Kenonz Korfbal League

Na de gewonnen hoofdklassefinale op 16 april begon het Korfbal League-avontuur voor Unitas / Perspectief. Om alles voor iedereen overzichtelijk te houden, hebben we 1 pagina gemaakt met alle handige informatie omtrent de Kenonz Korfbal League.


Het Team  

Toegangsprijzen & Kaarten kopen

De kosten voor entree zijn € 7,50 per persoon (vanaf 18 jaar en ouder). Je koopt dan een los ticket welke je toegang biedt voor zowel de wedstrijd van S1 als S2. 
Voor leden (en Unitas-supporters) bieden we een Passe-Partout aan die € 30,-- kost. Hiervoor kun je 9 thuiswedstrijden bekijken van onze Senioren 1 & 2.

Tickets voor wedstrijden zijn aan de kassa te koop, maar ook in de voorverkoop. Dit scheelt wachten bij de ingang.
Kaarten kan je al online kopen via: https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/toegangsticket-kenonz-korfbal-leaque-wedstrijd-18-februari-bij-u

Route & Parkeren

Unitas / Perspectief speelt de wedstrijden in Sportcomplex de Sypel te Harderwijk. 
Adres : Parkweg 4, 3842 AD Harderwijk .
In de omgeving van het sportcomplex is voldoende parkeergelegenheid.
In de sporthal is het NIET toegestaan om confetti of andere shooters te gebruiken. Dit is ook conform het beleid vanuit het KNKV. 

Livestreams

Mocht je nou een keer niet aanwezig kunnen zijn en toch willen genieten van onze strijders, dan hebben we natuurlijk altijd nog de livestream. Anders dan voorgaande jaren waar we streamden via Youtube, worden dit jaar de streams aangeboden op het platform van Eyecons.

Om gebruik te maken van Eyecons heb je wel een account nodig, maar het aanmaken hiervan is gratis. 
Alle video’s van Unitas / Perspectief zijn te vinden op: https://eyecons.com/kanalen/unitasperspectief

Vragen

Heb je verder nog vragen dan kun je die stellen per e-mail aan Maarten Bakker, onze Korfbal Leaguemanager, (korfballeaguemanager@ckvunitas.nl)