Nieuws

29-06

Op allerlei manieren hebben we geprobeerd de onderstaande vacatures in te vullen. Dat is helaas niet gelukt. We merken dat veel leden en betrokken ouders ‘het te druk hebben’.

CVK Unitas/Perspectief is een korfbalvereniging waarbij veel mensen zich betrokken voelen. Dat is hard nodig om de vereniging goed te laten functioneren. Via dit bericht nogmaals een dringende oproep aan de oudere jeugdleden, de senioren en ouders om je steentje bij te dragen aan een mooi nieuw seizoen na de vakantieperiode.


Lees verder

26-06

Het team van 4x4 heeft afgelopen vrijdag hun laatste training gehad, uiteraard gevolgd door een gezellige 3e helft. 

Het afgelopen jaar heeft 4x4 op vrijdagavond 2 x per maand een trainingsavond gehad onder leiding van Frans of Kars. Plezier, ontmoeting en korfbal staan in die volgorde op het prgramma. Lijkt het je nu ook leuk om in het nieuwe seizoen aan te sluiten meld je je dan aan bij Kars Pos (06-12995160). 


26-06

Seizoen 2021-2022 is alweer ten einde en daarmee blikken we vooruit naar volgend seizoen. Een hoogtepunt is dat ons vlaggenschip in de Korfbal League zal spelen! Hoe geweldig en onvoorstelbaar is dat! Daardoor komen we echter ook voor een aantal uitdagingen te staan waaronder het vinden van extra vrijwilligers. Hieronder zie je een overzicht van de vrijwilligersfuncties waar we op dit moment nog iemand voor zoeken. Zit er iets bij wat je leuk lijkt, meld je dan bij Margreet Bakkenes (tel. 06-26326655 of info@ckvunitas.nl).


Lees verder

24-06

Zaterdag 18 juni stond voor een groot aantal Unitassers al dik gestreept in de agenda, afsluitingsdag!
Maar wat is er nou mooier dan kampioen te worden óp afsluitingsdag om vervolgens als kersverse kampioen mee te doen aan de kampioenenparade! Zowel de F1 als de F2 wisten zich tot de eerste kampioenen te kronen door een gelijkspel en een mooie overwinning! Onze midweek wist op woensdag in een spannende pot bij Hellas met 9-10 te winnen en is daardoor ook kampioen worden geworden! Het 6e had vanwege het mooie weer vrijaf gekregen en wist zelfs kampioen te worden zonder te spelen.. ook een prestatie!


Lees verder

23-06

Houden jullie er rekening mee dat de contributie over Q2 2022 aanstaande maandag geïnd zal worden.

Periode

Omschrijving

Datum

apr/mei/jun

Q2 2022

27-06-2022

 

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de inning van de contributie neem dan gerust contact met ons op via de mail via penningmeester@ckvunitas.nl

Graag onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Met vriendelijke groet,

Frank Wever

Penningmeester


22-06

Voorwie het zaterdag niet gezien of gehoord heeft, er is een leuke afscheids film gemaakt door Margreet voor het afscheids van selectie spelers Chantal, Ieneke  en Marleen. Oud teamgenoten en coaches vertellen hun herinneringen aan de dames.

Kijk hem snel op YouTube


22-06

Zaterdag 18 juni 2022, de dag dat Unitas/Perspectief 1 een historische dubbel binnen kan slepen. Na de promotie naar de Korfbal League in de zaal (dit klinkt nog steeds alsof het niet echt gebeurd is), was het de taak om op het veld ook het kampioenschap te behalen en te promoveren naar de Hoofdklasse. Het tweede helft veldseizoen hadden we na een klein gelukje (Nieuwerkerk liet één extra puntje liggen) een marge van 3 punten, die Nieuwerkerk een paar weken geleden eigenhandig terugbracht naar één punt. Deze zaterdag bleek hoe belangrijk dat ene extra puntje is geweest.


Lees verder

21-06

[HARDERWIJK] Tijdens de afsluitingsdag bij Unitas was er veel reuring op sportpark Het Slingerbos met onder meer de halve finales NK C- en B-jeugd, huldiging van kampioenen, barbecue, slotfeest ‘Proud to be goud’ en de ondertekening van twee sponsorcontracten, waarmee voor de club een goede financiële basis voor de toekomst is gelegd. Sponsoren ondersteunen de ambitie van de club met opgewaardeerde contracten.


Lees verder

20-06

Dit wordt het nieuwe shirt vanaf het volgende seizoen. Achter de schermen zijn wij druk bezig om voor de hele club dit nieuwe shirt aan te schaffen. Wij hopen er vanaf september in te spelen, maar kunnen dit nog niet beloven! We doen meer dan ons best!

De kledingcommissie


19-06

Wat hebben we gisteren weer kunnen genieten van onze mooie club. De hele dag stond in het teken van de afsluiting van het geweldige seizoen. Daarnaast waren we ook nog eens gastheer voor de ½ finales van de B en C jeugd. Lovende opmerkingen naar ons adres vanuit de bond en de clubs. Niels dank voor het regelen en in goede banen leiden van dit geheel.

Op het park was het een drukte van jewelste, de voorbereidingen begonnen al op donderdag toen de grasmaaiploeg ervoor zorgde dat de grasmat er weer pico bello bij lag. Op vrijdag avond werd de aankleding van het park en de kantine onder handen genomen (wat lag het er gaaf bij!!). De facility groep was al de gehele dag in de weer om hand en spant diensten te verlenen. Zaterdagmorgen om 0730 opende Caro het park en om 0815 werden de eerste mensen voorzien van een bak koffie. De kantine commissie heeft zich weer van zijn beste kant laten zien, man man wat een toppers lopen daar in de keuken en achter de bar, in dit geval dubbele bezetting op bar, buitenbar en muntverkoop.

Funitas speelde weer een belangrijke rol door vele activiteiten te regelen op het park met als hoogtepunt toch wel de feestavond met een goud randje. Heerlijk feestje waarbij we hebben laten zien waar de  meer dan korfbal alleen slogan vandaan komt. DJ Niels zorgde de gehele dag voor feestelijk muziek (gaaf!!). De BBQ en de pizza sessie bij de kinderen was een schot in de roos, sponsor Beert Karssen bedankt voor de geweldige verzorging van de BBQ!

Hoogtepunt toch wel de kampioenen parade, terug van weggeweest maar wat een feest, het leek wel of elk team kampioen is geworden dit jaar. Mirjam en de selectie maakte er een waar feestje van…….

Daarnaast iedereen bedank die iets heeft gedaan op deze dag, vele handen maken licht werk ook dat bleek maar weer gisteren

We hebben ook nog een paar belangrijke sponsorcontracten kunnen tekenen waarbij ook voor de komende jaren Unitas verzekert is van een belangrijke financiële pijler.

Al met al een topdag als afsluiting van een top seizoen. We hebben nog een paar zaken in de agenda’s staan, er lopen nog wat activiteiten door in de vakantie maar voor nu GENIET enorm van de aankomende vakantie periode. Stiekem gaan we jullie nu al missen, maar tot mid augustus bij de voorbereidingen van het nieuwe seizoen!

 

Het Bestuur


17-06

Het beloofd een hele warme dag te worden morgen! Daarom willen we het volgende vragen van een ieder:

  • Scheidsrechters graag extra drinkpauzes inplannen
  • Trainers/begeleiders van de teams er op toezien dat er voldoende gedronken wordt en spelers/speelsters niet te lang in de zon blijven staan
  • Ouders voldoende drinken meegeven en kinderen insmeren

Het wordt een prachtige dag met een vol programma, waarbij we hopen het kampioenschap te kunnen vieren met ons vlaggenschip!

Allen bedankt voor de medewerking! 

Het bestuur


17-06

Na een afwezigheid van twee jaar is de afsluitingsdag van het seizoen weer terug. Na twee vervelende jaren van corona willen wij als Unitas zijnde dit jaar de afsluitingsdag dan ook graag weer vieren met zijn allen om een fantastisch seizoen te beëindigen.
Er is de hele dag een heleboel te beleven op het inmiddels o zo mooie sportpark. Naast het gebruikelijke programma wat om 09:00 uur begint en zal eindigen met Unitas/Perspectief 2 & 1 om 14:00 uur en 15:30 uur valt er op deze dag nog veel meer te beleven.


Lees verder

13-06

Voorafgaand aan de wedstrijd wisten we het. Nog twee finales te gaan. Niks was minder waar want het was een hele spannende finale afgelopen zaterdag.

Om 14 uur klonk het startsignaal van BEP 2 tegen Unitas/Perspectief 2, die wedstrijd werd keurig gewonnen door Unitas met 14-19. Hier was al te zien dat het flink aan het waaien was. De wind kwam met harde vlagen over het veld en dit zorgde ervoor dat ons spel wat beperkt werd aangezien tegen de wind inschieten (over het algemeen) niet echt voor een hoog rendement ging zorgen.


Lees verder

12-06

Wat was het afgelopen zaterdag weer een zonnig feestje!
De dag begon met spannende wedstrijden van onze E1 en E3 die zij allebei wisten te winnen.
Zowel de E1 als E3  zijn hierdoor kampioen geworden. De E2 speelde uit en ook deze toppers wisten hun wedstrijd te winnen, dit team wist zelfs 22 doelpunten te maken in één wedstrijd! Na afloop en bij terugkomst werden de spelers even in het zonnetje gezet!


Lees verder

08-06

Woensdagavond 8 juni waren de ouders van onze f-spelers uitgenodigd om mee te doen met de laatste training van dit seizoen. Ondanks een hele hoop regen was de opkomst groot.
We hebben veel lachende gezichten en fanatisme gezien! En natuurlijk was beer, mug, zalm het hoogtepunt van de avond!

 

Ook een keer mee trainen? Dit kan. meld je aan voor een proeftraining