Nieuws

02-07

Met ingang van komend seizoen zal de authentieke Thaise zaak Wanipa Thai zichtbaar zijn als sponsor van onze mooie vereniging. In december 2021 is de keuken van Maew Simmapim en haar partner Gerrit geopend in de binnenstad van Harderwijk. Vanuit de Luttekepoortstraat verzorgen zij authentieke Thaise gerechten voor Harderwijk en omstreken. 
Vanaf het nieuwe seizoen zullen zij onder meer zichtbaar zijn op het veld, op de livestream en in de zaal. Ook gaan ze ons verwennen met het maken van een daghap bij Unitas/Perspectief. Daarnaast hebben zij speciaal voor Unitas/Perspectief een kortingscode ontwikkeld voor onze leden. Dus wil jij een bestelling ophalen of laten bezorgen, krijg dan 10% korting met de code UNITAS10%. Tevens is het mogelijk om bij het binnenlopen de Unitaspas te tonen om de korting te verzilveren. 
Maew en Gerrit, van harte welkom bij onze vereniging!


Lees verder

01-07

UPDATE: Het record van vorig jaar is verbroken… maar liefst 10!!! artikelen zijn inmiddels afgehaald!

Er zijn weer een groot aantal gevonden voorwerpen.
Zit er iets van jouw tussen? Stuur even een berichtje naar  Ynske ( +31653419088 )
Je hebt t/m 3 juli 2024

 


Lees verder

29-06

Aanstaande dinsdag is de kantine open om er Roemenië - Nederland te kijken. vanaf 17:30 ben je welkom. Letop; de keuken blijft gesloten.


28-06

In het nieuwste KNKV magzine, wordt het schoolkorfbal toernooi vermeldt . Benieuwd? je leest het artikel hier.


27-06

Met trots feliciteren wij Mark Kreikamp met zijn benoeming tot ‘New York Pizza speler van het Jaar’! Elke thuiswedstrijd hebben jullie mogen stemmen op de speler van de week. Na een fantastisch seizoen van onze selectie, met als bekroning promotie naar de Korfbal League, heeft Mark de meeste punten behaald. We zijn blij hem in het zonnetje te mogen zetten.

Deze prestatie is mede mogelijk gemaakt door de steun van onze sponsor: New York Pizza uit Harderwijk. Hiervoor willen wij hen hartelijk bedanken. Hun bijdrage helpt ons om dit soort erkenningen te vieren en onze spelers extra te waarderen.


25-06

Start jij met je collega's ook sportief op na de zomervakantie? Komend september staat het bedrijventoernooi weer op de agenda bij Unitas/Perspectief!


Lees verder

24-06

Woensdag 26 Juni 2024 zal de contributie over 1ste kwartaal 2024 geïnd gaan worden met als omschrijving “Contributie Q2  2024”

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de inning van de contributie neem dan gerust contact met ons op via de mail met penningmeester@ckvunitas.nl

Graag onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Frank Wever
06-51153301
Penningmeester@ckvunitas.nl


21-06

Beste families en supporters,

Hierbij nog een korte reminder voor het familietoernooi morgen. 

Check goed het schema in de Tournify-app of via de website. De teams kunnen zich morgenochtend vanaf 10:00 aanmelden bij de jurytafel (inclusief het betalen van €12,50 inschrijfgeld per team). Zorg dat je minimaal een half uur voor de aanvang van jouw eerste wedstrijd (fluiten) aanwezig bent. 
Let goed op!! In het schema zie je ook wanneer jouw team moet fluiten! 

Lees de spelregels nog een keer goed door, ga op tijd slapen en we zien jullie morgen graag fris en fruitig op het veld!

Funitas

P.s. na de barbecue kunnen we nog wat extra handen gebruiken om te helpen opruimen en schoon te maken. Samen zorgen we voor een geslaagde afsluitingsdag!


20-06

Met ingang van komend seizoen zijn we blij dat we Kasper Balen mogen verwelkomen als nieuwe sponsor bij Unitas/Perspectief. Waar hij vroeger door vrienden al vaker bij de club te vinden was, sluit hij zich komend seizoen aan bij ons sponsornetwerk. Kasper heeft zijn eigen bedrijf in installatie en montage en is gevestigd in Zeewolde. 
Wil jij nou een Quooker installeren, je toilet verbouwen of een prachtige nieuwe schuifdeur in huis? Bij KB Installatie & Montage worden jouw wensen gehoord en uitgevoerd. Ook werkt Kasper nauw samen met onze sponsor Verbeek Bouw en Onderhoud.
Welkom Kasper!


19-06

Wat hebben we een super sponsor in onze kring: Sight Landscaping

Zij zijn teamsponsor van de C1 met wedstrijdshirts, inschietshirts en trainingspakken. Maar naast het sponsoren van een team doen zij nog vele andere goede dingen voor de vereniging. 

Hierbij een opsomming:

 • Het ondersteunen van de grasmaaigroep met materiaal, advies en producten.
 • Onderhouden van de maaimachine.
 • De achterzijde van de accommodatie wordt 2 x per jaar gemaaid. Sight stelt hiervoor een machine beschikbaar voor het lange gras.
 • Het gras werd wat slechter van kwaliteit. Zij hebben grondonderzoek laten uitvoeren en een bemestingsadvies gegeven.
 • De grond was behoorlijk zuur, Sight heeft 80kg kalk hiervoor beschikbaar gesteld.
 • Er zijn veel kilo's meststoffen toegepast. Ook door Sight aan ons geschonken.

Wij zijn erg blij met deze mooie samenwerking. Bedankt!!


18-06

 

Wil jij ook fit zijn voor de start van het nieuwe seizoen? Maak een afspraak voor een persoonlijk sportadvies!


Lees verder

17-06

Afgelopen donderdag 13 juni hebben wij op het Beleef en Beweeg festival van s' Heeren Loo een G-korfbal clinic mogen geven. Wij als trainers en begeleiders hebben genoten van de gezellige sfeer, maar ook van de enthousiastelingen die hebben deelgenomen aan de (beach-) korfbal clinic. Komende donderdag 20 juni van 19:00 tot 20:00 hebben we een proeftraining bij Unitas op het veld. Iedereen is welkom om te komen kijken of gezellig met ons mee te trainen. Mocht je mee willen trainen, dan graag aanmelden via deze pagina. Wij kijken er naar uit om jullie donderdag op het veld te zien, tot dan!

Trainers en begeleiders van het G-korfbalteam 


16-06

Beste leden en ouders,

Zoals bekend is onze afsluitingsdag op zaterdag 22 juni aanstaande. Voor deze dag zoeken wij nog veel vrijwilligers die willen helpen om van deze dag een geslaagde dag te maken. We zoeken enthousiastelingen die een handje willen helpen in de kantine. Of je nu goed bent in het bereiden van snacks, het schenken van drankjes of gewoon een vriendelijke glimlach wilt bieden aan onze gasten, dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken.
Enthousiastelingen mogen zich melden bij Nelleke (06-34194199). 
Mocht je je al aangemeld hebben, super fijn, wil je dan iemand in jouw omgeving enthousiast maken om dit samen met jouw te doen en dat hij/zij zich aanmeldt bij Nelleke?

Tijdens het familietoernooi is het assortiment in de kantine beperkter omdat iedereen gezellig aan het korfballen is. Hier is een overzicht van de beschikbare opties:
Broodjes:
-  Ham
-  Kaas
- Kipfilet

Wrap & Snacks:
- Roomkaas en kipfilet
- Frikandel (eventueel met broodje)
- Kroket (eventueel met broodje)
- Hamburger (eventueel met broodje)
- Kaassoufflé (eventueel met broodje)

Hopelijk is er voor iedereen iets lekkers bij! Veel plezier tijdens het toernooi!
We werken deze dag ook met munten. Munten kun je kopen bij de muntverkoop en daar kan je ook jouw vouchers voor de BBQ en het kinderbuffet afhalen. Zorg dat je de QRcode die je ontvangen hebt, bij de hand hebt. 
De keuken zal sluiten om 15.30 uur zodat we het kinderbuffet kunnen voorbereiden en eea klaar kunnen maken voor de BBQ. 

Samen maken we er een fantastische afsluiting van!
Alvast bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!
Met vriendelijke groet,
De kantinecommissie.


13-06

Er hebben 20 teams zich aangemeld, dus het moet een gezellige en sportieve dag worden. 
Alle deelnemende teams hebben een bevestigingsmail van ons gekregen, dus check het even goed. 

Programma 22 juni:

 • 10:00 Aanmelden van de teams bij wedstrijdtafel (inclusief contant betaling inschrijfgeld van €12,50)
 • 10:30 Start eerste wedstrijden
 • 15:30 Kampioenenparade
 • 16:15 Finale 
 • 17:00 Start BBQ door de selectie (Geef je nog snel op ) 

Heb jij je nu niet aangemeld voor het familietoernooi, maar wil/kan je wel helpen? We hebben nog veel vrijwilligers nodig voor de bar/keuken. Samen zorgen we voor een leuke dag. Geef je op via Nelleke (06-34194199). 
Let op! Er is een beperkt aanbod aan eten te halen in de kantine. 

Ook zoeken we nog een omroeper voor tijdens het toernooi. Lijkt dit jou leuk en wil je je steentje bijdragen? Laat het weten aan Leah (06-37478830).

Lees de spelregels nog even door, train een paar keer en misschien ben jij wel de winnaar van het eerste (F)unitas Familietoernooi. Tot dan!


13-06

Zondag zal de EK voetbal wedstrijd Polen - Nederland uitgezonden worden in het clubhuis. De wedstrijd start om 15:00 , vanaf 14:50 bent u welkom in het clubhuis en zal barman Mike u voorzien van de drankjes. De keuken zal gesloten blijven.