Nieuws

07-12

Vrijdag 6 januari wordt de eerste gezellige middag & avond van 2023 op ons sportpark! Veel mensen hebben dan nog vrij en de kinderen nog vakantie, daarom willen we wat leuke zaken combineren. 

Precieze tijden en informatie volgt nog, maar het wordt een combinatie van: 

  • sponsorloop voor de jeugd inclusief eten in de kantine 
  • nieuwjaarsborrel 
  • verkiezing vrijwilliger van het jaar 

Lees verder

06-12

Het WK voetbal is in volle gang! Voetbal kijken doe je natuurlijk het liefst met je eigen korfbalteam of vriendenclub. Daarom willen we jullie uitnodigen om bij ons in het clubgebouw de kwartfinale te kijken, waarin 'onze' Oranjeleeuwen het opnemen tegen de Argentinië. Uiteraard is de tap aangesloten en zitten de bitterballen in het vet. vanaf 19:00 ben je welkom


05-12

Zaterdag 10 december speelt ons vlaggenschip haar 2e thuiswedstrijd tegen landskampioen Fortuna / Delta logistiek.  Kaarten zijn aan de deur te koop, maar als je sneller naar binnen wilt, kan je alvast je e-ticket kopen. Dit kan via https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/toegangsticket-kenonz-korfbal-league-wedstrijd-10-december-bij-u . t/m 17 jaar gratis entree.

Tot zaterdag! 


03-12

[UPDATE] de bus vertrekt om 16:30 vanaf sporthal de Sypel

Net als bij de uitwedstrijd tegen Groen-Geel zal de Orange Army bij voldoende animo 3 december weer een busreis regelen.
Wanneer je met de bus mee gaat kan je de wedstrijden van Unitas / Perspectief 1 en 2 kijken. 
Zeker gezien de beperkte parkeergelegenheid en de parkeertarieven in onze hoofdstad, is dit wel een aanrader. 
Wil je mee? Meld je even aan

Voor degenen die met eigen vervoer naar Blauw Wit gaan, hier vind je informatie betreffende parkeren en bereikbaarheid: https://www.akcblauwwit.nl/parkeren-en-bereikbaarheid/


01-12

Volgende week zaterdag, 10 december, is het weer zo ver! De selectie speelt haar tweede thuiswedstrijd in de Kenonz Korfbal League. Na afloop hoort daar uiteraard weer een gezellig feest bij. De wintermaanden zijn aangebroken, dus Funitas presenteert: De Après Ski party. Mede mogelijk gemaakt door Sportcafé de Sypel, waarvoor dank!
Pak je skipak maar uit de kast en tot dan!


30-11

Hallo allemaal,

We zijn nog opzoek naar 3 scheidsrechters voor as zaterdag 3 december

F3 om 10.00 uur

C5 om 15.15 uur

C3 om 16.15 uur

wie kan er komen fluiten

ik hoor het graag alvast bedankt.

Marjelle


29-11

Het is zo ver! De nieuwe shirts, die jullie als leden massaal besteld hebben, zijn binnen! 

Op de volgende momenten kunt u deze ophalen; 

  • *Woensdag 30 november tussen 19.00-19.30 uur in ons clubhuis in de kleedkamers beneden (na de pietendisco) 
  • *Donderdagavond tussen 19.00-20.00 uur in sportcafé de Sypel (Vanessa Pos is aanwezig) 

Voor vragen; kleding@ckvunitas.nl

(Een ander ophaalmoment is helaas niet mogelijk) 

Team kleding


29-11

Allereerst stond de wedstrijd Dos'46 2 - Unitas/Perspectief 2 op het programma. Unitas 2 keek vanaf de start van de wedstrijd tegen een achterstand aan, zo kwamen de Harderwijkers 3-0 achter. Unitas kwam in de eerste helft nog wel wat terug, maar de laatste vijf goals voor rust waren voor Dos'46 2, wat resulteerde in een 11-5 ruststand. Ook in de tweede helft veranderde dit wedstrijdbeeld niet echt. De eindstand was 23-15 in het voordeel voor Dos'46 2. Lichtpuntje was nog wel dat er ruimte was voor Arne Luijendijk om zijn debuut te maken in het tweede.


Lees verder

28-11

Allen,

Misschien van de week de japanse supporters de tribunes bij het WK in Qatar zien schoonmaken na hun aanmoedigingen van hun hoofdmacht. Iets waar we met z'n allen een voorbeeld aan kunnen nemen. Bij ons aan het Slingerbos geldt de regel dat je je eigen rotzooi gewoonweg opruimt, we gingen er eigenlijk vanuit dat jullie wel begrijpen dat dat ook geldt voor de zalen waar we gebruik van mogen maken. Maar helaas denken daar sommige anders over. Na de trainingsavonden ligt er een gigantische bende in de zalen, wordt het materiaal half opgeruimd in de materiaalhokken, vinden we etensresten en blijft er ongelooflijk veel kleding liggen. Dit gebeurt natuurlijk al gedurende de hele avond en we vragen daarom de korfballers om gewoonweg hun eigen spullen op te ruimen. Trainers willen jullie bij het verlaten van de zaal hier jullie teams op aanspreken?

allen dank voor jullie medewerking

Het bestuur