Nieuws

09-06

Beste leden,

Sinds enkele maanden lopen er veel teams super strak bij in mooie sponsorkleding van Muta en Craft. Daar zijn wij heel erg trots maar óók erg zuinig op. Even een paar belangrijke punten zodat we de komende jaren van deze kleding kunnen blijven genieten. 

  • Wedstrijdshirts, inschietshirts en trainingspakken mogen alleen gedragen worden op wedstrijddagen (of bij oefenwedstrijden doordeweeks)
  • De tassen mogen gebruikt worden op trainings- en wedstrijddagen. 

Kleding of tassen gebruiken voor eigen gebruik buiten korfbal om, is niet de bedoeling. Mocht je de kleding zo fijn vinden: We hebben een mooie webshop waar alles op te bestellen is ;)   https://ckvunitas.teamshop.club/products/club

 

Welke kleding valt onder sponsorkleding?
Eigenlijk alles wat je in bruikleen hebt van Unitas/Perspectief. De kleding is namelijk eigendom van de club, en zuinig omgaan met spullen van anderen is heel logisch! 
(wedstrijdshirts met logo’s van bedrijven, inschietshirts met logo’s van bedrijven, trainingspakken met logo’s van bedrijven, tassen met het logo van Unitas en een nummer)

Alvast bedankt voor jullie medewerking!


08-06

De Jeugd Technische Commissie is trots om te kunnen melden dat Moniek van Renselaar volgend jaar onze A-jeugd komt versterken. Moniek is afkomstig van Rood-Wit uit Wezep en is 16 jaar oud. Ze is begonnen in de kangoeroes en heeft daarna de jeugd van Rood-Wit doorlopen. Dit ging haar zo goed af dat ze het afgelopen seizoen zelfs al in de hoofdmacht mocht spelen! Dit jaar is Moniek ook verkozen tot de Oost <19 selectie. Hier kent ze al een aantal Unitassers van. Moniek valt met name op door haar aanvalsspel en hoopt zich komend seizoen meer allround te ontwikkelen. 


Moniek, alvast van harte welkom bij CKV Unitas/Perspectief!


08-06

Goedemorgen,

Voor as zaterdag zoek ik nog 2 scheidsrechters 

B2 13.45 uur

B3 12.15 uur

Wie kan er fluiten?


07-06

Beste Unitassers, 

Het einde van het seizoen nadert alweer. Het was een bijzonder seizoen waarin de hele club van nieuwe kleding is voorzien! En dat ziet er super uit! 

We zijn uiteraard zuinig op onze nieuwe kleding dus willen wij graag ALLE kleding (shirt, inschietshirts, pakken en tassen) retour. Dit om alles goed te controleren of het nog in orde is. 
Dit geldt voor alle teams van onze club! 

Wanneer? 
Dinsdag 20 juni; 18.30 tot 20.00 uur (zoveel mogelijk deze dag graag)
Donderdag 22 juni van 18.30 tot 20.00 uur.

Kwijt?
Missen jullie als team een shirt? Dan zijn de kosten voor het team. Dit is rond de 35 euro per shirt. Graag even vooraf melden per mail; kleding@ckvunitas.nl

Ook voor vragen zijn wij per mail te bereiken. 

Groetjes, 

De kledingcommissie


05-06

Alle klaverjassers bedankt voor hun enthousiaste inzet. We hadden dit seizoen 41 leden en daarvan waren er 38 op de eindavond, waarvoor als organisatie onze dank, want daar doen wij het voor. Gerrit en Gerrie Doornhof waren wat later, Gerrit heeft niet mee gekaart, Bertha en Gerrie ieder een potje. Wij hebben genoten van deze avond, iedereen was enthousiast, het was een leuke avond met wat lekkers bij de koffie, lekkere hapjes en mooie prijzen.


Lees verder

05-06

Als Unitas zijnde willen we dit jaar de afsluitingsdag graag weer met z’n allen vieren, om dit fantastisch seizoen te beëindigen.  Geef je hierop!


Lees verder

03-06

Vanaf dit seizoen kan er elke thuiswedstrijd van Unitas / Perspectief 1 gestemd worden op de speler van de wedstrijd. Elke thuiswedstrijd komt er een top 3 spelers met de meeste stemmen. de 1e plek krijgt 3 punten, de 2e plek 2 punten en de 3e plek 1 punt.
Aan het eind van het seizoen tellen we al deze punten op en zo weten we wie de New York Pizza speler van het jaar wordt. Dat het spannend is , hoeven we je niet te vertellen. De stand en de stem mogelijkheid vind je op: https://www.ckvunitas-perspectief.nl/stem

 


02-06

Het seizoen is alweer bijna voorbij. Op 17 juni a.s. speelt de jeugd haar laatste wedstrijden Diezelfde dag sluiten we het seizoen af met een prachtige afsluiting, we hopen je daar graag te zien!

We kijken terug op een geslaagd seizoen en kijken ook alweer met veel plezier vooruit naar volgend seizoen. Voor het eerst in de geschiedenis van Unitas/Perspectief zullen al onze eerste jeugdteams op hoofdklasse niveau acteren. Daarnaast blijven we groeien en hebben we volgend jaar liefst: 4 A-teams,

4 B-teams, 5 C-teams, 6-D teams, 6-E teams en 3-F teams! Het is ieder jaar weer een behoorlijk klus om de teams voor het nieuwe seizoen goed in te delen. Bij het maken van de teamindeling zijn er nog behoorlijk wat onzekerheden. Er trainen veel kinderen mee die (misschien) lid worden. Deze kinderen kunnen we pas indelen als ze lid zijn. Dat is heel leuk en goed voor de vereniging. Mede door verwerken van aan- en afmeldingen blijft deze onderstaande indeling in concept.


Lees verder

02-06

Het seizoen 2022-2023 nadert zijn einde en onze technische commissie is al vanaf begin dit jaar bezig met de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Wij zijn er trots op dat wij jullie kunnen mededelen dat er dit jaar wéér een extra seniorenteam kan worden toegevoegd. Hier is het hele jaar keihard aan gewerkt door de verschillende TC leden en trainers, een hele mooie prestatie. Hieronder presenteert de TC de voorlopige teamindeling voor de seniorenteams voor het seizoen 2023/2024. Bij het maken van een conceptteamindeling zijn er nog behoorlijk wat onzekerheden. We krijgen nog steeds nieuwe aanmeldingen binnen wanneer onderstaande indeling een concept-indeling is. De definitieve indeling volgt in de eerste weken op de voorbereiding van het nieuwe veldseizoen.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn dan kan je die stellen bij de Technische Commissie, bereikbaar via tc@ckvunitas.nl


Lees verder

02-06

3 wedstrijden voor het einde is het Unitas/Perspectief A1 al gelukt om het kampioenschap binnen te halen. Na de titel in de zaal mag de ploeg zich nu ook volgend seizoen op het veld gaan opmaken in de hoofdklasse.

De eerste helft veld was nog wat wisselvallig met soms hoge pieken in niveau, met net zulke diepe dalen daar tegenover. Ondanks een nederlaag (Dindoa A1) en gelijkspel (Heerenveen A1) ging de ploeg toch als nummer 1 de zaal in na 8 wedstrijden gespeeld te hebben.

De Ermeloers stonden echter wel nog binnen 2 punten en zouden het kampioenschap nog kunnen wegkapen bij een overwinning 3 weken geleden. Omdat uit de voorgaande 3 competitiewedstrijden dit jaar Dindoa 2 keer wist te winnen, was de ploeg van Thomas & Robbert-Jan gewaarschuwd dat nog een misstap niet geoorloofd kon worden. De A1 liet echter juist in die wedstrijd zien dat het dit jaar erg gegroeid is en die ondergrens een stuk hoger ligt. Na de 18-11 overwinning was het nog een kwestie van tijd voor het kampioenschap definitief zou worden vastgesteld.

Dat gebeurde echter al een wedstrijd later. Zelf won het eenvoudig in Drachten en zag het later op de dag de enige 2 ploegen die nog theoretisch een kans hadden (Amicitia en Dindoa) verliezen. Een kleine anti climax, daarom bij deze dus aan onze geweldige supporterschare de vraag om morgen 03-06 om 13:30 te supporten bij de thuiswedstrijd tussen Unitas/Perspectief A1 en Heerenveen A1. Zodat de ploeg toch een mooi verdiend feestje krijgt, voor de knappe prestaties van 2 soevereine kampioenschappen!

Tot dan!


02-06

Begin dit jaar zijn we gestart met een inventarisatie van de wensen van de huidige trainer-coaches. Op dit moment is de Jeugd Technische Commissie bezig om de trainersindeling voor volgend seizoen in te vullen. Wat zijn wij weer enorm blij met het grote aantal trainers dat volgend jaar onze jeugd trainen wilt gaan geven! Maar er zijn nog de nodige open plekken.. We hebben een grote database met namen van potentiële trainers en trainsters. Maar het kan zo zijn dat je naam ontbreekt.

Wil jij (weer) training gaan geven en/of  coachen volgend seizoen? Laat het ons weten!

Stuur een appje of mailtje (Jtc@ckvunitas.nl) naar ons. Zelfs al ben je alleen beschikbaar voor bijvoorbeeld één training of alleen het coachen, we komen graag met je in gesprek! Benieuwd naar welke teams nog vacant zijn? Klik snel op lees verder:


Lees verder

02-06

We merken tot onze grote vreugde dat er steeds meer op de fiets naar het sportpark komen. Graag willen we jullie vragen de fietsen in de daarvoor bestemde fietsenstalling te parkeren. Mocht hier geen ruimte meer zijn(ook niet achterin) kunnen de fietsen altijd tegenover bij het RSG op de oprijlaan geparkeerd worden.  

Op deze manier willen we de ingang en de plekken rond de vlaggenmasten toegankelijk en vrijhouden van fietsen!


02-06

Komende zaterdag, na de wedstrijd van het 1e, wederom een geweldige daghap bij Unitas. Inmiddels al traditie. Dit keer verrast de keuken je met een geweldige Black Angus Uniburger (van onze slager Beert Karssen) op een brioche bol met heerlijk Vlaamse friet! Uiteraard serveren we ook een vegetarische variant.

Met de korting van de Unipas slechts € 7,50 Dus zorg dat je de Unipas bij je hebt of de KNIP app op je telefoon.


02-06

We merken sinds de start van het buitenseizoen dat er steeds meer mensen denken dat de kantine een mooie grote kleedkamer is. Misschien zijn we daar niet geheel duidelijk in geweest maar we hebben sinds de nieuwe accommodatie 8 mooie kleedkamers die beneden aanwezig zijn. Dus kom je trainen of een wedstrijd spelen dan graag omkleden in de kleedkamers. Neem je je tas mee dan kan je die kwijt onder de trap beneden of boven in het tassenrek.

Alvst dank 

Het Bestuur


31-05

Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar iemand die het wedstrijdsecretariaat voor de B-teams wil gaan doen. Wie lijkt het leuk om deze taak op te pakken?
In het kort komt het erop neer, dat je de autorijders indeelt, afmeldingen voor wedstrijden bijhoudt en verplaats je zo nodig wedstrijden.
Voor het volledige functieprofiel of meer info, kun je een berichtje sturen of bellen naar Margreet Bakkenes, tel. 06-26326655.