Nieuws

20-09

Waarschijnlijk heb je vorig seizoen het reclamebord al zien hangen op het hoofdveld van onze accommodatie. Sinds afgelopen seizoen is Garage Mastenbroek sponsor geworden. Jeroen en Vera Kroon zijn eigenaar van de garage en zijn via Erik Schuiling in contact gekomen met Unitas. Jeroen: "We hadden een feestje van Erik bij Unitas en zagen dat er op het hoofdveld nog geen sponsorbord van een garage hing, dus toen hebben we contact opgenomen met de sponsorcommissie."


Lees verder

20-09

Op een zonnige dag in Gorredijk vond de korfbalwedstrijd plaats tussen LDODK 3 en Unitas 2. Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat Unitas de overhand had in deze wedstrijd. Het beloofde geen spannende wedstrijd te worden.

Unitas begon sterk aan de wedstrijd en wist al snel de korf te vinden. Voornamelijk verdedigend zat het ook goed in elkaar bij Unitas, waardoor LDODK moeilijk tot scoren kwam. De rust werd bereikt met een comfortabele 1-8 voorsprong voor Unitas.


Lees verder

19-09

Zaterdag 16 september stond voor Unitas de eerste uitwedstrijd van het seizoen 2023/2024 op het programma. Qua afstand een prettige tegenstander, want het is even geleden dat er in de competitie op deze afstand uitwedstrijden gespeeld konden worden. Dit betekent echter niet dat Spirit een mindere tegenstander is, het is een vereniging die de laatste jaren snel naam voor zichzelf aan het maken is. Bij aankomst was er dan ook een prachtig complex te zien in Voorthuizen. De Harderwijkers hadden de eerste wedstrijd gewonnen van Dos (W) 1 en de Voorthuizenaren hadden een zware kluif gehad en verloren van Dos ’46 1 in Nijeveen.


Lees verder

19-09

UPDATE2:
Goed nieuws! Vanwege de fijne medewerking van VVH hebben wij dinsdag 26 september toch Sypel I tot onze beschikking. Dit betekent dat er dus veel meer mensen kunnen komen om te genieten van de oefenwedstrijd van ons vlaggenschip tegen Team NL. Heb je nog geen kaartje, koop die dan via deze link. De wedstrijd begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur). Zien we jullie dan? 
VVH... bedankt namens de leden en supporters van Unitas/Perspectief!


UPDATE1: Mocht de tribune vol zijn, dan kan je natuurlijk de wedstrijd via de livestream, in sportcafe de Sypel kijken .

Dinsdag 26 september speelt Unitas / Perspectief een oefenwedstrijd tegen TeamNL korfbal.  Wil je erbij zijn? koop dan snel je tickets via : https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/unitas-1-team-nl-26-september-om-19-30-uur  . Kan je er niet bij zijn? geen probleem.  Via ons Youtube kanaal zenden we een livestream uit. 


14-09

Zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd in de reserve ereklasse voor Unitas/Perspectief 2 op het programma. De tegenstander was AVO die de tocht vanuit Assen heeft gemaakt. Unitas/Perspectief 2 heeft voor het officiële seizoen begon oefenwedstrijden gespeeld tegen; DVO, Wageningen en TOP. In deze wedstrijden werd goed weerstand geboden en we gingen daarom ook met vertrouwen de wedstrijd in.

 


Lees verder

14-09

Wat is er nou leuker dan gezellig een potje te korfballen?
Wij zijn voor onze seniorenteams dringend op zoek naar een paar extra mannen, die onze teams kunnen versterken! Dus ben jij tussen (ongeveer) de 18 en 45 jaar oud? Heb jij in het verleden wel eens gekorfbald en lijkt het jou leuk om deze fantastische sport weer in onze gezellige vereniging recreatief op te pakken? Meld je dan snel bij ons aan en dan kijken we of we voor jou een plekje kunnen vinden in een leuk team!


Neem contact op via tc@ckvunitas.nl


11-09

Unitas is het seizoen in de nieuwe ereklasse begonnen met winst op DOS Westbroek: 22-11. Zo zetten de Harderwijkse korfballers meteen een concurrent voor een plek bij de bovenste twee en plaatsing voor de kampioenspoule op afstand. ( Bron de Stentor )


Lees verder

11-09

23 september en 7 oktober is het tijd voor de jaarlijkse teamfoto’s. Ook zullen er individuele spelerfoto’s gemaakt om in de KNKV app te plaatsen. Door de strakke planning is het helaas niet mogelijk om te ruilen. Alle teams zijn voor hun wedstrijd ingepland, om ervoor te zorgen dat (bijna) iedereen erbij kan zijn! Wil je zien wanneer jouw team aan de beurt is? lees dan snel verder


Lees verder

08-09

Afgelopen zaterdag hebben we HEAU als Diamant-sponsor mogen verwelkomen! HEAU is het bedrijf van Sicco Postma. Sicco is al jaren verbonden aan onze vereniging als trainer, sponsor, commentator bij de livestream en veel andere taken. Hij heeft nu dus de stap gemaakt naar Diamant-sponsor. De Diamant-sponsors koppelen we aan de wedstrijdoutfit van de selectie en daarom is HEAU sinds kort zichtbaar op de broekjes en rokjes van de selectie.

HEAU is een bedrijf wat werkt in de gevelafwerking en montage, zo zijn ook de aluminium ramen en deuren van onze accommodatie door HEAU gemonteerd!

Afgelopen zaterdag hebben we het contract getekend op een mooie avond samen met de selectie onder het genot van een hapje en drankje. Op de foto zijn Sicco en Iza namens HEAU, Lara namens de selectie en Tjardo en Jan vanuit de sponsorcommissie te zien.

Sicco bedankt namens de vereniging!