Unitas bouwt

40000
36000

meer over Unitas Bouwt

Nieuws

14-06

Zaterdag 22 juni is het weer zover: De Afsluitingsdag van CKV Unitas Perspectief!

Dit willen we graag vieren met iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt.
Het programma ziet er als volgt uit:

 

[UPDATE 1] er is ook een "kinder"BBQ bij gekomen. Sta je op de grote mensen lijst en wil je mee doen met de kinder BBQ, stuur even een mailtje naar erik@ckvunitas.nl en vermeld wie wat en waar verschoven mag worden.

[UPDATE 2] Het monokorfbaltoernooi komt te vervallen! Het schutterstoernooi komt daarvoor in de plaats!


Lees verder

ny pizza banner
13-06

Tijdens de jaarlijkse haringparty in Harderwijk heeft Unitas samen met de stichting Sportpark Slingerbos een cheque van 3000 euro in ontvangst mogen nemen. Het totale bedrag wat betaald is voor het eerste vaatje haring in Harderwijk is 18.000 euro en dit bedrag is verdeeld onder een aantal goede doelen in Harderwijk.

We zijn erg blij met deze bijdrage en zullen dit geld gaan gebruiken voor de tribune elementen voor de nieuwe accomodatie.


11-06

Het seizoen 2018/2019 is bijna ten einde en dat betekent dat alle kleding weer ingeleverd mag worden. Zo kunnen wij kijken of alles nog in orde is en of er eventueel iets nieuws besteld moet worden. Weet je nu al dat er iets mist of stuk is? Wil je laten weten aan Ante Huijberts (antehuijberts@gmail.com). Zo zorgen we er met elkaar voor dat alles er volgend seizoen weer netjes uitziet. 

De tassen met shirts mogen in de nieuwe stellingkasten (staan in de bestuurskamer) gezet worden. Op de planken staat waar jouw tas hoort. Heb je de tas van de D2 bij je, dan mag die op de plank van de D-jeugd bijvoorbeeld. 

Voor de teams die tassen, pakken en inschietshirts hebben (of een gedeelte hiervan) hangen er op de muren van de bestuurskamer papiertjes waar je de tassen kwijt kan. Zo ligt alles per team bij elkaar en scheelt dat ons weer een hoop zoeken.

Bedankt alvast voor jullie hulp. 

Met vriendelijke groet,

Ante Huijberts


10-06

Het gaat goed bij Unitas; we hebben voor volgend jaar maar liefst 29! jeugdteams op de planning staan. Daarom zijn TRAINERS meer dan ooit hard nodig. Daarom deze OPROEP. We hebben voor volgend seizoen nog trainers nodig voor de E7, E6, B2, A3 en het liefst nog een trainer erbij voor de B4.

Ben JIJ die speler die wel korfbaltraining wil geven, of ben JIJ die (oud-)korfballende OUDER die ons uit de brand helpt!!!

Stuur een berichtje naar de jtc@ckvunitas.nl of naar Lara Kreikamp: 06-42135537

JOUW hulp is HEEL HARD nodig, dus geef je op als TRAINER! Alvast bedankt!


06-06


Het einde van het seizoen nadert en het nieuwe seizoen komt dichterbij. Lijkt het jou ook leuk om te korfballen komend seizoen? Bij Unitas/Perspectief hebben we de mogelijkheid om recreatief te sporten bij de recreanten. Geen complete competitie, maar met elkaar korfballen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. Wil je meer informatie of wil je je opgeven? Mail dan naar tc@ckvunitas.nl
 


ny pizza banner
06-06

Afgelopen zaterdag (1 juni) zijn er door de gemeente Harderwijk boetes uitgeschreven voor auto's die stonden geparkeerd in het gras. Zet daarom je auto niet op het gras maar parkeer deze gewoon op een normale parkeerplek langs de weg. 


05-06

Dit jaar zijn wij als vereniging genomineerd als één van de goede doelen bij de Harderwijker Haringparty. Daar zijn we uiteraard erg blij mee! Het kan een geweldig zetje naar onze nieuwe accommodatie betekenen.. 


Wij zijn als vereniging gevraagd om vrijwilligers te regelen die van 19:00 tot 21:30 uur op 13 juni rond willen lopen met hapjes. Heb jij tijd en wil je graag helpen?  Heb je vragen of wil je je opgeven? Stuur dan svp een mail naar: Jessederuigh@hotmail.com . 

 

Alvast bedankt!


28-05

Voorbereiding

De afgelopen maanden is de JTC druk bezig geweest met de teamindeling voor het volgende korfbalseizoen! Eerst een totaal-lijst van de spelers gemaakt. Een aantal leden heeft opgezegd; een aantal nieuwe leden heeft zich aangemeld. Via Sportlink zijn alle data van de leden erbij gepakt en is een overzicht gemaakt van welke leden in welke leeftijdscategorie gaan spelen. We moeten natuurlijk wel voldoen aan de KNKV-richtlijnen…


Lees verder

24-05

morgen is het weer tijd voor de jaarlijkse Loempia / Pangsit actie.

De opbrengst wordt gebruikt voor ons Unitas/POS zonwering kamp

Loempia's

€1,00 per stuk

€1,50 per 2

 

Pangsit

6 stuks voor €2,00

de verkoop start rond 15.00

 

WIE MAAKT ONS LOS


ny pizza banner
22-05

Vrijdag 17 mei was het weer zo ver, het jaarlijkse recreantentoernooi bij MIA!

Een altijd goed georganiseerd toernooi met veel gezelligheid en niet geheel onbelangrijk voor de Recreanten; de schaal bitterballen na afloop van het toernooi.
Aan het toernooi deden dit jaar 9 teams mee. Na het winnen van de poulewedstrijden belandden we in de finalepoule. In de finalepoule werden we na twee gewonnen wedstrijden eerste van het toernooi! 


21-05

Nog een week, en dan gaan we lekker op kamp!

Lees verder voor de LOCATIE (Ja, hij is geraden!!) en alle info verzamelt in een kampboekje.


Lees verder

20-05

Dinsdagavond komt het blessurespreekuur te vervallen.


19-05

We kunnen met z'n allen terugkijken op 2 fantastische dagen. We willen alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Iedereen die op wat voor manier dan ook heeft meegeholpen: Bedankt!

Het was mooi om te zien dat er zelfs scheidsrechters uit de C-jeugd aan het fluiten waren, met speciale vermelding voor onze jongste scheidsrechter: Fiona Enklaar uit de D2. Er was even een noodoproep voor nodig, maar uiteindelijk hebben we het gered en was er voor elke wedstrijd een scheidsrechter.

Wil iedereen die normaal niet op zaterdag fluit, zijn BijJuut-shirt weer inleveren bij Ante. Er wordt een doos/tas neergezet in de kantine of achter de bar voor de shirts.

Team Schoolkorfbal


ny pizza banner
17-05

Aankomende dinsdagavond 21 mei vindt er een grote informatiebijeenkomst plaats op het sportpark Slingerbos voor de bewoners van de wijk. Samen met de gemeente willen de stichting en de beide verenigingen aan alle naaste bewoners van de wijk volledige uitleg geven van de ontwikkelingen die er zijn op het sportpark. De inloop is vanaf 19.30 uur en de avond duurt tot 22.00 uur. Dat betekent dat de kantine vanaf een uur of 6 volledig wordt ingericht voor het doen slagen van deze avond.

Helaas is het dan ook niet mogelijk voor de teams om gebruik te maken van de kantine. Kleedkamers zijn uiteraard wel bereikbaar, maar ook daarvoor geldt om in alle rust snel om te kleden. Het zou fijn zijn dat we deze avond op een goede wijze rekening met elkaar kunnen houden. Er is uiteraard alles eraan gelegen om de bewoners op een nette manier te ontvangen. 

Bedankt  voor jullie begrip.

Bestuur CKV Unitas/Perspectief 
 


16-05

We zijn aan het aftellen voor het kamp, nog minder dan 2 weken te gaan!

Druk op lees meer voor nieuwe informatie over het kamp, een nieuwe hint en een aantal weetjes.


Lees verder