Nieuws

28-05

Met 254 teams en 428 te spelen wedstrijden start vandaag het schoolkorfbal toernooi. Alle informatie over het toernooi vind je op https://www.tournify.nl/live/sk2024


28-05

Zoals jullie al hebben kunnen lezen is 22 juni de jaarlijkse afsluitingsdag met de eerste editie van het familietoernooi.

Wil je nog mee doen? je kan je team t/m 3 juni aanmelden via dit formulier

De volgende teams doen al mee:

 •     Ballende badeenden 
 •     De legendes en Lieke 
 •     Van Renselaar & Anders 
 •     Dibbink
 •     De korfknallers 
 •     Rocket Power 
 •     Heho Frozen Nuts 
 •     Gefeliciteerd Gilbert 
 •     Shuffle
 •     De Bakkies 
 •     De tegenpartij 

25-05

Voor het eerst dit jaar was het kamp met Pinksteren en dat is prima bevallen. Met maar liefst 112 kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 18 gingen we zaterdagmiddag op pad. Dit jaar mochten we naar Lelystad en waren we te gast bij Scouting Ascanen. Zij liggen diep verscholen in het belevenissenbos, een fantastische plek. Iedereen had er – na maanden voorbereiding – veel zin in!


Lees verder

24-05

Update: Ken jij Sponsorkliks nog? Sponsorkliks is bij onze vereniging inmiddels al goed op gang!
De vereniging heeft al rond de 5500,- euro mogen ontvangen wat ten goede komt van de clubkas.
Maak je nog geen gebruik van Sponsorkliks en ben je benieuwd wat het is? Klik snel op lees verder!

Denk aan SponsorKliks bij je Sinterklaas, Kerst en Black Friday aankoop!


Lees verder

23-05

Met ingang van het komende seizoen hebben we een nieuwe sponsor aan onze sponsorkring toegevoegd: Veluwtech

VeluwTech uit Hierden is begonnen in 2008 in de installatietechniek en levert en installeert sinds 2012 zonnepaneelinstallaties voor de particuliere markt, midden- en kleinbedrijven. Veluwtech staat voor zeer goede service, hoogwaardige materialen en maximaal rendement. Kortom: meer kwaliteit met VeluwTech.

 

Uw erkende zonnepalen-installateur uit de regio.
VeluwTech Solar Solutions is een professioneel en veelzijdig elektrotechnisch bedrijf met ruim twaalf jaar ervaring in zonne-energie installaties. Kleinschalig, maar met grote slagkracht. “Zo hebben we de afgelopen jaren al tienduizenden installaties uitgevoerd en huizen verduurzaamd.”

“We zijn begonnen in de installatietechniek, waardoor we precies weten hoe een goede elektrotechnische installatie in elkaar steekt. Daarnaast hebben we veel ervaring met zonnepanelen. Toen de ontwikkeling opkwam, zijn we er gelijk in gestapt. Doordat we al vanaf het begin met zonnepanelen bezig zijn, hebben we veel kennis en bekwaamheid opgebouwd.”

Enthousiast geworden over zonnepanelen? Neem contact op met Veluwtech!


22-05

Nadat Youri de Vries, eigenaar van De Badzaak, een keer mee is geweest naar een sponsoravond in onze sponsorlounge bij een thuiswedstrijd in de Sypel was hij gelijk verkocht!

"De sfeer was geweldig, jullie hebben het goed voor elkaar bij Unitas," aldus Youri. Daarna heeft hij besloten om bronssponsor te worden.

De Badzaak biedt luxe badkamers, wellness en meer. Wie denkt dat De Badzaak alleen maar badkamers aanbiedt, heeft het niet bij het rechte eind. De specialist heeft de afgelopen jaren ook de nodige tegelvloeren in woonkamers, keukens en overige ruimtes gelegd.

De Badzaak richt zich vooral op erkende A-merken. Alles tot in detail mooi afgewerkt. Het typeert de nauwkeurige werkwijze van het personeel van De Badzaak.

Het exclusieve assortiment is in Harderwijk en omgeving ook uniek. "Bij ons ben je budgettair misschien meer kwijt dan bij andere aanbieders, maar de consument krijgt daar ook echt service en kwaliteit voor terug. Men vindt het ook prettig om één contactpersoon te hebben tijdens de realisatie van een badkamer, toilet of nieuwe tegelvloer.”

“Het is onze ambitie om de klanten het beste van het beste aan te bieden, zowel in producten als in realisatie. De huidige markt vraagt daar ook écht om. De Badzaak wil uitstekende kwaliteit leveren. Wij kiezen met onze visie duidelijk voor hoge service en topkwaliteit, want op die manier kunnen wij ons onderscheiden."

Welkom bij onze vereniging Youri!


21-05

De afgelopen periode hebben we met een aantal sponsoren het contract mogen verlengen! Zoals jullie weten zijn sponsoren erg belangrijk voor onze vereniging, dus we zijn super blij met deze bedrijven. Bedankt!


Lees verder

20-05

Mike van Boven is afgelopen zondag 2e geworden op het NK 1 tegen 1. In de finale verloor Mike van Ran faber van LDODK.

Nadat Mike vorig jaar 3e werd, dit jaar 2e, gaf hij tijdens de prijsuitrijking aan volgend jaar maar te winnen dan.

Het NK terug kijken kan via https://www.youtube.com/live/w_eHw123YE0


17-05

Let op: werkzaamheden 

Op zaterdag 25 mei tussen 07:00 en 16:00 uur voert aannemer Boskalis werkzaamheden uit aan het asfalt op de N303 (Oranjelaan/Harderwijkerweg) tussen Ermelo en Harderwijk. Dit heeft gevolgen voor het verkeer. Omleidingen worden aangegeven met gele borden.

De werkzaamheden worden gedaan op 4 verschillende plekken:

 • Oversteekplaats ter hoogte van Post Retail 
 • Rijbaan tussen de rotonde Burgemeester van Boeijenplein en kruising Engelserf/Oranjelaan, deel van afrit 12 (Ermelo) vanuit richting Amersfoort 
 • Afrit 12 (Ermelo) vanuit richting Amersfoort 
 • Verbindingsbocht Engelserf vanaf N303 en A28 

Meer weten over de omleidingen en werkzaamheden? Je vindt het op de website van de gemeente Harderwijk.

Houd dus rekening met extra reistijd


16-05

Informatie voor de scheidsrechters van het schoolkorfbaltoernooi op 28 en 29 mei:

 • Het is handig om de Tournify app te downloaden en te zoeken op JAM Schoolkorfbal, hier vinden jullie alle wedstrijden waarbij je ingedeeld staat als scheidsrechter. De indeling van de scheidsrechters is vanaf zondag 26 mei beschikbaar.

 •  Op de wedstrijddagen moet je je 10 minuten van tevoren melden bij het wedstrijdsecretariaat, dit is boven bij de kantine. Hier ontvang je alle wedstrijden op een briefje.

 • Lever na iedere wedstrijd het briefje met de juiste stand in bij het wedstrijdsecretariaat.

 • Verzoek om zelf een fluitje mee te nemen als je die hebt.

 • Fluiten mag in je zwarte inschietshirt van unitas. Mocht je deze niet hebben, trek een zwart shirt aan.

 • Mocht je woensdagmiddag en woensdagavond fluiten en wil je blijven eten, geef dit dan z.s.m. door per mail.

 • Hier vinden jullie alle spelregels die wij hanteren tijdens het toernooi. LET OP! Per leeftijdscategorie en bij de wisselbekerpoules verschillen de regels. Lees dit vooraf goed door!

 

 


15-05

Beste Unitassers, 

Zoals jullie weten staat op 28 & 29 mei het JAM schoolkorfbaltoernooi op de planning. 

Dit betekent een hele organisatie en een op- en afbouw op maandag- en woensdagavond. 

 

In verband met dat wij alle materialen in gebruik hebben, en deze blijven staan tot en met woensdagavond. Zijn er de volgende aanpassingen voor het trainingsschema; 

 • maandagavond 27 mei geen trainen behalve RTC en de oefenwedstrijd van S2 
 • Dinsdagavond 28 mei geen trainen, behalve S1
 • Woensdagavond 29 mei vanaf 21.00 uur de mogelijkheid om trainen mits alles is opgeruimd. 

Helaas is het niet mogelijk om dit ‘even’ aan de kant te zetten, of om overal palen vandaan te halen.. Wij hopen op jullie begrip. 

Woensdagavond zijn we wel nog steeds opzoek naar scheidsrechters! Meld jij je nog even aan

PS: Ons eerste team zal dinsdag, na afloop van de prijsuitreiking, wel gaan trainen. Dit is een uitzondering die al jaren wordt gemaakt.


14-05


13-05

De JTC is erg blij het komende seizoen vier nieuwe jeugdspelers te mogen verwelkomen. 

Met ingang van volgend seizoen maakt Jimmy van den Brink (17) de overstap van Dindoa naar Unitas/Perspectief. Jimmy is een atletische, veelzijdige speler die alle posities in het veld goed kan invullen. Zijn drive en motivatie om zichzelf verder door te ontwikkelen passen bij de topsportambities van onze vereniging. Op dit moment revalideert Jimmy van een kruisband blessure, de verwachting is dat hij bij de start van de zaal wedstrijd-fit is.


Lees verder

12-05

vanaf seizoen 2024-2025 start er bij Unitas/Perspectief een G-team. Ben jij nou geïnteresseerd? En wil je graag alvast een keer sfeer proeven? Wees welkom tijdens de proeftraining op donderdag 20 juni van 19.00-20.00. Aanmelden kan via deze pagina. Hopelijk tot dan