Nieuws

20-03

Zaterdag 16 maart werden de toeschouwers in Sporthal De Sypel getrakteerd op een spannende wedstrijd tegen TOP/IAA Fresh uit Sassenheim. Bij gelijkspel of winst was er nog kans op de play-offs, mits de concurrentie punten zou laten liggen. En dat gebeurde! 
In de tweede helft wist Unitas/Perspectief een punt over de streep te trekken tegen de nummer 3 uit de competitie: 17-17. Dit betekent dat Unitas/Perspectief de play-offs in gaat in strijd om promotie naar de hoogste klasse; De Kenonz Korfbal League! 
Balsponsor van deze wedstrijd was het Harderwijkse Flow Projects. 

Flow Projects is een bedrijf van Harm Lokhorst, met kennis, ervaringen en contacten binnen de bouw- en installatiewereld. Denk daarbij aan volledige renovaties of verbouwingen, maar ook kleinschaliger projecten zoals het verbouwen van een keuken, zolder of badkamer. Flow Projects is onafhankelijk en niet verbonden aan aannemers, handelaren, onderaannemers of andere organisaties. 
Ben je benieuwd naar wat Flow Projects voor jou kan betekenen? Neemt u gerust contact op voor het maken van een afspraak zodat zij de diensten in een nader gesprek persoonlijk kunnen toelichten.
 
Belt u geheel vrijblijvend met
06 - 22 34 83 72 of stuur een mail naar info@flowprojects.nl

Nog geen lid van het sponsornetwerk van Unitas/Perspectief, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via sponsoring@ckvunitas.nl