New York Pizza Speler van de wedstrijd

Vanaf dit seizoen kan er elke thuiswedstrijd van Unitas / Perspectief 1 gestemd worden op de speler van de wedstrijd. Elke thuiswedstrijd komt er een top 3 spelers met de meeste stemmen. de 1e plek krijgt 3 punten, de 2e plek 2 punten en de 3e plek 1 punt.
Aan het eind van het seizoen tellen we al deze punten op en zo weten we wie de New York Pizza speler van het jaar wordt.

De speler die wordt verkozen tot speler van de wedstrijd krijgt ook een mooie prijs.  Jou stem is dus heel belangrijk. Via deze pagina kan je stemmen op de speler van de wedstrijd. Direct na de wedstrijd wordt de "New York Pizza - speler van de wedstrijd" hieronder bekend gemaakt. 

Hoe gaat het stemmen in het werk?  Tijdens de wedstrijd komen hieronder de spelers te staan op wie je kan stemmen.  Kies jouw speler van de wedstrijd en kies de knop onderaan de pagina met "Verstuur". je stem is dan gedaan. Daarna lekker de wedstrijd verder kijken en na de wedstrijd zal ook op deze pagina de speler van de wedstrijd te zien zijn. 

 

Tussenstand Speler van het Jaar

1. Lara Kreikamp  ( 11 ptn )
2. Thomas Hoekstra  ( 9 ptn )
3. Mike van Boven ( 8 ptn )
4. Laura van Winkoop (7 ptn )
5. Mark Kreikamp ( 5ptn )
6. Sabine verhoef (4 ptn )
7. Floor Munnik ( 3 ptn )
8. Noah Bijsterbosch ( 2ptn )
   Jules Verwij
   Renee Havenaar 
   

NEW YORK PIZZA SPELER VAN HET JAAR