Nieuws archief van mei 2023

31-05

Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar iemand die het wedstrijdsecretariaat voor de B-teams wil gaan doen. Wie lijkt het leuk om deze taak op te pakken?
In het kort komt het erop neer, dat je de autorijders indeelt, afmeldingen voor wedstrijden bijhoudt en verplaats je zo nodig wedstrijden.
Voor het volledige functieprofiel of meer info, kun je een berichtje sturen of bellen naar Margreet Bakkenes, tel. 06-26326655.


30-05

Vanavond speelt de A1 een oefenwedstrijd tegen het 2e om 19:30. Mocht u niks te doen hebben, kom gezellig kijken.


20-05

Afgelopen donderdag mochten we als Unitas het Hemelvaart toernooi onder 15 regelen. Een prachtige dag korfbal waarbij het weer na een frisse start ons mee zat. Het toernooi werd tot in de puntjes verzorgt door een grote groep vrijwilligers (vele handen maken licht werk) dat opviel bij de grote groep mensen die kwamen kijken op het park. Mooi om al de aanstormende talenten te zien spelen op onze velden.


Lees verder

19-05

Goedemiddag?

Voor morgen zijn we nog op zoek naar een scheidsrechter voor de volgende wedstrijden
S5 15.30 uur
D4 10.15 uur
E4 10.00 uur
wie kan er fluiten ik hoor het graag

Marjelle


13-05

De hele uitslag en de tussen stand voor de speler van het jaar verkiezing vind u op https://www.ckvunitas-perspectief.nl/site/speler-van-de-wedstrijd

 


12-05

Dinsdag 9 mei en woensdag 10 mei was het jaarlijkse JAM Schoolkorfbaltoernooi bij Unitas/Perspectief. 225 teams en circa 1800 kinderen hadden zich opgegeven om mee te doen.


Lees verder

12-05

Op donderdag 18 mei a.s., Hemelvaartsdag, wordt er een belangrijk toernooi bij Unitas georganiseerd. Alle RTC’s (Regionaal Talent Centrum) uit het hele land voor kinderen onder de 15 jaar zullen hun krachten meten op ons mooie complex .

In totaal 15 teams zullen gedurende de dag laten zien wat ze waard zijn. In de RTC Randmeren U15 zitten maar liefst 6 Unitas spelers.
 

Ellen, Annemijn, Emrè, Daan, Sven en Mats zouden het leuk vinden als jullie hen aan komen moedigen! Hun eerste wedstrijd is om 10.00 uur en de laatste om 16.00 uur.

Zien we jullie daar?


11-05

Zaterdag aanstaande speelt het 1e thuis en daar hoort natuurlijk na afloop weer een heerlijke daghap bij. Dit keer een halve kip met  overheerlijke crispers aardappelwedges en een salade.
Uiteraard heeft de kantinecommissie ook gedacht aan de vegetarische mensen. 
Daghap kost je met de unipas maar € 8,-. Mocht je na de daghap nog trek hebben in een toetje, dan kun je een heerlijk ijsje uit ons uitgebreide ijsassortiment kiezen.
Vanwege de grote evenementen (schoolkorfbal en RTC toernooi) die we deze weken hebben is ons drankassortiment tijdelijk aangepast. Tot zaterdag allemaal!

 


09-05

Vanwege de slechte weersomstandigheden hebben we als organisatie van het schoolkorfbaltoernooi  besloten het JAM schoolkorfbaltoernooi voor vanavond 9 mei te annuleren. Dit betekent dat het toernooi voor de groepen 5 en 7 definitief niet doorgaat (ook niet op een andere dag).
Morgen 10 mei hopen we jou als speler/scheidsrechter/supporter wel te mogen ontvangen (groepen 3,4, 6 en 8)!

Vragen? info@schoolkorfbal.info ; alle informatie zoals speelschema, uitslagen etc zijn terug te vinden op: https://schoolkorfbal.info/


03-05

17 juni op de laatste speelronde zal onze afsluitdag geregeld worden . Zet deze dag alvast in jullie agenda. Programma volgt zsm.


03-05

Ben jij op zoek naar een sportieve en leuke bijbaan? Solliciteer dan bij New York Pizza Harderwijk als bezorger. We zoeken vooral jongeren in de leeftijd van 16-19 jaar.  Werktijden zijn overwegend tussen 16-21 uur en kunnen in overleg worden afgestemd. Wat je kunt verdienen per uur is afhankelijk van je leeftijd:

  • 16 jaar: €6,06 
  • 17 jaar: €6,50
  • 18 jaar: €7,50
  • 19 jaar: €8,26

Neem bij interesse even contact op met Luuk Sloot van New York Pizza Harderwijk (newyorkpizzaharderwijk@gmail.com) of solliciteer direct via de website (https://newyorkpizzajobs.com)