Wedstrijdverslagen

15-06

Ruim anderhalf week later. De competitie van 2017-2018 zit er nu definitief op. Het besef dat wij, Unitas/Perspectief 2, kampioen zijn geworden in de reserve hoofdklasse dringt nu pas langzaam tot ons allen door. We hebben het er de afgelopen week nog veel over gehad. De veldcompetitie starten met vijf punten was geen goede uitgangspositie om überhaupt te kunnen handhaven. 


Lees verder

03-06

Unitas/Perspectief sloot de competitie 2017-2018 af tegen Fiks uit Oegstgeest. Voor de Harderwijkers stond er niets meer op het spel, voor de bezoekers des te meer. Door een 20-23 zege werden ze kampioen van de overgangsklasse B.


Lees verder

28-05

Met nog 1 wedstrijd voor de boeg heeft Unitas/Perspectief 2 nog alles in eigen handen in de strijd om het kampioenschap in de reserve hoofdklasse A. Afgelopen zaterdag won Unitas zonder flitsend spel te laten zien de tweestrijd tegen GroenGeel met 16-19. 


Lees verder

15-05

2 wedstrijden voor het einde van de competitie is Unitas/Perspectief 2 nog 1 van de 5 kandidaten om het kampioenschap binnen te halen in de reserve hoofdklasse. In een knotsgekke poule, waar de koploper al 9 verliespunten heeft, volgen er 4 ploegen op 1 punt.


Lees verder

24-04

Unitas/Perspectief speelde sterk in Scheveningen en won met 14-23 van concurrent KVS. Hierdoor kunnen de Harderwijkers omhoog kijken en mogen door verlies van koplopers SKF en Nieuwerkerk zelfs nog hopen op een topklassering.


Lees verder

15-03

Dit jaar zetten we alle vrijwilligers op vrijdagavond 6 april graag weer in het zonnetje. Tijdens deze avond die in het teken staat van Nostalgie, Sport en Spel reikt het bestuur namens de vereniging de Michiel Wilhelm beker uit voor de vrijwilliger van het jaar. Wie volgt dit jaar Jelmer van der Beek op? De scheidsrechters, barmedewerkers, commissieleden, trainers, coaches, materiaalmannen, leden van de jurytafel, zaalcommissariaat, bouwcommissie..... kortom iedereen die zich belangeloos inspant voor het wel en wee binnen de vereniging maakt kans op deze uitverkiezing en jij kunt ze nomineren!

Wie van al deze Unitasvrijwilligers verdient volgens jou deze eretitel? Geef je nominatie dan door via vvhj@ckvunitas-perspectief.nl . Nomineren kan tot en met 25 maart.

 


06-03

Afscheid Jelmer van der Beek na 15 jaar selectie

HARDERWIJK - Unitas/Perspectief eindigde het zaalseizoen 2017-2018 met een 24-24 gelijkspel tegen Nic. De Harderwijkers waren al zeker van de zesde plaats en voor de Groningers was een week eerder het doek gevallen. Er stond voor beide teams niet veel meer op het spel waardoor de meeste aandacht uitging naar het afscheid van Jelmer van der Beek.


Lees verder

22-02

In een uitverkochte sporthal trad Unitas/Perspectief 2 aan tegen, op gelijkstaande hoogte in de ranglijst, Rohda 2. 
Unitas/Perspectief 2 kwam met een heel andere samenstelling in Amsterdam aan. Dit omdat er binnen de club besloten was deze zaterdag de prioriteiten te leggen bij ons derde. Dit is ook niet meer dan logisch omdat wij ons al eerder hadden veilig gespeeld in de reserve hoofdklasse en we elkaar zo mooi konden helpen! 


Lees verder

15-02

Afgelopen zaterdag trad Unitas/perspectief 2 aan tegen TOP/SolarCompleet 3 dat voor deze wedstrijd met 5 punten op de achtste plek stond. Ondanks het feit dat Unitas met 12 punten de blik meer naar boven had gericht, werd TOP als een lastige opponent gezien. Het voorgaande duel in Sassenheim had Unitas vrij weinig in te brengen en verloor het met 23-19. Het was dus zaak om dit recht te breien en Unitas werd bij deze missie gecoacht door ‘invallers’ Marc en Evert. Ook ditmaal had Unitas het zwaar met de Sassenheimse ploeg en wist er slechts een gelijkspel uit te slepen (23-23).


Lees verder

11-02

HARDERWIJK – Unitas/Perspectief liet de kans liggen om zich voortijdig veilig te spelen in de hoofdklasse A. Tegenstander SCO was ook nog niet helemaal veilig, maar boekte in de Sypel een duidelijke 20-27 overwinning. De Friezen zijn hiermee zeker van handhaving; voor de Harderwijkers komt het op de laatste twee wedstrijden aan.


Lees verder