Nieuws

07-05

Onze vereniging organiseert op zaterdag 3 juni om 14.15 uur een sponsorloop voor #UnitasBouwt. We roepen alle kinderen en ouders om met de actie zoveel mogelijk geld op te halen om onze nieuwe accommodatie te kunnen realiseren. Met de opbrengst van onze sportieve prestaties komen we weer een stapje dichterbij een nieuwe kantine!  
De kinderen lopen een rondje van ongeveer 100 meter en hebben 15 minuten de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen.

Op zoek naar gulle sponsors
Naast deze brief heeft uw kind ook een sponsorloopkaart mee naar huis gekregen. Hierop noteert uw kind alle sponsors die de prestatie van uw kind steunen. Ooms, tantes, opa’s en oma’s, maar ook buren en vrienden blijken zeer enthousiaste sponsors te zijn. U kunt uw kind ook helpen door van te voren een mail te sturen aan familie of vrienden om de actie alvast aan te kondigen.

Inleveren ingevulde sponsorloopkaart
Het zou geweldig zijn als uw kind zoveel mogelijk bekende sponsors vindt die bereid zijn om geld te geven voor elk rondje dat uw kind loopt tijdens de sponsorloop. Ze kunnen natuurlijk ook een vast bedrag afspreken. Na de sponsorloop nemen de kinderen hun sponsorloopkaart mee naar huis en halen het geld op bij de sponsoren.
Wij ontvangen de ingevulde sponsorloopkaarten graag weer terug in de week van 5 tot 9 juni. De precieze tijd en locatie komt nog online te staan.

Alle sponsors van harte welkom!
We nodigen u en alle andere sponsors uit om uw kind tijdens de sponsorloop op zaterdag 3 juni om 14.15 aan te moedigen. Dan kunt u vol trots kijken hoe uw kind natuurlijk veel meer rondjes loopt dan verwacht!

Met sportieve groet,

De jeugd-ac

Download de sponsorloopkaart