Unitas bouwt

40000
36000

meer over Unitas Bouwt

Nieuws

17-10

Zoals aangekondig zal op woensdag 30 oktober 2019 de algemene ledenvergadering van onze vereniging. Hiervoor zijn alle Unitasleden vanaf 15 jaar en ouders van jeugdleden van harte uitgenodigd. De vergadering start om 20:00 in het clubgebouw.

De uitnodiging (en agenda) staat online. Hierin is ook een link te vinden naar de notulen van de vorige algemene vergadering en het jaarverslag 2018/2019.


ny pizza banner
16-10

Update: Rabobank Clubsupport levert 884,- euro op! Bedankt voor het stemmen!

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! Leden van de Rabobank kunnen gratis stemmen op een favoriete vereniging! Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Ook deze actie gaat weer geheel naar onze nieuwbouw! Stemmen op CKV Unitas/Perspectief kan vanaf nu! Help jij ons aan een nieuwe accommodatie? Breng nu je stem uit!  Stemmen kan vanaf heden tot 11 oktober. Stemmen kan op: https://www.rabo-clubsupport.nl/randmeren/stemmen


13-10

Na een regenachtige trainingsweek kwam Velocitas uit Leiderdorp naar Harderwijk om een potje korfbal te spelen. Toen om half 4 het fluitsignaal ging stonden er 16 spelers


Lees verder

10-10

Update : Het einde van de Grote Club Actie komt al weer dichterbij. Alle jeugdteams hebben een aantal weken terug een brief ontvangen met bijbehorende verkoopboekjes. Deze zouden wij graag weer retour willen ontvangen. De totale opbrengst gaat naar de bouw en daar heeft de vereniging het nog hard voor nodig!  Zou je dit bericht kunnen delen in jouw teamapp? De boekjes kunnen worden ingeleverd in de Grote Club Actie doos in de kantine. Ga je dit niet redden of redt een speler of speelster het niet? Dan kan je de boekjes altijd nog bij door de brievenbus doen bij Matessa Berger of Jesse de Ruigh: Stortemelk 73 & Plantage 2A Harderwijk. Alvast bedankt & alle kleine beetjes helpen! 

Gr Jesse de Ruigh & Matessa Berger

Ook dit jaar doet Unitas/Perspectief weer mee met de Grote Club Actie! De aanstaande nieuwbouw staat nu echt te beginnen, de vergunning is inmiddels verleend. We hebben al een ontzettend groot bedrag bij elkaar gespaard, maar we missen nog een bedrag… voor het laatste stukje hebben we echt iedereen zijn hulp SUPER hard nodig! Op naar een nieuwe accommodatie…


Lees verder

08-10

Afgelopen weekend is de koploper op bezoek geweest. De jonge ploeg uit Nieuwerker heeft vorig jaar laten zien dat ze eigenlijk een klasse te laag spelen. In de zaal werden ze vierde na een veel belovend begin. Ook dit jaar op het veld gaat het tot nu toe voorspoedig, waar ze alle wedstrijden winnen en zelfs per wedstrijd niet meer dan 10 goals hoeven te incasseren.


Lees verder

ny pizza banner
03-10

Een kleine herinnering aan allen: 

Zodra de laatste training klaar is graag direct de lichtmasten uitzetten. Mocht je nog wat te bespreken hebben, doe dat dan svp in de kantine, zodat de lichtmasten niet onnodig lang aan staan. De lichtmasten zijn nog niet goed afgesteld waardoor de direct omwonenden hier erg veel last van hebben doordat ze recht de woonkamer in schijnen.

Alvast dank voor de hulp in deze. 

Namens Stichting Sportpark Slingerbos.
Mark van de Greijn

 


02-10

Tijdens de komenden ledenvergadering op 30 oktober zullen twee bestuursleden aftreden (Marc Houtman en Cristien Jonkhout). Vanuit het bestuur worden twee nieuwe kandidaat bestuursleden aangedragen. Dit zijn Margreet Bakkenes en Niels van der Beek. Voor wie ze niet kennen, stellen ze zich hieronder nog even voor.

Vanuit de leden van onze vereniging kunnen ook kandidaten worden voorgedragen als bestuurslid. Wanneer dit het geval is, zal er tijdens de ledenvergadering een verkiezing worden gehouden en uiteindelijk bepaalt de ledenvergadering wie de nieuwe bestuursleden gaan worden. Deze tegenkandidaat dient zelf in de stemmen met de kandidaatstelling en de kandidaatstelling moet worden ondersteund door tenminste 3 leden. 


Lees verder

01-10

Mogen we gebruik maken van jouw social media? Deel dan dit berichtje / bijgaande folder, want as. zaterdag starten de Kangoeroes van Unitas weer! Of mocht je iemand weten die belangstelling heeft: geef de informatie door!


01-10

Leuk nieuwtje! Unitas-speelster Annelie de Korte (Unitas A1), doet mee aan de voorselectie voor TeamNL Oranje U17. Heel veel succes, Annelie!

TeamNL is hét sportteam dat Nederland vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Winnen doen we samen.


ny pizza banner
30-09

Hoi spelers (en ouders) van de Unitas-jeugd,
We merken dat er dit seizoen best vaak afzeggingen zijn voor wedstrijden. En dat is heel erg jammer voor je teamgenoten; ze rekenen namelijk op jou!

Daarom deze oproep: jij bent onderdeel van jouw team, je team rekent op jou: meld je daarom niet af voor een wedstrijd als dat niet echt nodig is.

Alvast bedankt voor je medewerking,

De Jeugd Technische Commissie.


29-09

Unitas/Perspectief mocht aantreden tegen Ovvo in Maarsen. Dankzij de goede verdedigende druk van beide ploegen en de harde wind was het geen doelpuntrijke wedstrijd. Pas na 4 minuten viel het eerste doelpunt voor Unitas van Mike van Boven. Deze voorsprong bouwde zich uit tot 0-3 door o.a. een lastig af te maken doorloopbal van Sabine. Helaas kon deze voorsprong niet vastgehouden worden, omdat de kansen te dichtbij werden weggegeven (5-5). De laatste seconden voor rust scoorde Ovvo nog een knap afstandsschot, wat de ruststand op 6-5 bracht.


Lees verder

26-09

Vanavond gaat het vernieuwde blessurespreekuur niet door. tot dinsdag :)


25-09

Vanochtend tijdens een rondje op het veld troffen we onder andere onderstaande dingen aan. Helaas lijkt het lastig om fatsoenlijk met ons nieuwe veld en materiaal om te gaan.

Graag vragen we jullie hulp om elkaar aan te spreken en te helpen om de boel netjes te houden:
- De metalen voeten moeten in de houders buiten de hekken.
- Laat geen spullen achter in de dug out of velden (in dit voorbeeld bidons, paraplu's en vorken) als je klaar bent met trainen.
- Ga je als laatste van het veld, doe het hek dan dicht.

 

 


ny pizza banner
24-09

Ook tijdens dit seizoen zal Jeroen Dirksen van De Berekuyl weer de wekelijkse blessurespreekuren verzorgen. Echter zal het blessurespreekuur dit seizoen worden uitgebreid........


Lees verder

23-09

Zaterdagochtend 21 september 2019 ging voor iedereen de wekker weer .. YES het is weer zaterdag, de leukste dag van de week; MATCHDAY! 
Ondanks dat de temperatuur afgelopen week afnam en de lange mouwen shirts tevoorschijn kwamen, was het een zonnige dag. Zowel Unitas 1 als 2 namen het op tegen GKV/Enomics. Het tweede wist na een zenuwslopende fase de punten mee naar huis te nemen. 


Lees verder