Unitas bouwt

70000
67400

meer over Unitas Bouwt

Nieuws

13-01

Afgelopen najaar hebben we besloten om de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging uit te stellen in de hoop dat we deze in januari of februari fysiek konden laten plaatsvinden. Helaas kunnen we dit niet fysiek doen, dus hebben we besloten om de vergadering online te houden.

Hierbij nodigt het bestuur van CKV Unitas/Perspectief alle Unitasleden van 15 jaar en ouder en ouders van onze jeugdleden van harte uit voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die gehouden wordt op woensdag 27 januari 2021, aanvang 20.00 uur online.

De agenda en de jaarverslagen staan online. Het financieel jaarverslag en de begroting kun je opvragen via de penningmeester@ckvunitas.nl.

Omdat de vergadering online is, zullen een aantal zaken wat anders verlopen. Je moet je hiervoor van te voren opgeven via deze pagina. Daarnaast willen we jullie vragen om zoveel mogelijk vragen over het jaarverslag, het financieel verslag, de begroting en de rondvraag zoveel mogelijk van de voren te mailen naar voorzitter@ckvunitas.nl. 


ny pizza banner
12-01

Het KNKV heeft vanavond naar aanleiding van de maatregelen het besluit genomen dat de zaalcompetitie niet meer zal worden gestart. Zie ook https://www.knkv.nl/streep-door-zaalcompetitie/ voor het persbericht.


10-01

Na een heerlijke rustige kerst reces op de bouw zijn we nu toch echt in de afbouwfase gekomen van de bouw. Er komen steeds meer onderdelen ten einde en we zien steeds minder bouwers op de bouw. Daarnaast zien we steeds meer vrijwilligers vanuit de vereniging klussen aan het oppakken; een super mooie en leuke fase.


Lees verder

10-01

Al een paar jaar verzorgt Maarten van den Bosch onze materialen. Dat is best een klus om alleen te verzorgen. Zeker op de piekmomenten van veld / zaal wisseling en opstart seizoen is dit een hele klus. Maarten dank voor het geduld en dat je dat toch maar een tijd alleen hebt gedaan. We zijn op zoek gegaan naar extra handen en nu zagen we op de bouw regelmatig de jonge garde enthousiast aan het klussen. We hebben Twan Hop, Sjoerd Gerlofsma en Mart Postma gevraagd om Maarten te gaan ondersteunen bij het invullen van de materiaal verzorging. Met veel plezier kunnen we melden dat deze jongens Maarten gaan helpen waarbij Maarten duidelijk de aansturing van het team op zich gaat nemen. Het komende jaar staan er een paar zaken op stapel:


Lees verder

08-01

Vanuit de JTC wensen we alle spelers, trainers en betrokkenen, een sportief en gezond 2021! Het blijven bijzondere omstandigheden. We maken er met elkaar het beste van.

Trainen

Op 11 januari 2021 starten de trainingen weer. We gaan buiten trainen op het veld. Via de trainers is iedereen al geïnformeerd over de plannen. Deze week hebben vrijwilligers gezorgd dat alle materialen weer aanwezig zijn. Per team is er een ballennet met ballen beschikbaar. Wij gaan buiten trainen omdat we dit veiliger en gezonder vinden! We houden er een beetje rekening mee dat de zaalcompetitie dit seizoen niet meer hervat wordt. We kunnen ons op het veld goed voorbereiden op het veldseizoen. We hopen allemaal dat we in maart de veldcompetitie mogen hervatten.

Veiligheid

Elke trainingsavond is er een Corona Coördinator aanwezig. We willen zorgen voor veilige trainingsomstandigheden. Luister s.v.p. naar de aanwijzingen en volg instructies op.

Trainingen

Het kan in januari en februari voorkomen dat de weersomstandigheden minder goed zijn (kou / veel regen). Onze oproep is om zoveel mogelijk wel te komen trainen. Korfbal is een teamsport en dan moet je op elkaar kunnen rekenen.

Communicatie

Wij vinden ook dat ouders een belangrijke rol hebben. Als een kind vanwege kou of ziekte niet komt trainen, dan graag tijdig afmelden bij de trainer. Het kan ook zijn dat de trainer besluit dat het niet verantwoord is om te trainen. De trainer zal de spelers en/of ouders tijdig informeren. De trainer zorgt dat de communicatie met de leeftijdcoördinator en Corona Coördinator plaats vindt.

Wij denken dat we ons goed voorbereid hebben. Als u tips heeft kunt u altijd mailen of een van de leeftijdcoördinatoren benaderen.

De JTC wenst iedereen veel trainingsplezier.


ny pizza banner
04-01

Vanuit het bestuur wensen we iedereen de beste wensen en een heel gezond en sportief 2021. Een nieuw jaar en ook nieuwe kansen en mogelijkheden. Dit jaar zal onze nieuwe accomodatie worden geopend en ook in gebruik worden genomen. Met recht de mooiste accomodatie van Harderwijk en zeker ook de mooiste accomodatie van korfballend Nederland. Wat mogen we trots zijn op de vele vrijwilligers die hier belangeloos veel tijd en energie in hebben gestoken.

En 2021 wordt ook het jaar waarin we weer mogen gaan korfballen. Dat is de hoop en ook zeker de verwachting van het bestuur. Waardoor ook onze vereniging weer mag bloeien zoals voorgaande jaren. En 2021 is ook het jaar waarin we als vereniging 60 jaar mogen bestaan. En wat we zeker zullen vieren op een manier die past bij onze vereniging! Daarover later meer!

Afgelopen oktober hebben we de ledenvergadering verschoven in de hoop dat we deze weer met elkaar konden houden in januari of februari. Op dit moment ziet het er niet naar uit dat we dit weer fysiek kunnen doen. Daarom zullen we op woensdag 27 januari online onze Algemene Ledenvergadering houden. Nadere informatie volgt!

Namens het bestuur,

Jos Aikema

 29-12

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij tot nu toe bijna 2000 heerlijke verse oliebollen gaan bezorgen op donderdag 31 december!
Om ervoor te zorgen dat u die heerlijke verse oliebollen van Hop’s Taartenshop zo snel en vers mogelijk in huis heeft, zijn de volgende zaken belangrijk:

Wanneer bezorgen we?
We hebben als doel de oliebollen te bezorgen tussen 9.30 en 12.30 uur. We zouden het uiteraard fijn vinden als u dan thuis bent. We bezorgen met 3 auto’s en rijden voor ons een zo gunstig mogelijke route. Wilt u dat we uw huis zo snel mogelijk kunnen vinden? Hang dan wat oranje/Unitas-attributen voor het raam!

Hoe betaalt u?
Aan de deur kunt u ter plekke een Tikkie betalen aan de hand van het scannen van een QR-code. Dit gaat simpel: U scant de QR-code met uw mobiel en komt direct op de betaalpagina. Ook contant betalen is mogelijk, dan graag gepast betalen. Onze voorkeur gaat uit naar het betalen via onze QR-code.

Social media
Heeft u de heerlijke verse oliebollen in huis? Maak dan een foto en tag @ckvunitas in uw bericht. Zo creëren we voor één dag oliebollen-éénheid en gaan we fantastisch het nieuwe jaar in, het jaar dat de opening van ons nieuwe hol werkelijkheid gaat worden!

Tot de 31e!

Groetjes,

De olliebollencrew

Mees Andreae, Mark Kreikamp, Jesse Aartsen, Jesse de Ruigh en Youri Aartsen


28-12

Update: Eén-na-laatste besteldag voor de oliebollen! Er zijn al ruim 1700 oliebollen besteld, bedankt voor de bestellingen!  Wil jij nou ook heerlijke oliebollen van de bakker gratis thuisbezorgd krijgen? Bestel de oliebollen dan uiterlijk morgen via de website!


Lees verder

ny pizza banner
27-12

Update: opgeven kan nog tot morgen!


18-12

De eerste oliebollen van de oliebollenactie zijn donderdagochtend op diverse locaties langsgebracht.
Arnoud van Sportcafé de Sypel ging nog een stapje verder, hij doneerde 150 oliebollen aan Zorgcentrum Randmeer!
Een fantastisch gebaar naar deze groep mensen en onze vereniging! Ook via deze weg hartelijke dank!:)
Ondanks Covid 19, proberen we zo echt nog iets van de actie te maken!  Er zijn al ruim 1000 oliebollen verkocht, alle bestellingen zijn welkom:)

#unitasbouwt


Lees verder

17-12

[UPDATE] Laatste kans. Meld je team voor vrijdag 18:00 uur aan.

Op vrijdag 18 december is het zover, de eerste Funitas online PubQuiz! Om 20:00 uur barst het quizgeweld los en zullen de teams strijden voor die felbegeerde eer.. winnaar van de Funitas online PubQuiz! 


Lees verder

15-12

De toespraak van de regering zal niemand ontgaan zijn. Helaas mogen de trainingen zoals die nu gegeven worden niet meer doorgaan. Vanaf vandaag zijn er dus geen trainingen meer in de zaal, in ieder geval tot en met de kerstvakantie. Het bestuur is in samenspraak met de JTC aan het inventariseren of er vanaf 4 januari wel weer mogelijkheden zijn. Verdere informatie hierover volgt nog.

Vanuit het bestuur wensen wij iedereen in ieder geval goede en vooral gezonde feestdagen toe!


ny pizza banner
12-12

O wat willen we graag weer gaan sporten en dan met name vanuit de nieuwe kantine. Wat wordt het mooi mensen. De afgelopen week is de vloer boven in de kantine erin gelegd en zijn de vloeren mannen al een heel stuk verder met de kleedkamers en de gangen beneden. Deze 2 weken kunnen we daarom ook niet in het gebouw.


Lees verder

10-12

Het zijn voor zowel bedrijven, sportverenigingen, maar ook zeker personeel van bedrijven rare tijden geweest. Gelukkig is de bouw van onze nieuwe accommodatie goed doorgegaan! Om het nieuwe complex echt helemaal af te maken hebben een aantal vrijwilligers nog iets moois bedacht, de oliebollenactie is weer terug van weggeweest! De oliebollenactie staat dit jaar gepland op oudejaarsdag en de voorbereidingen van de oliebollenactie zijn alweer in volle gang. De oliebollen worden vers gebakken in samenwerking met Hop Taartenshop! Wilt u met uw bedrijf wellicht ook een aantal oliebollen inkopen? Graag!
  


Lees verder