Unitas bouwt

40000
34000

meer over Unitas Bouwt

Nieuws

15-02

Dames en heren!

Het eerste en tweede spelen morgen niet in het korfbalwalhalla van de Veluwe, maar niet getreurd!

Unitas/Perspectief 3 doet dat namelijk wel! En de tegenstander van morgen is niet zomaar een tegenstander.
Er zal een heuse streekderby worden uitgevochten tussen het derde en Dindoa 2!

De vorige keer - in Ermelo - eindigde deze strijd in een 18-19 overwinning voor de ploeg van Jan Kok en Jelmer van der B... oh nee, alleen voor de ploeg van Jan.

Ben jij er bij om morgen ons derde naar de overwinning te helpen? We verwachten van Dindoa het nodige publiek, dus het zou tof zijn als we dat met Harderwijks keeltjes kunnen pareren!

Namens het hele derde,

Tot morgen!

P.S. voor de rest van het programma morgen /programma.


ny pizza banner
12-02


Afgelopen zondag is Unitas supporter opa Leo Reijgersberg overleden. 
Gelegenheid tot condoleren is er op donderdag 14 februari van 15 uur tot 17 uur en van 19 uur tot 20.20 uur op Eendekamp 12. 
De dankdienst voor zijn leven is vrijdag 15 februari om 13.30 uur in De Zaaier, E. den Herderstraat 22.


12-02

Afgelopen zaterdag was de wedstrijd waarin we weer vertrouwen wilden tanken. De vorige wedstrijden wonnen we van Rohda met dubbele cijfers. Toen zaten wij in een flow en speelden we een paar hele goede wedstrijden. Nu was het anders en waren we niet heel tevreden over de laatste reeks gespeelde wedstrijden. Met de instelling deze wedstijd volle bak in te gaan en te winnen startte de wedstrijd. Ook wetende dat Rohda wel een betere flow had gevonden.


Lees verder

12-02

Afgelopen zaterdag stond de return van Unitas A1 tegen Oranje-wit A1 weer op het programma, in het vorige duel wist Unitas de tot nog toe enige winst van het seizoen te pakken. Voor Unitas A1 een ontzettend belangrijke wedstrijd. Als het weer eens wist te winnen konden ze weer aanhaken bij SKF en LDODK, verloor het dan haakte het (voorlopig) af in de strijd voor handhaving. Ook Oranje-wit wilde een keer winnen om van de hatelijke 0 af te komen. Unitas begon de wedstrijd als nummer zeven van de competitie, Oranje-wit als nummer acht, de rode lantaarndrager . Een spannende wedstrijd zou er komen.


Lees verder

08-02

Er is een kleine paniek uitgebroken in onderwijsland: in het kader van de zoveelste onderwijsvernieuwing heeft een groep mensen met beslissingsbevoegdheid besloten dat het goed is om in de wiskunde weinig meer uit te leggen over breuken. Wellicht klinkt u dat als muziek in de oren: wie weet was u ook wel zo’n dromerige leerling die de kriebels kreeg van noemers, tellers, grootste gemene delers en kleinste gemene veelvoud (‘Delen door een breuk, is vermenigvuldigen met het omgekeerde!’). De achterliggende idee is dat de breukentheorie an sich niet zo heel belangrijk is, als een leerling maar een kans kan schatten; het rekenen met afzonderlijke breuken zou dan van ondergeschikt belang zijn.


Lees verder

ny pizza banner
08-02

Zaterdag 2 maart speelt de selectie een middagwedstrijd in onze thuishaven de Sypel! Rond 18.00 zal de wedstrijd van het eerste afgelopen zijn. Hoe mooi zou het zijn om samen met jullie onder het genot van een lekker drankje en hapje na te kletsen in het Sportcafé en (hopelijk) de volle buit van de selectie te vieren?


Lees verder

07-02

De technische commissie heeft op basis van een gebrek aan wederzijds vertrouwen besloten de samenwerking met Daniël de Bruijne en Evert Peters per direct te stoppen. We vinden het jammer dat we deze zware beslissing hebben moeten nemen en zijn Daniël en Evert dankbaar voor alle tijd en energie die ze in de selectie hebben gestoken.

We hebben in overleg besloten dat Erik van Hulsteijn tot het eind van het seizoen doorschuift en de taak als hoofdtrainer op zich neemt. Daarbij zal hij geassisteerd worden door Jelmer van der Beek, die zal doorschuiven als trainer/coach van Unitas/Perspectief 2.

We wensen hen veel plezier en succes!

Technische commissie


07-02

Komende zaterdag wordt er weer in 2 zalen gespeeld. Onderstaande wedstrijden vinden plaats in Sypel 1, de rest allemaal in Sypel 2:

11.15 uur Unitas/Perspectief B1-Dos Kampen B1

12.45 uur Unitas/Perspectief A1-Oranje Wit A1

14.30 uur Unitas/Perspectief 2-ROHDA 2

16.15 uur Unitas/Perspectief 1-ROHDA 1


04-02

Alle jeugd verzamelen, we gaan weer op UNITAS KAMP!

Ook dit jaar is het weer zover, het Unitas kamp op 29, 30 en 31 mei! 3 dagen lang plezier maken met elkaar, sporten, elkaar beter leren kennen, weinig slapen en heel veel lachen!


Lees verder

ny pizza banner
04-02

Na het debacle tegen Dalto A1 was het voor Unitas/Perspectief A1 nu de kans om haar rug te rechten. De ploeg uit Harderwijk moest op bezoek bij SKF in Veenendaal. SKF wist tot dusver vier punten meer te behalen dan Unitas. De vorige ontmoeting tussen beide ploegen werd na een spannende strijd gewonnen door SKF A1 met 23-26. Om nog in de race voor handhaving te blijven waren de belangen van de wedstrijd duidelijk. Lukte het om het gat van vier punten te verkleinen naar twee punten om vervolgens weer volop mee te doen in de strijd tegen degradatie?


Lees verder

03-02

Sinds dit seizoen prijkt de naam van Kern notarissen op de wedstrijdshirts van onze E1 en E2. Al ruim 10 jaar is het notariskantoor betrokken bij onze club, eerder onder andere door middel van bordsponsoring en teamsponsoring van het tweede seniorenteam.

Als sponsorcommissie zijn wij dan ook zeer blij dat deze trouwe sponsor nu weer meer zichtbaar is binnen de vereniging met de sponsoring van onze talentvolle jeugd.


Lees verder

02-02

Zoals jullie eerder gelezen hebben, is Unitas sinds vorig jaar bezig met het begeleiden van haar trainers.

We willen jullie weer een update geven van waar wij staan in dit proces en wat er achter de schermen gebeurt. 


Lees verder

02-02

Beste Unitassers,

Vanuit de Sypel is het dringende verzoek gekomen om de ruimte waar onze ballen en overige spullen liggen netjes opgeruimd achter te laten. Met name de doorgang naar de deur achterin het hok moet vrij blijven, zodat zij in die ruimte er achter ook terecht kunnen.

Gelieve derhalve de trommels, vlaggen, e.d. zoveel mogelijk aan de kant dan wel in de kast te zetten.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.


ny pizza banner
29-01

Zoals u ook al in het programma hebt kunnen zien, worden de wedstrijden zaterdag niet in de Sypel gespeeld maar in de Bogen


28-01

Ook dit jaar hebben we weer tijdens de Quiz de rond "Het geluid"

Luister en kijk goed naar onderstaande video en wie weet heb jij alvast de eerste punten voor de quiz te pakken.