Wedstrijdverslagen

12-02

Afgelopen zaterdag was de wedstrijd waarin we weer vertrouwen wilden tanken. De vorige wedstrijden wonnen we van Rohda met dubbele cijfers. Toen zaten wij in een flow en speelden we een paar hele goede wedstrijden. Nu was het anders en waren we niet heel tevreden over de laatste reeks gespeelde wedstrijden. Met de instelling deze wedstijd volle bak in te gaan en te winnen startte de wedstrijd. Ook wetende dat Rohda wel een betere flow had gevonden.


Lees verder

12-02

Afgelopen zaterdag stond de return van Unitas A1 tegen Oranje-wit A1 weer op het programma, in het vorige duel wist Unitas de tot nog toe enige winst van het seizoen te pakken. Voor Unitas A1 een ontzettend belangrijke wedstrijd. Als het weer eens wist te winnen konden ze weer aanhaken bij SKF en LDODK, verloor het dan haakte het (voorlopig) af in de strijd voor handhaving. Ook Oranje-wit wilde een keer winnen om van de hatelijke 0 af te komen. Unitas begon de wedstrijd als nummer zeven van de competitie, Oranje-wit als nummer acht, de rode lantaarndrager . Een spannende wedstrijd zou er komen.


Lees verder

04-02

Na het debacle tegen Dalto A1 was het voor Unitas/Perspectief A1 nu de kans om haar rug te rechten. De ploeg uit Harderwijk moest op bezoek bij SKF in Veenendaal. SKF wist tot dusver vier punten meer te behalen dan Unitas. De vorige ontmoeting tussen beide ploegen werd na een spannende strijd gewonnen door SKF A1 met 23-26. Om nog in de race voor handhaving te blijven waren de belangen van de wedstrijd duidelijk. Lukte het om het gat van vier punten te verkleinen naar twee punten om vervolgens weer volop mee te doen in de strijd tegen degradatie?


Lees verder

28-01

Na de nederlaag vorige week tegen LDODK A1 wilde Unitas A1 haar tanden laten zien. Maar waar vooraf gedacht werd aan een stunt, bleek de uitslag desastreus. Na een dramatische start was het Dalto dat de punten in Driebergen wist te houden. Met een 30-8 uitslag liet Dalto A1 niets heel van Unitas.


Lees verder

28-01

Voor ons moest eerst de A1 tegen Dalto en daarna waren wij aan de beurt.

Unitas/Perspectief 2 had niks te verliezen, want Dalto staat namelijk 1e in de poule. Zo gingen we de wedstrijd dan ook in, ze zijn goed maar wij hebben ook goede wedstrijden gespeeld. Duidelijk was wel dat we alles zouden moeten geven om de punten weer terug te nemen naar Harderwijk.


Lees verder

22-01

Afgelopen zaterdag was het voor de reserves van Unitas/Perspectief tijd om de strijd aan te gaan voor de tweede plek in de reserve hoofdklasse B. Om de tweede plek steviger te gaan bezetten was het zaak om DSC 3 te verslaan. DSC, dat al eerder had bewezen dat zij het Unitas/Perspectief lastig konden maken was dan ook gebrand om de dure punten terug mee naar Eindhoven te nemen.
 


Lees verder

15-01

Het was zaterdag 12 januari aan het uiterste einde van de middag toen het arbitrale duo de wedstrijd DVO A1 – Unitas/Perspectief A1 in gang zette. Wie naar de ranglijst keek zag dat het voor de thuisploeg uit Bennekom een koud kunstje moest zijn om te winnen van Unitas A1, maar wederom doet de uitslag anders vermoeden dan de wedstrijd daadwerkelijk gegaan is. Met strijd, werklust en veerkracht maakte Unitas het de thuisploeg tot een kwartier voor tijd nog ontzettend moeilijk. Helaas duurde de wedstrijd een kwartier te lang om een goed resultaat over te houden aan de wedstrijd.


Lees verder

11-12

Het leek op voorhand een wedstrijd te worden die één kant op zou gaan, maar niets bleek minder waar. Velen zullen de uitslag zien en zeggen: dit was éénrichtingsverkeer, maar wie de wedstrijd daadwerkelijk gezien heeft weet wel beter. Met name in de eerste helft wist Unitas A1 het de koploper uit Nijeveen ontzettend moeilijk te maken. Ondanks de goede eerste helft stond er na afloop een flinke uitslag op het scorebord maar toch hield Unitas A1 een prima gevoel over aan de thuiswedstrijd tegen DOS’46 A1 die verloren ging met 35-22


Lees verder

03-12

De tweede uitwedstrijd van de reserves van Unitas/Perspectief vond plaats in Amsterdam. Waar zij normaliter voor het vlaggenschip uitspelen, mochten ze nu het toetje verzorgen. En met succes, want Rohda had geen antwoord op het scherp spelende Unitas/Perspectief.


Lees verder

03-12

Vorige week werd er na een spannende wedstrijd verloren
Van de SKF junioren

Nu was tegen Oranje-wit de kans om van de nul punten af te zijn
Want de verliespartij tegen SKF deed toch wel een beetje pijn


Lees verder