Nieuws

18-08

[UPDATE] We hebben inmiddels diverse aanmeldingen binnen waarvoor grote dank. We zoeken echter nog een paar handjes. Ook ouders van jeugdleden, u kunt ook zeker helpen :)

Seizoen 2021-2022 is alweer ten einde en daarmee blikken we vooruit naar volgend seizoen. Een hoogtepunt is dat ons vlaggenschip in de Korfbal League zal spelen! Hoe geweldig en onvoorstelbaar is dat! Daardoor komen we echter ook voor een aantal uitdagingen te staan waaronder het vinden van extra vrijwilligers. Hieronder zie je een overzicht van de vrijwilligersfuncties waar we op dit moment nog iemand voor zoeken. Zit er iets bij wat je leuk lijkt, meld je dan bij Margreet Bakkenes (tel. 06-26326655 of info@ckvunitas.nl).


Lees verder

17-08

Het seizoen is voor een aantal teams al gestart en de jeugd begint volgende week met het nieuwe korfbaljaar!
De commissie Jeugdbeleid heeft voor de meeste teams trainers kunnen vinden, iets waar wij zeker trots op mogen zijn.
Onze vereniging is hier enorm afhankelijk van. Elk team verdiend toch een trainer?!

Voor onderstaande teams missen wij nog een aantal trainers. Gelukkig zijn de eerste twee weken reeds ingevuld zodat deze teams wel kunnen trainen.

 • Trainers voor de C5
 • 1 trainer naast Niels van der Beek op de C1
 • 1 trainer naast Ronald Lekkerkerker op de C4

Wil jij deze teams een mooi seizoen bezorgen? Stuur dan een bericht naar: jtc@ckvunitas.nl


17-08

Maandag 22 Augustus van 19:00 tot 20:00 in het materialenhok is het weer tijd om de ballensleutels van de kluisjes uit te delen.
Tijdens dit uur zie ik graag elke trainer van elk team verschijnen om de sleutel(s) in ontvangst te nemen en een formulier van overhandiging te tekenen.
Dit seizoen worden de sleutels bij overgang van veld naar zaal weer ingenomen dan weten jullie dit ook alvast.
Ben je om een bijzondere reden niet in de gelegenheid om dit maandag te doen kunnen we kijken naar een andere optie, dit verneem ik dan graag.

Dit jaar sluit Kars aan bij de marerialencommissie. Super dat je komt ondersteunen Kars!
We zijn te bereiken op 06-46393341(Maarten) en 06-12995160 (Kars)


16-08

Update per 15 augustus:
Hierbij het schema. Weten in welk team je zit? de indeling staat hier

De trainingen starten in de week van 22 augustus


22-07

Wij zijn voor komend seizoen op zoek naar een Trainer/Coach voor de Senioren 4. Wil jij een steentje bijdragen aan onze mooie club en vind jij het leuk om trainen te geven en te coachen op 2de klasse niveau? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen
In deze rol ben je verantwoordelijk als Trainer/Coach voor het 4de, waarbij er samen wordt getraind met het 3de. Het 3de heeft op dit moment in Jan Kok & Jan de Boer twee Trainer/Coaches die op dit moment gezamenlijk de training verzorgen. In praktijk is het de bedoeling dat het 3de en 4de het eerste deel van de training gezamenlijk trainen. Daarna zal men uit elkaar gaan voor eigen de wedstrijdvoorbereiding, maar kan er ook nog steeds partij worden gespeeld tussen het 3de en het 4de. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coaching van het 4de op zaterdag (Zo ver dat mogelijk is). Ben je zelf ook nog actief als speler maar lijkt het je wel leuk om het op te pakken? Dan is dat uiteraard ook een mogelijkheid. Het is geen vereiste om er elke zaterdag er zijn, hoewel de spelers de Coach er uiteraard wel graag bij hebben:) 
 


Lees verder

22-07

Wij zijn op zoek naar iemand die onze technische commissie komt versterken in de rol van contactpersoon voor de seniorenteams 3 tot en met 6. Wil jij een steentje bijdragen aan onze mooie club en ben jij een mensen mens? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen
Als contactpersoon ben je het eerste aanspreekpunt voor de aangewezen teams rond technische zaken. Dit contact loopt bij de teams met een trainer via de trainer of anders via het aanspreekpunt van het team. Je hoeft zelf geen jarenlange achtergrond als korfballer te hebben, want een frisse blik kan juist helpen! Het hoofddoel is om contact te onderhouden met de teams over wat er speelt binnen een team en waar er behoefte aan is door o.a. halfjaarlijkse evaluaties met trainers. Indien een team ergens vragen over heeft of ergens niet uitkomt, sluit jij de benodigde acties kort met de verantwoordelijke mensen of pak je het op met de andere mensen uit de TC. Je bent dus vooral actief als relatiebeheerder.


Lees verder

12-07

TADAAAAAA! Naast het nieuwe wedstrijdshirt, nu ook het nieuwe inschietshirt!  Meer info over deze actie volgt in augustus. 
De nieuwe trainingspakken worden later bekend gemaakt! 
#mutasportswear


08-07

Toelichting bij de teamindeling

 • De indeling geldt voor (het eerste deel van) de veldcompetitie. Er kunnen voor het zaalseizoen wijzigingen in de teamindeling plaats vinden.
 • De A1/2 heeft na de zomer nog een selectieperiode wat betekent dat de spelers die afvallen in de A3 komen.
 • De F-jeugd indeling wordt pas na de zomervakantie bekend gemaakt, zoals elk jaar. Wel zijn de trainers al bekend namelijk Lois Reijerse, Michelle Kleen voor de F1 Lindsey Hendrickx en Amy Fasen trainen samen de F2. De Coördinerende trainers voor de F zijn Rosalie van de Hoorn en Lianne Kerkvliet.
 • De kangoeroes worden getraind door Liselotte van de Bij en Annemieke van Laar.
 • In het nieuwe seizoen wordt het nieuwe jeugdbeleid uitgebreid naar de D categorie. Dit betekent dus dat we het jeugdbeleid hebben doorgevoerd in de F, E en D teams. Hiervoor zijn we nog wel op zoek naar coördinerende trainers, 2 voor de E-jeugd en 1 naast Gerrit Bruinink op de D-Jeugd. Heb je hier interesse in neem gerust contact op met Gerrit Bruinink 06-50652914 of stuur een mail aan jtc@ckvunitas.nl

 

Mededelingen nieuwe seizoen

 • De A1/A2 starten na de zomervakantie met trainen op 13 augustus.
 • Alle andere teams starten met trainen in de week van 22 augustus. Het trainingsschema staat hier.
 • Het programma voor de oefenwedstrijden is klaar en staat ook al gemeld op de site.

 

Gezocht:

 • Trainers voor de C5
 • 1 trainer naast Niels van der Beek op de C1
 • 1 trainer naast Ronald Lekkerkerker op de C4
 • Coördinerend trainers E-jeugd
 • Coördinerend trainer naast Gerrit Bruinink op de D-Jeugd

Als er vragen zijn of er aanmeldingen zijn voor trainers!! kunnen jullie altijd mailen naar jtc@unitas.nl.

Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie en we hopen jullie na de zomervakantie weer terug te zien op ons mooie sportpark.
Met vriendelijke groet, JTC

Download de Teamindeling


06-07

Afgelopen seizoen zijn er weer diverse voorwerpen gevonden. Deze zijn op een rij gezet, indien je je voorwerp terug wilt hebben dan graag contact opnemen met

Jinske 06 53419088. Indien er geen reactie wordt gegeven dan zal op 01 september de overgebleven stukken naar een goed doel gaan.

Zie hieronder de foto's:


Lees verder

05-07

Met ingang van komend seizoen zal Chantal Verboom-Smink (27) toetreden tot de staf van onze selectie. Chantal zal de rol van teambegeleidster gaan vervullen bij Unitas/Perspectief 2. Zij neemt de rol in de begeleidersstaf over van Monique Kofflard. Monique, nogmaals hartelijk voor al je inzet en betrokkenheid!

Waar veel mensen Chantal vast en zeker wel eens hebben gezien, op of langs de velden, zullen er ook mensen zijn die geen idee hebben wie Chantal is. Daarom stelt zij zich graag even voor:


Lees verder

29-06

Op allerlei manieren hebben we geprobeerd de onderstaande vacatures in te vullen. Dat is helaas niet gelukt. We merken dat veel leden en betrokken ouders ‘het te druk hebben’.

CVK Unitas/Perspectief is een korfbalvereniging waarbij veel mensen zich betrokken voelen. Dat is hard nodig om de vereniging goed te laten functioneren. Via dit bericht nogmaals een dringende oproep aan de oudere jeugdleden, de senioren en ouders om je steentje bij te dragen aan een mooi nieuw seizoen na de vakantieperiode.


Lees verder

26-06

Het team van 4x4 heeft afgelopen vrijdag hun laatste training gehad, uiteraard gevolgd door een gezellige 3e helft. 

Het afgelopen jaar heeft 4x4 op vrijdagavond 2 x per maand een trainingsavond gehad onder leiding van Frans of Kars. Plezier, ontmoeting en korfbal staan in die volgorde op het prgramma. Lijkt het je nu ook leuk om in het nieuwe seizoen aan te sluiten meld je je dan aan bij Kars Pos (06-12995160). 


24-06

Zaterdag 18 juni stond voor een groot aantal Unitassers al dik gestreept in de agenda, afsluitingsdag!
Maar wat is er nou mooier dan kampioen te worden óp afsluitingsdag om vervolgens als kersverse kampioen mee te doen aan de kampioenenparade! Zowel de F1 als de F2 wisten zich tot de eerste kampioenen te kronen door een gelijkspel en een mooie overwinning! Onze midweek wist op woensdag in een spannende pot bij Hellas met 9-10 te winnen en is daardoor ook kampioen worden geworden! Het 6e had vanwege het mooie weer vrijaf gekregen en wist zelfs kampioen te worden zonder te spelen.. ook een prestatie!


Lees verder

23-06

Houden jullie er rekening mee dat de contributie over Q2 2022 aanstaande maandag geïnd zal worden.

Periode

Omschrijving

Datum

apr/mei/jun

Q2 2022

27-06-2022

 

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de inning van de contributie neem dan gerust contact met ons op via de mail via penningmeester@ckvunitas.nl

Graag onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Met vriendelijke groet,

Frank Wever

Penningmeester


22-06

Voorwie het zaterdag niet gezien of gehoord heeft, er is een leuke afscheids film gemaakt door Margreet voor het afscheids van selectie spelers Chantal, Ieneke  en Marleen. Oud teamgenoten en coaches vertellen hun herinneringen aan de dames.

Kijk hem snel op YouTube