Nieuws

08-02

We hebben goed nieuws te delen! Vanaf het seizoen 2024-2025 gaan we bij CKV Unitas/Perspectief van start met ons G-korfbalteam. Dit idee is ontstaan omdat wij het belangrijk vinden dat sport toegankelijk moet zijn voor iedereen.

G-korfbal is korfbal op maat voor jongeren en volwassenen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken tijdens het sporten. Ons doel is een sportieve omgeving te creëren waar plezier en teamwork centraal staat. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt als korfballer of dat je nog helemaal nieuw bent in de sport. Je bent bij ons van harte welkom.

We hebben een team van enthousiaste en betrokken trainers samengesteld, die niet alleen passie hebben voor korfbal, maar ook affiniteit hebben met het werken met mensen met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand. Samen gaan we elke week trainen, zowel op het veld tijdens het voor- en najaar als in de zaal gedurende de wintermaanden.

Trainingen vinden wekelijks plaats op donderdag van 19:00 tot 20:00 uur. We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waar iedereen zich op zijn gemak voelt en zijn/haar vaardigheden kan ontwikkelen en plezier kan maken.

Ben jij geïnteresseerd om als trainer aan de slag te gaan? Of ken jij mensen die graag zouden willen deelnemen? Neem contact op via g-korfbal@ckvunitas.nl of neem een kijkje op onze instagrampagina @gkorfbal_ckvunitas.

Daarnaast staan wij op donderdag 13 juni bij het beweeg- en beleef festival bij Strand Horst in Harderwijk! We nodigen je van harte uit om langs te komen. Hier kan je kennismaken met een aantal trainers, vragen stellen en alvast een balletje gooien. Voor meer informatie of aanmelden kan je contact met ons opnemen via de g-korfbal@ckvunitas.nl

We kijken er naar uit om te beginnen!

De trainers van het G-korfbalteam van CKV Unitas/Perspectief