Unitas bouwt

40000
36000

meer over Unitas Bouwt

Nieuws

18-08

Hoi allemaal, hopelijk hebben jullie een leuke vakantie gehad en hebben jullie weer helemaal zin in het nieuwe korfbalseizoen! En lees snel verder als je alvast meer wilt weten...

/bestanden/bestanden/Korfbalseizoen%20JEUGD%202019%202020%20gaat%20bijna%20van%20start%281%29.pdf


ny pizza banner
16-08

De geplande oefenwedstrijden zijn te vinden bij "programma", hier staan de al geplande oefenwedstrijden. Op zaterdag 31 augustus is er een leuk oefentoernooi tussen de C1, C2, D1 en D2 teams van LDODK, Groen-Geel, De Meeuwen en Unitas. Deze zal beginnen om 10.30 uur en eindigen rond 14.30 uur.

Oefenwedstrijden worden door de trainers zelf geregeld en er kan bij Niels van der Beek worden geïnformeerd of er ruimte op het veld is.


11-08

Donderdag 29 augustus is het weer zo ver; @Onlykorfbal komt weer langs met een toffe verzameling veldschoenen. Je kan gelijk passen en zitten ze prima neem je ze gelijk mee. Das toch een mooi begin van het seizoen ???  
Ergens tussen 18:15 en 18:30 zijn de mannen er. Pinnen is ook gewoon mogelijk. 

Tot de 29ste


07-08

Donderdagavond is het clubhuis weer geopend! Wilje dus weer even wat aan je conditie of schot doen wees welkom! Wil je gewoon bijkletsen hoe je vakantie was? Wees welkom! Gewoon dom wat drinken? Ook dan wees welkom


27-07

Update: er is nog een halve pagina beschikbaar! Iets voor uw bedrijf? Stuur een mail naar: sponsoring@ckvunitas.nl

De presentatiegids voor het seizoen 2019-2020 komt in september weer uit!
In deze gids wordt de vereniging gepresenteerd en leest u de laatste ontwikkelingen bij onze mooie vereniging.

Er zijn al flink wat advertenties verkocht, maar er is nog enige ruimte beschikbaar:
- 1 pagina (evt op de delen in een halve of een kwart advertentie
- 1/4 pagina

Is dit eventueel iets voor uw bedrijf?  Leuk!
Laat het ons weten en contact de sponsorcommissie voor de mogelijkheden:
Sponsoring@ckvunitas.nl

 


ny pizza banner
26-07

Beste ouders,

Zojuist hebben alle ouders van kinderen tot en met de B-jeugd een mail ontvangen met daarin het verzoek om vrijwilligersvoorkeuren door te geven voor het seizoen najaar 2019. Wij willen jullie graag vriendelijk verzoeken de mail goed te lezen en de voorkeur door te geven, zodat we ook komend jaar onze kantine weer schoon kunnen houden en de barbezetting kunnen rondkrijgen.

LET OP: NIET VAN ALLE OUDERS STAAT HET MAILADRES CORRECT IN ONS SYSTEEM. ATTENDEER ELKAAR EVEN OP DE MAIL EN HELP ELKAAR HERINNEREN.

Mocht je de mail niet hebben ontvangen, dan kun je deze onder de knop 'LEES VERDER' alsnog zien.

Bij voorbaat dank voor de medewerking!

De Vrijwilligerscommissie


Lees verder

20-07

De JTC is er even tussenuit i.v.m. de vakanties. We zijn vanaf 12 augustus weer bereikbaar via mail/telefoon.

Fijne zomer allemaal!


20-07

Wil je alvast weten wanneer je gaat trainen volgend seizoen? Kijk dan even hieronder in het schema.


Lees verder

20-07

We hebben nog een paar trainers nodig voor het nieuwe seizoen; twijfel niet, maar neem contact op met de JTC, via Lara Kreikamp: 06-42135537. We hebben nog 6 open plekken:

B4: 1x

E6: 1x

E7: 1x

E8: 2x

 


ny pizza banner
20-07

De teamindeling voor het nieuwe seizoen, mèt de namen van de trainers, vind je in onderstaand schema.


Lees verder

17-07

Goed nieuws, morgenavond ( donderdag) is het clubhuis geopend. Je kan dus gezellig een balletje komen schieten, aan je conditie werken, gezellig ouwehoeren of je sponsorkleding inleveren voor als je dat nog niet gedaan had! Tot morgen! 


08-07

Vanaf volgende week vrijdag (19 juli) start de zomervakantie ook voor de lagere scholen in Harderwijk. De meeste middelbare scholieren genieten dan al van hun vakantie en degene die examen hebben gedaan zijn er allang mee begonnen. Ook de activiteiten bij Unitas staan een paar weken op een laag pitje. Geen trainingen geen wedstrijden en dus echt vakantie!

Namens het bestuur wil ik iedereen een hele fijne zomervakantie wensen. Ik hoop dat iedereen even lekker kan uitrusten en vanaf eind augustus weer volle bak om een nieuw seizoen te gaan knallen.


28-06

Vrijdag 21 juni gingen 9 bedrijven- en vriendenteams de strijd met elkaar aan. Onze hoofdsponsor Perspectief ging er voor de vierde achtereenvolgende keer met de titel vandoor. Een waardevolle vermelding verdienen de andere teams die met veel enthousiasme, plezier en strijd deelnamen: De Berekuyl, Nedpack, Stadweiden & Co, MBM, Allinq, Knallen met die Ballen, Torenberg Troupers en de Incrediballs.

Na afloop van de wedstrijden werden alle teams door New York Pizza gehuldigd. Zij kregen voor het harde werken twee welverdiende pizza’s. Daarbij verdiende de winnaar van dit toernooi een goed gevulde goodie bag en uiteraard de enige echte Stratenkorfbal beker!

We bedanken alle deelnemers, vrijwilligers en uiteraard de sponsor van dit toernooi voor een zeer geslaagde avond. Graag tot volgend jaar!


ny pizza banner
25-06

Afgelopen zaterdag hebben we tijdens de afsluitingsdag alle kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd tijdens de kampioenenparade. Tijdens deze huldiging hebben alle kampioenen een medaille ontvangen met daar ingegraveerd seizoen 2018/2019. Helaas konden niet alle spelers daarbij aanwezig zijn maar alle spelers van de kampioenenteams hebben natuurlijk wel een medialle verdiend.

Je kunt je eigen medaille nog komen afhalen op de volgende twee momenten in/bij het clubhuis bij Jos Aikema:

  • dinsdag 25 juni van 18:30 - 20:00
  • donderdag 27 juni van 18:30 - 20:00

21-06

Vanavond wordt op het veld bij CKV Unitas/Perspectief de finale voor de reserve ereklasse gespeeld.
Om 20.30 uur begint de wedstrijd tussen LDODK/Rinsma Modeplein 2 tegen Blauw-Wit(A) 2.

Tegelijkertijd is ook het stratenkorfbaltoernooi, dus er zijn voldoende redenen om vanavond naar het veld te komen! Zien we jou daar ook?