de technische commissie? Schroom dan niet om contact te leggen via tc@ckvunitas.nl of schiet één van de commissieleden aan!