Nieuws

13-06

Er hebben 20 teams zich aangemeld, dus het moet een gezellige en sportieve dag worden. 
Alle deelnemende teams hebben een bevestigingsmail van ons gekregen, dus check het even goed. 

Programma 22 juni:

 • 10:00 Aanmelden van de teams bij wedstrijdtafel (inclusief contant betaling inschrijfgeld van €12,50)
 • 10:30 Start eerste wedstrijden
 • 15:30 Kampioenenparade
 • 16:15 Finale 
 • 17:00 Start BBQ door de selectie (Geef je nog snel op ) 

Heb jij je nu niet aangemeld voor het familietoernooi, maar wil/kan je wel helpen? We hebben nog veel vrijwilligers nodig voor de bar/keuken. Samen zorgen we voor een leuke dag. Geef je op via Nelleke (06-34194199). 
Let op! Er is een beperkt aanbod aan eten te halen in de kantine. 

Ook zoeken we nog een omroeper voor tijdens het toernooi. Lijkt dit jou leuk en wil je je steentje bijdragen? Laat het weten aan Leah (06-37478830).

Lees de spelregels nog even door, train een paar keer en misschien ben jij wel de winnaar van het eerste (F)unitas Familietoernooi. Tot dan!


13-06

Zondag zal de EK voetbal wedstrijd Polen - Nederland uitgezonden worden in het clubhuis. De wedstrijd start om 15:00 , vanaf 14:50 bent u welkom in het clubhuis en zal barman Mike u voorzien van de drankjes. De keuken zal gesloten blijven.


12-06

Heb jij ook een jas met daarop de tekst "staf"? Dan zoeken we jou. ivm slechte bedrukking van de jas graag deze vanavond ( 12-06 ) inleveren in het clubhuis.

namens de kledingcommissie bedankt!


12-06

Jan Hoekstra heeft afgelopen zaterdag foto's gemaakt van het afscheid van Sabine, Daniel, Frans, Mark en van de wedstrijd Unitas/ Perspectief- LDODK/Rinsma Modeplein. 
De foto's zijn hier terug te vinden.


11-06

Zoals eerder aangekondigd zijn er zaterdag de halve finales bij Unitas.
Hierbij het volledige programma:

 • 10:30    D-Jeugd        SKF D1            -     Weststellingwerf D1 ( Livestream )
 • 12:00    C-Jeugd        Refleks C1        -    Drachten / Van der Wiel C1 ( Livestream )
 • 13:30    B-Jeugd        GG/RMcD Huis Emma B1    -    DVO /    Transus B1 ( Livestream )
 • 16:00    Ereklasse      Dos'46/VDK Groep 1    -    DVO / Transus 1 ( Livestream )

 


10-06

Voor de meeste teams zit het speelschema erop.
Enkele teams zullen nog trainen voor een wedstrijd die nog op het programma staat.
Tijd dus om het seizoen af te ronden en de daarvoor ontvang ik graag de ballensleutels retour.
De sleutels mogen ingeleverd worden in het materialenhok, hier hangen bij de ingang en naast de hokjes emmertjes waar ze in kunnen.
Mis je een bal, is de sleutel weg laat het mij dan weten.
@thom de munnik vergeet ze niet uit je sponsortas te halen voordat je die inlevert ;)

Maarten 0646393341


10-06

De concept teamindeling voor seizoen 2024-2025 is bekend. De indeling van de F-jeugd wordt in het nieuwe seizoen voor de start van de competitie bekendgemaakt, tegelijkertijd met de definitieve indeling. 

Heb je een vraag of opmerking over de teamindeling, neem dan contact op met de Jeugd Technische Commissie. Dit kan alleen via jtc@ckvunitas.nl. Uiterlijk maandag 17 juni wordt er hierover contact met u opgenomen. Op deze manier kan de JTC u zo goed mogelijk te woord staan.

Klik hieronder voor de concept teamindeling.

Concept teamindeling jeugd 2024-2025

Wij wensen jullie allemaal (alvast) een fijne vakantie en we hopen jullie na de zomervakantie weer terug te zien op ons mooie sportpark.

JTC09-06

Beste Unitassers/ouders/verzorgers,

Het seizoen is al weer bijna ten einde. De wedstrijden zijn gespeeld. Het is tijd om de tassen met wedstrijdshirts in te leveren. 
Aanstaande dinsdag, 11-6, en woensdag, 12-6, zijn we tijdens de trainingen aanwezig in de kleedkamers, van 17.30 uur tot 19.30 uur. De (team)ouders kunnen deze dan in komen leveren. Graag van tevoren kijken of alle shirts in de tas zitten. Mocht er iets ontbreken, graag melden via de mail: kleding@ckvunitas.nl. 

Spelers die in een team zitten die gesponsorde items hebben, zoals een tas,  een trainingspak en inschietshirt, mogen dit zelf in komen leveren op de bovengenoemde dagen. Kijk van tevoren of er iets beschadigd of kapot is, dan kan je dat op dat moment aangeven.

Wanneer er door beschadiging of kwijtraken nieuwe kleding besteld moet worden, dan zullen we dit doorberekenen aan de betreffende speler (of diens ouders / verzorgers) of het desbetreffende team.

Deze kosten zijn:

 •    Wedstrijdshirt     € 45,00
 •    Inschietshirt        € 35,00
 •    Trainingsbroek    € 37,50
 •    Trainingsjack      € 37,50
 •    Broekje                € 20,00
 •    Rokje                    € 35,00
 •    Tas                       € 35,00
 •    Jas                       € 50,00
 •    Polo                      € 35,00

Laten we met z’n allen zuinig op de kleding zijn! Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Team Kleding  (  kleding@ckvunitas.nl ) 


09-06

Afgelopen week hebben we weer een hoop kampioenen mogen huldigen. Alle spelers van harte gefeliciteerd! Alle trainers en coaches dank voor jullie inzet. 


Lees verder

09-06

Het seizoen 2023-2024 nadert zijn einde en onze technische commissie is al vanaf begin dit jaar bezig met de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Wij zijn er trots op dat wij er komend jaar ook weer in geslaagd zijn om 8 seniorenteams en twee recreantengroepen te formeren. Hier is het hele jaar keihard aan gewerkt door de verschillende TC leden en trainers, een hele mooie prestatie. Hieronder presenteert de TC de voorlopige teamindeling voor de seniorenteams voor het seizoen 2024/2025. Bij het maken van een voorlopige teamindeling zijn er nog behoorlijk wat onzekerheden. We krijgen nog steeds nieuwe aanmeldingen binnen waardoor onderstaande indeling een concept-indeling is. De definitieve indeling volgt in de eerste weken op de voorbereiding van het nieuwe veldseizoen.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn dan kan je die stellen bij de Technische Commissie, bereikbaar via tc@ckvunitas.nl


Lees verder

07-06

Morgen na de wedstrijd van Unitas / Perspectief 1 start de Funitas Karaoke; Download alvast de app zodat je zelf je nummer kan aanvragen


07-06

Unitas / Perspectief 2 - LDODK / Rinsma Modeplein 2

Unitas / Perspectief 1 - LDODK / Rinsma Modeplein 1

+


06-06

Beste allemaal,
Zaterdag aanstaande (8 juni) speelt onze selectie de laatste thuiswedstrijd. Uiteraard hebben wij dan weer een overheerlijke daghap! Dit keer verwennen we jullie smaakpapillen met een verrukkelijke Mexicaanse burger, rijkelijk belegd met guacamole en tomatensalsa. Als dat nog niet genoeg is, serveren we daarbij pittige aardappelwedges en knapperige nacho's.
Mis deze smakelijke belevenis niet! Kom langs, geniet van het heerlijke eten en juich ons team naar de overwinning. 
Tot zaterdag!
De kantinecommissie


05-06

Maandagavond zijn Kars en Vanessa van Pos Deuren & Zonwering in het zonnetje gezet. Zij zijn al jarenlang sponsor bij onze vereniging en de laatste jaren ook de naamsponsor van het kamp: Unitas / Pos Deuren & Zonwering kamp

We hebben weer een zeer geslaagd kamp achter de rug, daarom was het een mooi moment om Kars en Vanessa een bedankje te geven namens de vereniging.