Wedstrijdverslagen

14-09

Deze week begon het vlaggenschip van Unitas in de aanval met Mike, Thomas, Jolien en Lara en in de verdediging met Daan, Matté, Ineke en Marleen. De wedstrijd werd gespeeld tegen het enige andere team uit deze poule die in de zaal ook Hoofdklasse speelt, namelijk Sparta Zwolle.


Lees verder

07-09

Dames en Heren, jongens en meisjes! Ja u leest het goed, een wedstrijdverslag van Unitas 1. Een ongelofelijke lange tijd, heeft u deze mooie stukjes helaas niet kunnen lezen, maaaaaar daar is vandaag gelukkig verandering in gekomen.


Lees verder

11-03

Op zaterdag 7 maart stond de 11e wedstrijd van de zaalcompetitie op het programma. Unitas reisde hiervoor af naar Kampen, waar de heer Benedictus om 20:15 uur infloot voor de wedstrijd Wit-Blauw/Green organics 1 tegen Unitas/Perspectief 1.

 


Lees verder

12-02

In een volle sporthal De Sypel heeft Unitas/Perspectief 1 laten zien dat het met de druk kan omgaan om topwedstrijden te winnen. Een meeslepende derby van begin tot eind. De Meeuwen 1 knokte voor iedere meter, maar het is Unitas/Perspectief wat een definitief gat lijkt te hebben gemaakt om kampioen te worden. Via een 15-15 ruststand waarin om-en-om gescoord werd wint Unitas/Perspectief uiteindelijk met 33-31. 


Lees verder

06-02

Op zaterdag 1 februari reed Unitas/Perspectief af naar Vriezenveen voor de 8e wedstrijd van het seizoen. Na van 7 verschillende tegenstanders te hebben gewonnen begint de 2e seizoenshelft in Vriezenveen tegen Amicitia. Na 7 wedstrijden staat de hoofdmacht van Unitas/Perspectief met 14 punten bovenaan in de overgangsklasse en kunnen zij zich klaar gaan maken voor nog 7 grote finalerondes.


Lees verder

31-01

De Romeinen zeiden het vroeger al, geeft het volk brood en spelen dan is het tevreden. En zo was dit jaar ook de poule-indeling ons gunstig gestemd. Het leuke aan de wedstrijden uit in Groningen zijn vooral de derde helft. Toch brachten vorige week zaterdag de eerste twee ook het nodige plezier. OWK de tegenstander uit leek is een bekende van ons. Vorig jaar behaalden we over twee wedstrijden 0 punten tegen de Groningers.  Daarbij komt dat ze op een manier verdedigen die niet vaak voorkomt binnen onze poule, we zijn dus gewaarschuwd.


Lees verder

20-01

Een duel tussen de nummer één en nummer drie van de ranglijst, Unitas/Perspectief tegen AVO. AVO bezet deze derde plek met een technisch jonge, maar al wel goede ploeg. Qua ranglijst op de stand beloofde dit een spannende wedstrijd, mede door zeer sterk verdedigend werk van Unitas/Perspectief werd AVO uiteindelijk met een 28-13 eindstand terug naar Assen gestuurd. 


Lees verder

15-01

Na een geslaagde vrijwilligersavond en nieuwjaarsborrel op vrijdag, waar Jan Hop tot vrijwilliger van het jaar werd gekozen, reisde Unitas/Perspectief 1 voor de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar af naar Maartensdijk voor een belangrijke wedstrijd tegen Dos Westbroek. 

Voorafgaand aan de wedstrijd stond Unitas/Perspectief bovenaan en Dos Westbroek op een gedeelde tweede plaats op 3 punten achterstand. Met enorm veel meegereisd publiek beloofde dit een mooie wedstrijd te gaan worden.


Lees verder

17-12

Zaterdag 14 december stond de laatste wedstrijd van dit jaar op het programma voor de thuisploeg. De tegenstander was Wit-Blauw uit Kampen waar een oude bekende van Unitas Perspectief actief is als coach: Marc Houtman.
Unitas kon dan ook een doordacht plan verwachten van de gasten uit Kampen.


Lees verder

10-12

Zaterdag 7 december, tijd voor competitieronde nummer 3. Unitas Perspectief 1 reisde af naar Dronten voor een vroege zaterdagmiddagwedstrijd. De tribune was goed gevuld en er was veel unitaspubliek meegereisd. 


Lees verder