Unitas bouwt

20000
6500

meer over Unitas Bouwt

Nieuws

15-01

Na een geslaagde vrijwilligersavond en nieuwjaarsborrel op vrijdag, waar Jan Hop tot vrijwilliger van het jaar werd gekozen, reisde Unitas/Perspectief 1 voor de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar af naar Maartensdijk voor een belangrijke wedstrijd tegen Dos Westbroek. 

Voorafgaand aan de wedstrijd stond Unitas/Perspectief bovenaan en Dos Westbroek op een gedeelde tweede plaats op 3 punten achterstand. Met enorm veel meegereisd publiek beloofde dit een mooie wedstrijd te gaan worden.


Lees verder

ny pizza banner
13-01

GEZOCHT!!

Voor de komende 5 wedstrijden van het eerste zijn wij als bestuur op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers die het team van de week rondom het eerste willen oppakken. Het zal gaan om het opvangen en begeleiden van de kinderen voor de wedstrijd. De kinderen mogen voor de wedstrijd inschieten en mee op lopen met de toppers van het eerste. 

Voor eventuele extra informatie of aanmeldingen kan je terecht bij Niels van der Beek(06-10421624 of vanderbeekniels@gmail.com)


13-01

Tijdens de nieuwjaarsreceptie heb ik, namens het bestuur, onderstaande nieuwjaarsspeech uitgesproken:

Beste mensen,

Hartelijk welkom aan onze leden, ouders van leden, sponsoren, raadsleden en andere belangstellenden. Dit jaar voor het eerst een nieuwjaarsreceptie gecombineerd met een vrijwilligersavond die deels door het bestuur en deels door de nieuwe AC wordt georganiseerd.

We kijken terug op een mooi jaar..........


Lees verder

12-01

2020 is weer begonnen en we zullen het weten ook!

 

We hebben van de week te horen gekregen dat de borgstelling bij de gemeente Harderwijk van 500.000 euro goedgekeurd is. Dit was een verplichte eis om een hypotheek te kunnen krijgen. Nu deze drempel genomen is zijn we direct met de hypotheekverstrekker om tafel gegaan om eea in gang te zetten.

 

Dit is helaas nog niet de laatste hobbel voordat we kunnen starten met de bouw. Vanuit de buurt ligt er nog een...............


Lees verder

11-01

Tijdens de nieuwjaarsreceptie en vrijwilligersavond op 10 januari 2020 is de uitslag bekend gemaakt van de vrijwilliger van het jaar verkiezing. Er zijn bijna 100 stemmen uitgebracht en de winnaar is Jan Hop.

Natuurlijk waren er ook voor de andere genomineerden bloemen en bij deze nogmaals dank voor alle vrijwilligers binnen Unitas!


ny pizza banner
08-01

Reminder: er kan tot donderdag 9 januari 23:59 worden gestemd op de vrijwilliger van het jaar! Stem dus nog gauw op Jan, Leonie of Jan, drie toppers welke o.a. dit jaar veel voor de vereniging gedaan hebben.  

vrijdag 10 januari 2020 staat de Nieuwjaarsbijeenkomst van CKV Unitas/Perspectief op het programma. Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom om elkaar het beste voor 2020 te wensen! Tijdens deze avond zal er worden teruggekeken op 2019 en niet te vergeten… rond de klok van 21.00 uur zal de verkiezing van ‘Vrijwilliger van het jaar’ plaatsvinden. Al met al een avond waarop wij jullie graag verwelkomen om het glas te heffen en te proosten op het nieuwe jaar.

Voor de volledigheid: dit is een uitnodiging voor onze seniorenleden, jeugdleden en ouders van jeugdleden! Deze avond zal plaatsvinden in de kantine van onze vereniging, gelegen aan het Slingerbos 1 te Harderwijk.

Wij wensen jullie alvast fijne feestdagen en hopen jullie op 10 januari te zien!


08-01

Voor de volgende wedstrijden zijn we nog op zoek naar een scheidsrechter:

Unitas MW 1 - MIA MW1             Do 23-01-2020
Unitas MW 1 - Hellas'63 MW 1    Do 06-02-2020
Unitas MW 1 - Meeuwen MW 2   Do 13-02-2020

Unitas 4 - Dindoa 6                   Za 01-02-2020
Unitas 4 - SYNERGO 6            Za 28-03-2020

Opgelost, Willem fluit!


06-01

De trainingstijden van de F1 zijn m.i.v. vandaag aangepast naar:

elke donderdag 17.3-18.30 uur, sporthal Deventerweg

https://www.ckvunitas-perspectief.nl/site/nieuws/bekijk/4231/trainingsschema_zaalseizoen_bekend


05-01

Na de finale vande Talenten Challenge U17 - RTC Zuid-West versloeg RTC Noord-West met 14-7 - maakte bondscoach Barry Schep zijn selectie voor Nederland U17 bekend. En daar maakt Annelie de Korte van Unitas/Perspectief deel van uit! Heel veel plezier en succes, Annelie!!

 

Met de volgende talenten werkt hij toe naar de U17 Korfball World Cup 2020, op 27 en 28 juni in Eindhoven.

Vrouwen:
Jill Aafjes (KZ/Thermo4U)
Nikki Boerhout (KZ/Thermo4U)
Jill Heijink (Fortuna/Delta Logistiek)
Annelie de Korte (Unitas/Perspectief)
Romy de Rijke (Fortis)
Anouk de Visser (PKC/SWKGroep)
Resy Weijts (Fortuna/Delta Logistiek)
Ceren Wonink (DOS'46)
Heren:
Krijn van het Kaar (DVO/Accountor)
Merijn Mensink (Fortuna/Delta Logistiek)
Luuk Montagne (DOS'46)
Stan Olsthoorn (TOP/SolarCompleet)
Menno Remans (PKC/SWKGroep)
Stef Schaap (GG/IJskoud de Beste)
Roel Visser (KCC)
Jorne van der Zee (DOS'46)

Coach: Barry Schep
Assistent coach: Stijn Hoekstra
Fysiotherapeut: Inge Jansen
Arts: Sandra Chung
Team manager: Dick van Remmerden


ny pizza banner
04-01

Ook dit jaar gaan we weer op Pos Zonwering - Unitas kamp!! 

Wanneer: Woensdag 20 mei (we starten na schooltijd) t/m vrijdag 22 mei (einde van de middag).

Waar: Dit is elk jaar weer een verassing. We geven een aantal hints in de weken voor het kamp zodat jij kunt raden waar het kamp is. Vlak voor het kamp maken we de locatie definitief bekend.

Voor wie: ALLE Unitas jeugd! Dus kangoere, F, E, D, C, B en natuurlijk de A-jeugd.

 

Meer informatie volgt!


28-12

Op 10 januari wordt er in de kantine aan het Slingerbos een feestavond georganiseerd. Vanuit het bestuur hebben we de nieuwjaarsreceptie en de vrijwilligersavond met elkaar gecombineerd. Daarom zal de avond van 20:00 in het teken staan van het nieuwe jaar. Hiervoor zijn ook mensen van buiten de vereniging uitgenodigd zoals bijvoorbeeld gemeenteraadsleden en sponsoren. We zullen met elkaar toasten op het nieuwe jaar.

Om 21:00 zal de uitslag worden bekend gemaakt van de vrijwilliger van het jaar verkiezing. Je kunt hier nog steeds op stemmen. Aan wie zullen we dit jaar de Michiel Wilhelm beker uitreiken?

Vanaf 21:15 zal de nieuwe AC het stokje overnemen en voor een leuke voortzetting van de avond zorgen. De drankjes tijdens deze avond worden tot 21:30 door het bestuur betaald, daarna mag je weer zelf afrekenen.


24-12

Update: as zaterdag is de laatste afhaalmogelijkheid vor de artikelen van de Jumbo Actie.
De bestelde artikelen liggen van 10:00 uur tot circa 15:00 uur in twee dozen in Sporthal de Sypel bij de jurytafel in de hal.

Update: Voor de mensen die vorige week zaterdag de slippers niet hebben ontvangen  en de mensen die vorige week niet geweest zijn: In sporthal Sypel 1 liggen de bestellingen vanavond vanaf 18:00 uur en zaterdag vanaf 10:00 uur in twee dozen op jullie te wachten. Op de afhaalbevestiging staat een ordernummer (van 1 t/m 112), de bestellingen liggen per nummer klaar in ene tasje.

 De productie en het verpakken van de gepersonaliseerde artikelen is in volle gang. Door alle clubs samen zijn er een hoop artikelen besteld.

In overleg met Jumbo is besloten om de uitgifte op zaterdag 7 december op een externe locatie, de aula van RSG Slingerbos (Eisenhowerlaan 59, 3844 AS, Harderwijk), plaats te laten vinden. Er is iemand van Unitas aanwezig van 09:30 tot 11:00 uur, de organisatie zou het fijn vinden dat de meeste mensen dan komen. Eventueel is het tussen 11:00 en 15:30 ook nog mogelijk, maar dan niet is er niemand van Unitas aanwezig. Het kan zijn dat het dan iets langer duurt.


23-12

Zaterdag 28 december staat voor CKV Unitas/Perspectief in het teken van het traditionele korfbalspektakel; Het Mixtoernooi!

Beste Unitassers, voetballers, basketballers, volleyballers, man, vrouw, kortom iedereen! Het komt er waar aan dit jaar, het mixtoernooi 2019. 's Middags zal het korfbalgeweld va de C- t/m seniorenteams (& uiteraard vrienden en familie) losbarsten!


Lees verder

ny pizza banner
23-12

Heb jij altijd al een keer willen korfballen met en tegen jouw idolen uit de selectie?! Op zaterdag 28 december 2019 organiseert de selectie van Unitas/Perspectief een clinic voor alle jeugdleden van F-E en D-jeugd van Unitas/Perspectief. De clinic duurt van 10.00 uur tot 11.30 uur en zal worden gegeven door, onze hoofdtrainer Daniël Beekmans en een aantal selectie leden.

Aanmelden kan hieronder... Dus geef je snel op!

We hopen op veel aanmeldingen.

Tot dan! Selectie 1 en 2


19-12

Hallo leuke, slimme en grappige Unitassers,

Na het succes van vele voorgaande jaren, komt de AC ook dit jaar weer met een quiz. De quizmaster gaat jullie verrassen met verschillende vragen. We gaan dit jaar logo's raden , muziek herkennen en nog veel meer. Noteer dus alvast in je agenda: vrijdag 14 februari 2020 om 20:00 uur in het clubuis: De grote Unitas quiz 2020

Ook dit jaar wordt er weer gestreden in teams van 4 personen. De opzet is het zelfde, alle teams spelen tegelijk.

Ook als je niet meedoet en gewoon wilt komen kijken, ben je natuurlijk van harte welkom op 14 februari 2020 om 20:00 uur in het clubhuis.

Namens de AC, veel succes!

Tip: variatie in leeftijd geeft je meer kans op de glorieuze eindzege.

Aanmelden doe je via https://www.ckvunitas-perspectief.nl/site/quiz