Nieuws

16-02

Daniël van Munster is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer/coach van Unitas/Perspectief 2. Vanaf volgend seizoen is hij hoofdtrainer bij KV Wageningen. Een mooie stap in zijn trainerscarrière die we hem van harte gunnen. 

Na het leiden van meerdere jeugdselecties bij SKF, Meeuwen en het KNKV, gaven wij de ambitieuze Daniël de kans om Unitas/Perspectief 2 te gaan trainen en coachen. Hij heeft die kans met beide handen aangegrepen en we kijken dan ook terug op een mooie samenwerking. Daniël heeft zijn ambities nooit onder stoelen of banken geschoven en we wisten dat er een moment zou komen waarop hij de volgende stap zou maken. 

Graag hadden we Daniël nog langer binnenboord gehouden, maar we zijn ook trots dat we hem de ruimte hebben kunnen geven om zich te ontwikkelen en om deze stap te maken.

Daniël en KV Wageningen, van harte gefeliciteerd en veel succes!

Naast het vertrek van Daniël, nemen we ook afscheid van Frans Aartsen als assistent-trainer bij Unitas/Perspectief 2. Frans heeft door de jaren heen enorm veel trainersuren gemaakt bij verschillende verenigingen en bovenal bij Unitas/Perspectief. Hij gaat nu dan echt genieten van zijn ‘korfbalpensioen’. Natuurlijk blijven wij hem zien en horen op de tribunes. Frans, hartelijk dank voor je bijdrage de afgelopen jaren!

Technisch commissie