Nieuws

22-02

UPDATE3:
Voor de supporters die niet met de bus gaan, via onderstaande link kan een entree kaartje worden aangeschaft:
https://www.kvdsc.nl/toegangsbewijzen/bestellen
Na het kopen van een toegangsbewijs ontvangt men een QR code in de mail, die kan worden getoond bij het betreden van de zaal.

De bus vertrekt om 16:00 vanaf sportcomplex de Sypel en gaat +/- om 21:45 weer terug naar Harderwijk.
Zorg dat je er uiterlijk 15:50 bent zodat de bus op tijd weg kan:).

Update 2:
De kaartverkoop voor de mensen die met de bus meegaan naar DSC zal plaatsvinden vanuit de bus. Prijs volwassenen is 5,- pp en prijs jeugd t/m 18 is 3 euro. We zullen de kaarten in de bus verkopen, bij aankomst zal het gehele bedrag betaald worden en krijgen we een bandje voor entree

Update:
de bus gaat rijden! Bij 50 opgaves of meer gaan we met een dubbeldekker. Vertrektijden volgen nog, op naar Eindhoven!
 

Onze selectie kan de komende weken alle support gebruiken, we hebben de supporters keihard nodig! De Orange Army organiseert volgende week weer een busreis, ditmaal naar Eindhoven waar DSC de tegenstander is. Belangrijke wedstrijden waarbij wij onze selectie naar de overwinning gaan juichen! De vertrek- en aankomsttijden volgen nog, maar aangezien de meeste teams vrij zijn verwachten we een volle bus. De bus zal pas gaan rijden bij minimaal 50 aanmeldingen, eventueel rijden we met een dubbeldekker! Wil je mee? Koop hier je ticket .

Programma:

18:00 DSC 2 -  CKV Unitas/Perspectief 2
20:00 DSC 1 - CKV Unitas/Perspectief 1

Kosten? Een retour naar Eindhoven kost maar €7,50. Dank voor de sponsorbijdrage Perspectief, TS Consultants en Be Suitable! 
Let op dat er in Eindhoven nog wel een entreekaartje moet worden gehaald.


Orange Army | Harderwijk