Nieuws

04-12

Afgelopen zaterdag verwelkomde Unitas/Perspectief haar gasten uit Driebergen voor een avond vol korfbalspektakel. De start leek veelbelovend met een overwinning van Unitas/Perspectief 2 tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen 2.

Om 19:45 uur stond Unitas/Perspectief 1 tegenover Dalto/Klaverblad Verzekeringen 1. Ondanks een sterke start met een 2-0 voorsprong voor Unitas, wist Dalto al snel de regie over te nemen. De bezoekers toonden meer beleving en schoten een goed percentage, wat leidde tot een voorsprong voor Dalto die Unitas niet kon terugdraaien in de eerste helft. De ruststand was: 9-13 in het voordeel van de bezoekers.

Ondanks een opleving in de tweede helft slaagde Unitas/Perspectief 1 er niet in om het gat met Dalto te dichten, wat resulteerde in de eerste nederlaag voor het team: 23-28. Teleurstelling overheerst, maar het besef dat er nog slechts vier wedstrijden zijn gespeeld in de korfballeague 2 biedt perspectief.

De ploeg zal analyseren waar het misging en zich met nieuwe energie richten op de volgende tegenstander. Aanstaande zaterdag staat een reis naar Arnemuiden op het programma voor Unitas/Perspectief 1, terwijl het tweede team afreist naar Papendrecht voor een ontmoeting met PKC 3.