Lid worden & Afmelden

Vind jij korfballen ook zo´n leuke sport? En wil je het korfballen graag eens proberen? Dat kan! Bij ons is het mogelijk om al vanaf jonge leeftijd (4 jaar) met het korfballen in aanraking te komen. Ook als je wat ouder bent ben je van harte welkom! Wil je eens komen ‘proeftrainen’? Dat kan! Je mag de eerste 3x gratis meetrainen, ben je dan nog steeds enthousiast dan kun je je aanmelden bij de vereniging! 

Mocht je willen proeftrainen, vul dan dit formulier in

Voor vragen over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met Petra Ten Hove ( ledenadministratie@ckvunitas-perspectief.nl ) . 

Lidmaatschap opzeggen?
Wij hopen natuurlijk dat je heel lang lid blijft van Korfbalvereniging Unitas/Perspectief, maar wil je toch je lidmaatschap willen opzeggen, dan moet je dat vóór 1 juni van het lopende contributiejaar doen bij de ledenadministratie. Dat kan per e-mail naar ledenadministratie@ckvunitas.nl of via dit formulier: https://www.ckvunitas-perspectief.nl/site/paginas/bekijk/4160/afmelden

 

Contributie 2020/201
De contributie voor het seizoen 2020/201 bedraagt (per kwartaal):

Senioren

€ 76,00

 

A junioren

€ 54,00

 

C en B aspiranten

€ 47,50

 

D pupillen

€ 45,00

F en E pupillen

€ 43,50

 

Kangoeroes

€ 23,75

 

Midweek     

€ 62,00

 

Recreanten

€ 33,00

 

Algemeen reserve

€ 48,75

 

Overige leden  

€ 22,75

 

Letop; wanneer je niet afmeldt vóór 1 juni dan betaal je nog contributie voor het seizoen er op.

Digitaal aanmelden


 

Een actuele foto van het nieuwe lid is noodzakelijk om speelgerechtigd te zijn. svp een foto van alleen het gezicht en voor een effen achtergrond.Wist u al dat u geen inschrijfgeld meer hoeft te betalen?