Nieuws

23-02

Afgelopen zaterdag werden de toeschouwers in Sporthal De Sypel getrakteerd op een overwinning op het Zeelandse TOP uit Arnemuiden . In de tweede helft wist Unitas/Perspectief een gat van twee doelpunten vast te houden en wonnen ze met 20-18. Balsponsor van deze wedstrijd was DigiConstruct uit Harderwijk    

Digiconstruct is uw one-stop-shop voor al uw digitale behoeften. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, webapps en het bieden van IT-advies en ondersteuning. Dus zoekt u deskundig advies over al uw IT-vraagstukken, van hardware en software tot cloud migratie? Digiconstruct biedt betrouwbare ondersteuning bij het implementeren en beheren van uw IT-infrastructuur. 
We zijn erg blij dat we Digicontruct mogen verwelkomen als sponsor van onze mooie vereniging en zien ze graag terug in onze Sponsorlouge.

Nog geen lid van het sponsornetwerk van Unitas/Perspectief, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via sponsoring@ckvunitas.nl.


22-02

We zijn blij om te kunnen mededelen dat de populaire Harderwijkse Tapasbar Fuego  haar contract bij onze mooie vereniging heeft verlengd. Het reclamebord van Fuego hangt al drie jaar te schitteren aan het hoofdveld van sportpark Het Slingerbos en zal nog een jaar langer zichtbaar zijn. 
Tapasbar Fuego is drie jaar geleden verhuisd naar de gezellige Bruggestraat. Daar hebben ze een zeer sfeervolle plek weten te maken voor heerlijke tapas in combinatie met de lekkerste cocktails. Dus voor een gezellige avond met z’n twee, een leuk familie diner of bijvoorbeeld een teamuitje; reserveer direct een tafel bij Tapasbar Fuego.

https://www.fuego-tapasbar.nl/

 


22-02

UPDATE3:
Voor de supporters die niet met de bus gaan, via onderstaande link kan een entree kaartje worden aangeschaft:
https://www.kvdsc.nl/toegangsbewijzen/bestellen
Na het kopen van een toegangsbewijs ontvangt men een QR code in de mail, die kan worden getoond bij het betreden van de zaal.

De bus vertrekt om 16:00 vanaf sportcomplex de Sypel en gaat +/- om 21:45 weer terug naar Harderwijk.
Zorg dat je er uiterlijk 15:50 bent zodat de bus op tijd weg kan:).

Update 2:
De kaartverkoop voor de mensen die met de bus meegaan naar DSC zal plaatsvinden vanuit de bus. Prijs volwassenen is 5,- pp en prijs jeugd t/m 18 is 3 euro. We zullen de kaarten in de bus verkopen, bij aankomst zal het gehele bedrag betaald worden en krijgen we een bandje voor entree

Update:
de bus gaat rijden! Bij 50 opgaves of meer gaan we met een dubbeldekker. Vertrektijden volgen nog, op naar Eindhoven!
 

Onze selectie kan de komende weken alle support gebruiken, we hebben de supporters keihard nodig! De Orange Army organiseert volgende week weer een busreis, ditmaal naar Eindhoven waar DSC de tegenstander is. Belangrijke wedstrijden waarbij wij onze selectie naar de overwinning gaan juichen! De vertrek- en aankomsttijden volgen nog, maar aangezien de meeste teams vrij zijn verwachten we een volle bus. De bus zal pas gaan rijden bij minimaal 50 aanmeldingen, eventueel rijden we met een dubbeldekker! Wil je mee? Koop hier je ticket .

Programma:

18:00 DSC 2 -  CKV Unitas/Perspectief 2
20:00 DSC 1 - CKV Unitas/Perspectief 1

Kosten? Een retour naar Eindhoven kost maar €7,50. Dank voor de sponsorbijdrage Perspectief, TS Consultants en Be Suitable! 
Let op dat er in Eindhoven nog wel een entreekaartje moet worden gehaald.


Orange Army | Harderwijk


21-02

Afgelopen zaterdag zijn er foto's gemaakt door Jan Hoekstra en door Winanda van WVZ Fotografie.

De foto albums:

 

Foto: Jan Hoekstra


21-02


Terug van weggeweest: Feest in het Sportcafé na de wedstrijd van Unitas/Perspectief 1 op 16 maart 2024!  Na deze laatste wedstrijd in de reguliere competitie, zal het feest losbarsten in Sportcafé de Sypel. Voor het thema van dit feest gaan we terug naar vroeger...

Dresscode: Kom gekleed als het iets wat je vroeger wilde worden!  Of je nu brandweerman, zeemeermin of dolfijnentrainer wilde worden, zoek je outfit bij elkaar en tot dan! 

Liefs Funitas 

 #Feestje #Unitas1 #SportcaféDeSypel #DressToImpress


19-02

Afgelopen zaterdag in aanloop naar de wedstrijden van Unitas S1 en S2 werd er door Funitas en de Hooligan mama’s een jeugd supporters dag georganiseerd. Bijna 100 kinderen meldden zich aan om een geweldige middag te beleven in de Sypel. Er werd druk geoefend op het clublied, slingers werden in elkaar gezet, spandoeken werden gemaakt, de kinderen werden in de schmink gezet alles om ervoor te zorgen dat er een fantastische sfeer hing in de Sypel. Bij het eerste team mochten de allerkleinste van de vereniging mee oplopen wat soms een gespannen gezichtje opleverde. 
Impressie :

Het was voor het tweede en het eerste team een belangrijke wedstrijd, alle punten zijn welkom. Onze strijders in het veld hadden jullie steun hard nodig, zowel het eerste als het tweede wisten uiteindelijk te winnen maar dat kwam voor een groot deel door de steun vanaf de tribune. Fantastisch om jullie inzet vanaf de tribune te zien!

Funitas en alle Hooligan Mama’s super dank voor jullie inzet. Dit is wat Unitas aan elkaar verbindt, ik voel een Jaarlijks evenement opkomen.

Ook Sportface De Sypel ; hartelijk dank voor het sponsoren van de patat voor de jeugd

Het Bestuur

Het gemaakte Clublied


19-02


Jaa daar gaan we! De kaartverkoop voor de pubquiz gaat live. 

Hieronder nog even de eisen voor een team:

Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen (EN LET OP! Bedenk een originele teamnaam). Geef dus ook alle namen op van de teamleden. 

Stel dat er later nog meer mensen bij je team aansluiten, kunnen zij zich nog via onderstaande link opgeven.
Dan vullen ze bij teamnaam in: naam van je team-2

Link naar de opgave: https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/grote-funitas-pubquiz-2024

Bij vragen:
Mail: Funitas@ckvunitas.nl
Instagram: funitas.ac


17-02

Deze week besteedde ik wat tijd aan de vakantiereis van deze zomer. Vorig jaar zijn we in Italië geweest, maar het type camping en toerist was niet onze cup of tea. Het dieptepunt was een man met ‘You will forerver be my always’ op de arm getatoeëerd, en een avonddisco waarbij volwassenen én kinderen in een soort van polonaise moesten lopen, terwijl de campingbard de passen aangaf: ‘DESTRO, DESTRO, SINISTRA, SINISTRA, AVANTI!’, luidkeels meegebruld door de lokale parade van gebochelden, en wij lopenderwijs de Italiaanse woorden voor rechts, links en vooruit leerden - handige kennis voor bij de paneria de volgende ochtend om te duiden welk broodje je precies zou willen hebben.


Lees verder


17-02

Een vraag die we vaak horen is, waar vind ik nu welke wedstrijd live? Om het simpel te houden alleen de wedstrijden van Unitas / Perspectief 1 zijn dit zaalseizoen te vinden op Eyecons . De overige wedstrijden van bv Unitas / Perspectief A1 en Unitas / Perspectief 2 zijn te vinden op Youtube.

Voor zaterdag 27 januari  zijn de links dus:
Unitas / Perspectief 2 - PKC / Vertom 3 ( aangepaste link )
Unitas / Perspectief 1 - Top(A)

 


16-02

Daniël van Munster is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer/coach van Unitas/Perspectief 2. Vanaf volgend seizoen is hij hoofdtrainer bij KV Wageningen. Een mooie stap in zijn trainerscarrière die we hem van harte gunnen. 

Na het leiden van meerdere jeugdselecties bij SKF, Meeuwen en het KNKV, gaven wij de ambitieuze Daniël de kans om Unitas/Perspectief 2 te gaan trainen en coachen. Hij heeft die kans met beide handen aangegrepen en we kijken dan ook terug op een mooie samenwerking. Daniël heeft zijn ambities nooit onder stoelen of banken geschoven en we wisten dat er een moment zou komen waarop hij de volgende stap zou maken. 

Graag hadden we Daniël nog langer binnenboord gehouden, maar we zijn ook trots dat we hem de ruimte hebben kunnen geven om zich te ontwikkelen en om deze stap te maken.

Daniël en KV Wageningen, van harte gefeliciteerd en veel succes!

Naast het vertrek van Daniël, nemen we ook afscheid van Frans Aartsen als assistent-trainer bij Unitas/Perspectief 2. Frans heeft door de jaren heen enorm veel trainersuren gemaakt bij verschillende verenigingen en bovenal bij Unitas/Perspectief. Hij gaat nu dan echt genieten van zijn ‘korfbalpensioen’. Natuurlijk blijven wij hem zien en horen op de tribunes. Frans, hartelijk dank voor je bijdrage de afgelopen jaren!

Technisch commissie


16-02

Zoals eerder bekend gemaakt, komt De Grote Funitas Pubquiz eraan. Aankomende maandag om 19:00 zal de inschrijving live gaan. Zorg dus dat je team compleet is. Voor meer informatie, zie https://www.ckvunitas-perspectief.nl/site/nieuws/bekijk/5166/quizfanaten_opgelet_save_the_date 


15-02

Beste Unitas ouders, leden en liefhebbers,

Zaterdag 16 maart is de traditionele klusdag gepland. Deze ochtend(starten half negen met een bakje koffie) willen we ervoor zorgen dat ons prachtige complex er weer spic-and-span bij ligt voor het tweede deel van de veld competitie.

Iedereen die het leuk vind om te helpen is welkom zijn/haar steentje bij te dragen. Vind je het leuk om te helpen, dan kan je je aanmelden bij Jesse Roozeboom (facilitair@ckvunitas.nl)


14-02

Komende vrijdag speelt de B1 uit tegen DVO B1. De ploegen staan samen bovenaan en zijn al geplaatst voor de playoffs maar willen beide natuurlijk eerste worden. De B1 kan natuurlijk hulp van het oranje legioen gebruiken. Zien we jullie as vrijdag om 19:30 in de DVO-hal in Bennekom?


13-02

Op vrijdag 22 maart  is het eindelijk zover! De Grote Funitas Pubquiz 2024!

Om 19:30 is de inloop in ons mooie clubhuis en om 20:00 zal de eerste vraag gesteld worden.  
De pubquiz is voor iedereen vanaf A-jeugd-leeftijd; lid of geen lid, korfballer of geen korfballer, slim of iets minder slim.  

Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen (EN LET OP! Bedenk een originele teamnaam).  
Lees nog snel de laatste encyclopedie uit, bestudeer alle Wikipedia-pagina’s, zoek je team bij elkaar en geef je binnenkort op!

 De aanmeldlink en inschrijfkosten volgen nog. Houd hiervoor de socials goed in de gaten.  

Vragen?  Mail: funitas@ckvunitas.nl