Verslagenarchief van oktober 2021

18-10

Afgelopen zaterdag 16 oktober trad de selectie van Unitas/Perspectief aan tegen BEP uit Purmerend. 

Om 14:00 uur startte de wedstrijd van Unitas/Perspectief 2 tegen BEP 2, waar op voorhand Unitas de favoriet was met al 6 behaalde punten terwijl BEP 2 pas tot één overwinning wist te komen. Echter was dit vanaf het begin niet te zien in het wedstrijdbeeld, Unitas 2 liep achter de feiten aan en verloor uiteindelijk de wedstrijd met 16-18. 

Vervolgens was het tijd voor de hoofdmacht van Unitas. Nadat er in de voorbereiding nog gedacht werd aan de moeizame overwinning op BEP vorig jaar in Purmerend werd het vizier op scherp gesteld. Coach Marc Houtman waarschuwde dat de ploeg vanaf het eerste fluitsignaal scherp en alert moest zijn. 


Lees verder

11-10

Op deze vijfde speelronde van het seizoen mochten zowel Unitas/Perspectief 1 en 2 aantreden op het zonovergoten complex in Scheveningen. Er zijn mindere momenten te bedenken om af te reizen naar deze badplaats.

Unitas/Perspectief 1 en KVS/Maritiem 1 mochten deze middag gaan uitmaken wie de strijd om de koppositie ging winnen. Net als de twee voorgaande wedstrijden, weer een ploeg die in de zaal in de Hoofdklasse uitkomt, dus op papier ook nu dus weer een wedstrijd waarbij er gevraagd werd om te pieken! Wedstrijdspanning genoeg dus. Gelukkig gaf Unitas/Perspectief 2 alvast het goede voorbeeld, door een puike wedstrijd op de mat te leggen tegen een fysiek sterk team van KVS/Maritiem 2. De eerste twee punten waren binnen! Vervolgens de pittige taak aan het vlaggenschip om hier de verdubbelaar op in te zetten.


Lees verder

04-10

Het was alweer tijd voor de vierde speelronde van het seizoen. Wederom op het mooie en goed gevulde complex van Unitas/perspectief. Na de winst van vorige week waren de spelers gebrand om de ongeslagen status vast te houden.


Lees verder