Wedstrijdverslagen

11-12

Het leek op voorhand een wedstrijd te worden die één kant op zou gaan, maar niets bleek minder waar. Velen zullen de uitslag zien en zeggen: dit was éénrichtingsverkeer, maar wie de wedstrijd daadwerkelijk gezien heeft weet wel beter. Met name in de eerste helft wist Unitas A1 het de koploper uit Nijeveen ontzettend moeilijk te maken. Ondanks de goede eerste helft stond er na afloop een flinke uitslag op het scorebord maar toch hield Unitas A1 een prima gevoel over aan de thuiswedstrijd tegen DOS’46 A1 die verloren ging met 35-22


Lees verder

03-12

De tweede uitwedstrijd van de reserves van Unitas/Perspectief vond plaats in Amsterdam. Waar zij normaliter voor het vlaggenschip uitspelen, mochten ze nu het toetje verzorgen. En met succes, want Rohda had geen antwoord op het scherp spelende Unitas/Perspectief.


Lees verder

03-12

Vorige week werd er na een spannende wedstrijd verloren
Van de SKF junioren

Nu was tegen Oranje-wit de kans om van de nul punten af te zijn
Want de verliespartij tegen SKF deed toch wel een beetje pijn


Lees verder

28-11

Unitas/Perspectief 2 mocht afgelopen zaterdag voor de eerste thuiswedstrijd in de reserve-hoofdklasse aantreden tegen SKF 2. De week ervoor won SKF 2 overtuigend tegen AW/DTV 2. Van tevoren beloofde het een spannende wedstrijd te worden, SKF werkt altijd hard en heeft een zeer degelijke ploeg.


Lees verder

26-11

Afgelopen zaterdag stond voor Unitas/Perspectief A1 en SKF A1 de eerste competitiewedstrijd in de zaal op het programma. Na een spannende wedstrijd waren het uiteindelijk de bezoekers uit Veenendaal die aan het langste eind trokken.


Lees verder

22-11

Na 6 lange weken mochten de spelers van Unitas/perspectief 2 eindelijk weer een competitiewedstrijd spelen. Na zo’n lange tijd wachten was iedereen gebrand om een goede wedstrijd te spelen. Dit was dan ook goed te merken in de eerste helft. Ze gingen er vol voor.


Lees verder

30-10

Afgelopen zaterdag stond de alweer de laatste veldwedstrijd van 2018 op het programma. In Oostwold nam  Unitas/Perspectief het op tegen OWK. Unitas was van tevoren gewaarschuwd dat dit een lastige wedstrijd zou worden aangezien OWK de enige ploeg was waar Unitas tot nu toe van had verloren.


Lees verder

18-10

Afgelopen zaterdag reisde Unitas af naar Westbroek om een spannend potje te spelen tegen ook één van de koplopers DOS(W).
We begonnen de wedstrijd gelijk met een 0-2 achterstand, maar door doelpunten van Mike van Boven en Daniëlle van de Glind kwamen we weer op gelijke stand 2-2.


Lees verder

06-10

Na 3 overwinningen op rij stond vandaag een belangrijke uitwedstrijd tegen het ongeslagen SKF op het programma. Een wat rommelig begin van beide kanten, zorgde ervoor dat de doelpunten schaars waren. Na 10 minuten stond er een 2-0 op het scorebord.


Lees verder

04-10

Op de een na laatste dag in September gingen we met een zonnetje richting Papendrecht om alweer de laatste wedstrijd in de ereklasse te spelen voor dit jaar.

Om 14.00 klonk het signaal voor het starten van de wedstrijd. Al snel kwam PKC met een voorsprong van 3-0


Lees verder