19-12

Een avond vol spanning en sportiviteit begon toen DSC 2 uit Eindhoven de reis naar Harderwijk maakte voor een boeiende korfbalwedstrijd. Beide teams deelden na 5 wedstrijden de tweede plek met elk 8 punten, waardoor de ver-wachtingen hoog waren.
De start was veelbelovend voor Unitas, met Jesse die namens hen snel een 2-0 voorsprong creëerde. Echter, DSC liet al snel van zich horen en trok de stand gelijk naar 2-2. In de eerste helft bleken beide ploegen moeilijk tot scoren te komen, wat resulteerde in een lichte voorsprong van 9-7 voor Unitas bij het ingaan van de rust. De welbekende mandarijntjes stonden klaar om de spelers op te frissen voor de tweede helft.
De tweede helft begon met doelpunten aan beide zijden, maar Unitas be-hield steeds de voorsprong, hoewel ze moeite hadden om hun marge uit te breiden. Op een gegeven moment stond het zelfs gelijk op 14-14, maar daarna nam Unitas de controle weer over en liep uit naar een uiteindelijke over-winning van 23-17.
Met dit resultaat kijkt Unitas vooruit naar hun volgende uitdaging, waar Unitas 2 aankomende zaterdag naar LDODK reist voor het laatste potje in 2023. Zien we jullie daar?