Wedstrijdverslagen

15-01

Na een geslaagde vrijwilligersavond en nieuwjaarsborrel op vrijdag, waar Jan Hop tot vrijwilliger van het jaar werd gekozen, reisde Unitas/Perspectief 1 voor de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar af naar Maartensdijk voor een belangrijke wedstrijd tegen Dos Westbroek. 

Voorafgaand aan de wedstrijd stond Unitas/Perspectief bovenaan en Dos Westbroek op een gedeelde tweede plaats op 3 punten achterstand. Met enorm veel meegereisd publiek beloofde dit een mooie wedstrijd te gaan worden.


Lees verder

17-12

Zaterdag 14 december stond de laatste wedstrijd van dit jaar op het programma voor de thuisploeg. De tegenstander was Wit-Blauw uit Kampen waar een oude bekende van Unitas Perspectief actief is als coach: Marc Houtman.
Unitas kon dan ook een doordacht plan verwachten van de gasten uit Kampen.


Lees verder

10-12

Zaterdag 7 december, tijd voor competitieronde nummer 3. Unitas Perspectief 1 reisde af naar Dronten voor een vroege zaterdagmiddagwedstrijd. De tribune was goed gevuld en er was veel unitaspubliek meegereisd. 


Lees verder

02-12

Zaterdag 30 november, een datum die bij veel mensen omcirkeld in de agenda stond. Dé derby van de Veluwe: De Meeuwen 1 – Unitas/Perspectief 1. Het doel is duidelijk uitgesproken, na 14 wedstrijden wil Unitas/Perspectief 1 de lijstaanvoerder zijn. Nu op deze zaterdag, pas de tweede wedstrijd van de zaalcompetitie, werd er al een concurrent voor deze positie getroffen.


Lees verder

24-11

Zaterdag 23 november het begin van de zaalcompetitie. Op het programma: Unitas 1 - Amicitia 1.
Na een mooie en spannende wedstrijd tussen Unitas Perspectief 2 en DeetosSnel 2, waarbij unitas helaas aan het kortste eind trok, begon de hoofdmacht van unitas aan de warming-up.
Een goed gevulde zaal en de vlaggendragers stonden klaar.
Eindelijk is het zover, de competitie is begonnen!


Lees verder

21-10

Na een eenvoudige winstpartij op Velocitas stond deze week de uitwedstrijd tegen BEP 1 op het programma. De laatste uitwedstrijd van deze helft van de veldcompetitie. Het is voor Unitas/Perspectief 1 van belang om de resterende wedstrijden in winst om te zetten, om met een goed gevoel de zaal in te gaan. 


Lees verder

13-10

Na een regenachtige trainingsweek kwam Velocitas uit Leiderdorp naar Harderwijk om een potje korfbal te spelen. Toen om half 4 het fluitsignaal ging stonden er 16 spelers


Lees verder

08-10

Afgelopen weekend is de koploper op bezoek geweest. De jonge ploeg uit Nieuwerker heeft vorig jaar laten zien dat ze eigenlijk een klasse te laag spelen. In de zaal werden ze vierde na een veel belovend begin. Ook dit jaar op het veld gaat het tot nu toe voorspoedig, waar ze alle wedstrijden winnen en zelfs per wedstrijd niet meer dan 10 goals hoeven te incasseren.


Lees verder

29-09

Unitas/Perspectief mocht aantreden tegen Ovvo in Maarsen. Dankzij de goede verdedigende druk van beide ploegen en de harde wind was het geen doelpuntrijke wedstrijd. Pas na 4 minuten viel het eerste doelpunt voor Unitas van Mike van Boven. Deze voorsprong bouwde zich uit tot 0-3 door o.a. een lastig af te maken doorloopbal van Sabine. Helaas kon deze voorsprong niet vastgehouden worden, omdat de kansen te dichtbij werden weggegeven (5-5). De laatste seconden voor rust scoorde Ovvo nog een knap afstandsschot, wat de ruststand op 6-5 bracht.


Lees verder

23-09

Zaterdagochtend 21 september 2019 ging voor iedereen de wekker weer .. YES het is weer zaterdag, de leukste dag van de week; MATCHDAY! 
Ondanks dat de temperatuur afgelopen week afnam en de lange mouwen shirts tevoorschijn kwamen, was het een zonnige dag. Zowel Unitas 1 als 2 namen het op tegen GKV/Enomics. Het tweede wist na een zenuwslopende fase de punten mee naar huis te nemen. 


Lees verder