Unitas bouwt

40000
31000

meer over Unitas Bouwt

Nieuws

20-08

Sinds 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Die stelt dat kinderen tot 16 jaar niet zelf mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. En dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van kinderen onder 16 in de sportlink app. Wie kan deze gegevens in app dan wel wijzigen? En hoe doe je dat nu?

Dit is te vinden op deze pagina van Sportlink


19-08

Via deze weg wil ik Jaco en Henk bedanken. Deze kanjers hebben jarenlang zorg hebben gedragen voor het materiaal van onze club! Zonder dat jullie het misschien in de gaten hebben komt hier altijd veel bij kijken. Zo worden er bij de overgang van veld naar zaal de ballen verdeeld over de sporthallen die we voor de trainingen gebruiken, wordt defect materiaal (palen/manden/voeten) hersteld en worden er, als dit nodig is, nieuwe ballen aangeschaft.
En zo zijn er achter de schermen nog meer zaken die door deze mannen zijn opgepakt en daarom enorm bedankt voor de inzet!! De taak van Jaco en Henk wordt overgenomen door Maarten en Ramon, fantastisch dat zij deze taak op zich nemen. Zij zullen zelf op de site zich verder voorstellen en de plannen voor komende tijd.

Hessel.


19-08

Na de lees verder vind je het wedstrijd programma voor de eerste helft van het veld seizoen. De autorijders en scheidsrechters worden zsm aan dit overzicht toegevoegd.

Er kunnen nog wel enkele kleine wijzigingen plaats vinden in het programma

 


Lees verder

19-08

Hieronder zien jullie het oefenprogramma voor de zomer van 2018. Bij de indeling staan ook de scheidsrechters gemeld. Kijk goed of je er bij staat!

Voorlopig oefenprogramma jeugd augustus 2018      
               
A1 25-aug Starttoernooi De Meeuwen      
  01-sep SKF A1-Unitas/Perspectief A1 12.30 uur    
A2 25-aug Starttoernooi De Meeuwen      
  01-sep            
A3 01-sep            
B1 25-aug Starttoernooi De Meeuwen      
  01-sep OVVO B1-Unitas/Perspectief B1 10.15 uur    
B2 25-aug Starttoernooi De Meeuwen      
  01-sep OVVO B2-Unitas/Perspectief B2 12.00 uur    
B3 01-sep Unitas/Perspectief B3-DVO B3 13.00 uur Kilian Bakker
C1 01-sep Unitas/Perspectief C1-Wageningen C1 12.30 uur Bjarne de Jong
C2 01-sep Unitas/Perspectief C2-DVO C2 12.00 uur Danielle vd Glind
C3 01-sep Unitas/Perspectief C3-DVO C3 12.00 uur Brian Bakker
C4 01-sep Unitas/Perspectief C4-DVO C4 11.00 uur Heike Jan Musch
D1 01-sep Unitas/Perspectief D1-Wageningen D1 12.30 uur Jesse de Ruigh
D2 01-sep Unitas/Perspectief D2-DVO D2 11.00 uur Dominique de Vogel
D3 01-sep Unitas/Perspectief D3-DVO D3 10.00 uur Floor Munnik
D4 01-sep Unitas/Perspectief D4-DVO D4 10.00 uur Mirja Kok  
E1 01-sep Unitas/Perspectief E1-DVO E1 11.30 uur Maike vd Berg
E2 01-sep Unitas/Perspectief E2-DVO E2 11.30 uur Matte Lipke  
E3 01-sep Unitas/Perspectief E3-DVO E3 10.30 uur Jesse Roozeboom
E4 01-sep Unitas/Perspectief E4-DVO E4 10.30 uur Mark de Vogel
E5 01-sep Unitas/Perspectief E5-DVO E5 9.30 uur Joanne de Boer
E6              
E7              
F1 01-sep Unitas/Perspectief F1-DVO F1 9.30 uur Odette vd Mheen

17-08

Heb je zin om mee te doen met extra korfbaltrainingen? RISING STARS organiseert extra trainingen voor de jeugd (naast hun eigen trainingen), om beter te worden en om gewoon heerlijk met korfbal bezig te zijn. Ook mogen de trainers en ouders langskomen om te kijken en er iets van te leren of om de trainingen zelf te gaan geven. Kllik hier voor meer info!


14-08

Donderdag 23 augustus komt Onlykorfbal weer langs bij Unitas. Je kunt hier gelijk je schoenen passen en meenemen als het je wat lijkt. win win dus!

Tot dan! 


14-08

Na de lees verder vind je het barschema voor de 1e helft van de veldcompetitie en wat dagen waarop er waarschijnlijk klaverjassen is.

Zoals elk jaar willen we je weer de kans geven om je zelf in te plannen. Doe dit voor 31 augustus. Daarna gaan we de open plekken invullen met alle overige leden en ouders.

Stuur een e-mail naar jelmervanderbeek@hotmail.com met het tijdstip waarop je graag bardienst wilt draaien.

Alvast dank voor de opgaves.

Groeten,

De kantinecommissie


Lees verder

13-08

 

Hoi allemaal, hopelijk hebben jullie een leuke vakantie gehad en hebben jullie weer helemaal zin in het nieuwe korfbalseizoen! Hierbij alvast wat informatie om het jeugdseizoen zo soepel mogelijk van start te laten gaan.


Lees verder

12-07

vanavond zal rond 19:30 het clubhuis weer geopend zijn.

 

tot straks


11-07

Beste Unitassers,

hierbij het trainingsschema voor het komende seizoen.

De trainingen zullen starten vanaf maandag 27 augustus. Echter zullen een aantal selectie teams eerder starten, dit zal de trainer dan communiceren naar het team.

Allen een goede vakantie gewenst! 


Lees verder

10-07

De vakanties zijn begonnen, dus is het de hoogste tijd om de sleutels in te leveren. Omdat ik mijn taak als materiaalman ga overdragen is het belangrijk dat ik voor 17 juli alle sleutels in mijn bezit heb.

Vanavond van 19 uur tot 19.45 uur kunnen jullie bij Unitas terecht. Mocht dit niet lukken, dan kunnen jullie de sleutels bij mij thuis langsbrengen.

Bedankt voor jullie medewerking en zeg het voort!

Jaco Reijgersberg, Robbenzand 20 Harderwijk


04-07

Het KNKV heeft in het najaar als regel ingevoerd, dat vanaf 1 september 2018, alle spelers in de senioren in het bezit moeten zijn van een spelregelbewijs. Als vereniging vinden wij het spelregelbewijs belangrijk. Mocht je daarom als speler of speelster in de senioren per 1 september 2018 niet beschikken over het spelregelbewijs ben je niet speelgerechtigd voor competitiekorfbal bij onze vereniging.

 

De reden van dit alles is dat alle sportbonden - hierin gestimuleerd door NOC/NSF - enerzijds de spelregelkennis willen bevorderen en daarmee anderzijds ook in de hand willen werken, dat er minder problemen met en om scheidsrechters zijn, doordat de spelers veel beter beseffen en begrijpen waar het om gaat. Bij onder andere basketbal, volleybal en handbal wordt dit ook gedaan.

Wat en hoe nu verder? Via onderstaande link kan je aan de slag. Met het programma heb je toegang tot een oefenprogramma en een digitaal pamflet genaamd Spelregels in Heldere Taal. Daar kun je oefenen zoveel je wilt. https://www.korfbalmasterz.nl/spelregels.

Als je eraan toe bent om de toets te doen, dan kun je een activatiecode aanvragen, waarmee je digitaal examen kunt doen. Dat doe je door een mailtje te sturen naar Wendy Groen via blauwoog85@hotmail.com.

Hierbij roepen we alle seniorenleden op om vóór september 2018 in actie te komen en dit spelregelbewijs in bezit te hebben. 

Meer informatie:
http://www.knkv.nl/nieuws/1/Home-nieuws/vragen-omtrent-de-invoering-van-het-spelregelbewijs/

Veel succes!

Namens het bestuur

Marc Houtman


04-07

Morgenavond ( Donderdag 05-07) is het clubhuis geopend vanaf 19:30. Je kan dus een balletje komen schieten of een sapje drinken ..


28-06

Afgelopen dinsdag zijn de laatste selectietrainingen geweest voor diverse jeugdteams. Met advies van diverse mensen die de trainingen hebben verzorgd, heeft de JTC de definitieve teamindeling vastgesteld. In de voorbereiding op het volgende seizoen zal nog verder geselecteerd worden voor de precieze invulling van de A2 en A3.

Indien hier nog vragen zijn, stuur dan een email met contactgegevens naar jtc@ckvunitas.nl. Het JTC lid wat verantwoordelijk is voor de desbetreffende leeftijdscategorie zal contact opnemen.

Houd de website in de gaten ten behoeve van de opstart voor het nieuwe seizoen en voor nu wensen we iedereen een fijne zomer!


Lees verder

22-06

Beste leden van de senioren van Unitas-Perspectief,

Hierbij de definitieve teamindeling van de senioren 1 t/m 5 en de midweek.

Mochten er nog vragen zijn dan bieden wij als TC uiteraard de mogelijkheid om te reageren op de teamindeling.

Reacties ontvangen wij graag per mail via tc@ckvunitas-perspectief.nl

Met sportieve groet,

Technische Commissie


Lees verder